.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ واااااااااااااي كه روزگار دست از سر من بر نميداره ازت " م ت ن ف ر م " زندگي 12 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ دردم هندوانه و آجیل و انار نیست دردم درد نداشت هاست کسی بود تا دمی می آسودیم ، سخنی میگفتیم و کیف میکردیم تا عمر داریم باید پیر این روزگار شویم بدترین شب های زندگی من همیشه شب یلدا بود و خواهد بود 15 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ یلدای امسال فوق العاده بود...خیلی خوب.کلی انرژی گرفتم و برگشتم خونه.... خاله جون مرسی بابت این همه مایه ای که واسه امشب گذاشتی...بعد مدتها شادی خوبی بود..دلم واسه شادی های دسته جمعی تنگیده بود... 10 لینک به دیدگاه
padrone 1136 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ صفای شب یلدا به دور هم بودن و خوش بودنه...شب یلدا مبارک:hapydancsmil: 10 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ یلدا تو غربت بی معنی ترین شب ساله 17 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ بلندترین شب سال ، سخت بود . تنها هم جسمم بیمار و هم روحم از شدت دردشون تا صب بیدار بودم 13 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ دستت که بلرزد اشتباه مينويسي پايت که بلرزد اشتباه ميروي دلت که بلرزد ...وامصيبتا ... 13 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ از طلاق من و پائیز گوشواره هایم و رد پایت را بر دوش می کشم به سوی جاودانگی و همیشگی و به یاد خواهم داشت کلاغی که به خانه نرسید در پیچ و تاب دستان تو مست شد همانگونه که من... مست می یار... این جاودانگی که ما بدان قدم می نهیم از عشق بازی چشمانمان اغاز شد یلدا بهانه است... برای فردایی که از آنِ بی نهایتی های ماست... و برای "ما" یی که تصویر مسلم فرداییم آذین صمدیان 9 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ چه روز بدیه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ سلامتیه رفیقی که وقتی بهش میگی دلم گرفته بیا بریم بیرون. فقط یه کلمه میگه: ساعت چند؟ . . . وقت ندارم و امتحان دارم و هوا سرده و... در کارش نیست. نه در سختی ها به تو پشت میکند و نه فقط در دورانی که به دردش میخوری کنارت هست. کمند ولی هستند. میشود آدم ها را هنگام بدی ها سنجید. 22 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ سلامتی ... کسیکه میدونه ! ... ولی ؛ ساکت میمونه !! سلامتی ... کسیکه داره میسوزه ! ... ولی ؛ ترجیح میده لبهاش بدوزه !! سلامتی ... روزگاری که ! ... روزگارش گذشته !! سلامتی ... اونایی که تلخ میخورن ! ... ولی ؛ شیرین سخن میگن !! سلامتی ... راهی که! .... آخرش میرسه به مقصود !! سلامتی ... سرنوشت ! که ... نمیشه اونو از سر نوشت !! سلامتی ... تو ! که ... هرجا بردم گفتی رفیقمه ... هرجا باختم گفتی رفیقشم !! سلامتی دلم م که گرفته ه ه ه تک و تنها بدون هیچ کسی 17 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ آغاز سال 1 مبارک !! :14k8gag: (ستاد انسانهای باقی مانده .... !!! ) :biggrin: 15 لینک به دیدگاه
farhatami 1390 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ گفتم خدایا سؤالی دارم... گفت بپرس... پرسیدم چرا وقتی شادم همه با من میخندن ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمی گرید؟؟؟ جواب داد: شادیها را برای جمع کردن دوست آفریدم! ولی غم.... برای انتخاب بهترین دوست. 8 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ بودنمان یك طرف؛ نبودنمان هم همانطرف! من خودمم هنوز نمیدانم فرق بین حضور و غیابم را ؛ راستی، پیشنهاد می كنم هر روز حضور غیاب كنیم ببینیم وجدانمان هم سر كلاس آدمیّتمان هست یا .. جلوی پنجره؛ شرافت همسایه را دید می زند!! 14 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ آموحته ام گاهی اوقات حق دارم عصبانی شوم اما این حق ندارم سر کسی خالی کنم 12 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۱ من هم مثل شما ، مثل همه باور نداشتم که دنیا ;امروز تموم میشه ولی یه نکته هست که خیلی جالب و خیلی وحشتناکه .... هیچ کس حاضر نشد کوچکترین تغییری تو رفتارش ایجاد کنه..... هیچ کس حاضر نشد 1 درصد احتمال بده ...... همه هنوز به شکستن دل همدیگه ادامه میدیم و خودمون رو بی تقصیر میدونیم... همه هنوز یه عالمه حرف تو دلمون مونده.... همه هنوز اونایی که دوستمون دارن رو تو انتظار محبتمون نگه داشتیم...... هنوز تو خیلی از مواقع که میتونستیم به کسی کمک کنیم کوتاهی میکنیم... هیچ کس یه ذره از غرورش کوتاه نیومد........ و....... نه تو این یک سال که این بحث داغ بود نه حتی تو این یک ماه و نه حتی تو این چند روز ..... مهم نیست این قضیه واقعی باشه یا شایعه ولی مثل یه امتحان بزرگ عمل کرد که ما آدما هممون گند زدیم 18 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۱ چقدر خوبه تو زندگیت کسی وجود داشته باشه که بهت بگه... غصه نخور... من باهاتم... 13 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۱ تو این چند روز که شایعه به اخر رسیدن دنیا بود و من اینجا بودم خیلیها دوس داشتن واقعا دنیا به اخر برسه شاید بتونم بگم 80 درصد بچه ها اینه شادی تو دنیایی جوونی ما که همه حسرت جوونی ما رو میخورن؟ 12 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۱ دنبال عدالت گم شدت روی زمین می گردم... 1 جمله معروفی توی ذهنم همش زمزمه میکنه : گشتیم نبود نگرد نیس... چرا بعضی از بندهات انقد خوشحال و خوشبختن... یا نه بزا بهتر بپرسم ... چرا به بعضیاشون انقدر سخت میگیری... به توانشون 1 نگا بنداز... 1نگا هم به کلمه عدالت... اونوقت همه چیز معلوم میشه 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده