millan 1272 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ دلم یه دروغ باورکردنی میخواد یه دروغ خیلی دلچسب تا بتونم اسوده بخوابم... 20 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ انسانهای خوشبرخوردِ مودبِ مهربان! مرا معاف کنید من این روزها لبخندم درد میکند ... 23 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ مخاطب خاص من نگاه کن... از غرورت که همیشه حرفش را میزنی چیزی کم نمیشود... نگاه کن به قول دوستی که میگفت آسمان را گفته ام پایین نیاید اگر نگاهی کنی... تپش قلبم کند و لرزش پا ودستهایم تند شده است... نگاه کن و کُلاهُت را بالا بینداز نگاه کن ببین چقدر موفق بوده ای... 16 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ دلم ... نمیدونم چی میخواد!!!! شما چطور؟؟؟؟ 11 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ گاهی انقد دلتنگ کسی میشی ، که اگه خودش بفهمه ، از نبودنش خجالت می کشه ... 17 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ این روزها هوای ایران و همه جای دنیا ابریه..... ولی این ابر کجا و آن کجا !!!! 11 لینک به دیدگاه
سما1 395 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ الهی ! نگارینا! دیگه نا ندارم ! به دادم برس . 9 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ دلم واسه صبای 2 سال پیش تنگ شده 12 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ پاییز و خاطرات شیرین و تلخش دیروز به یاد بعضی ها کلی خاطره تعریف کردیم یادش بخیر اونم دورانی داشت دیدن بعضی ها هم مزید بر علت میشه برای یاد آوری خاطرات گذشته 9 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ بعد از دیدن فیلم گشت ارشاد و دیدن تابلوئه کائنات عطا ما هم به این نتیجه رسیدیم که یه تابلوئه کائنات درست کنیم در کمال ناباوری جواب داد تا حالا چند تاش برآورده شده شما هم امتحان کنید 8 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ یکی از بچه ها نوشته بود:بار اولی که به من گفتی دوست دارم گریه کردم،حالا هرکی بهم میگه دوستت دارم میزنم زیر خنده!!!!!!!!!!!!!!! خیلی باحاله..شده روزگار من......:biggrin: 23 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ واقعا داره حالم ازین وضعیت بهم میخوره ، داریم کجا میریم ؟ تو این مملکت چه خبره؟یه جوون متولد 57 صرفا بخاطر دوستی با شهردار سابق میشه یکی از مدیران ارشد ، در عرض 6 سال میشه صاحاب چندین دانشگاه غیر انتفاعی و سهام دار عمده بزرگترین مجتمع تجاری و تفریحی کشور که تبلیغات آنچنانی تو تلوزیون داره تو این 6 سال آب از آب تکون نمیخوره تا زمانی که شهردار سابق با رئیس فلان قوه در میفته بعد نمیدونم چطور میشه که پرونده فساد مالی این آقا هم یهویی و در عرض 3 سوت رو میشه سریعا بازداشت میشه ، چقدر این سیاست کثیفه ، خدایا به فریادمون برس، ما تو همچین فضایی زندگی میکنیم چقدر مسمومه چقدر کثیفه گلی به گوشه جمال فاضلاب 20 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ آدم است دیگر...گاهی روزگارش آنچنان سخت می شود که دیگر نایی برای آن لبخند کوچک هم برایش باقی نمی ماند 19 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ دلم داره اتیش میگیره. اخه این چه وضعشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اخراجم کردن فقط چون به مدیر گفتم طرح شما اشتباهه....... 16 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ این روزا به قول عزیزِ مو سپیدم...چشم و چال آدما واسه دیدن خوبی ها ضعیف شده! تُندی زبونا بیشتر شده! گوش آدما لهجه گرفته!...لهجه ی شنیدن نیمه ی خالی لیوانِ واژه ها... دستِ به خیر آدما کوتاه شده! پای بختشون رو خودشون می زنن به لنگی! واسه دیدن هم ستاره ی سهیل شدن! ولی هنوزم که هنوزه....تهِ تهِ قلبشون گاهی که مشکل یکی رو می بینن می گن آخی! هنوز رنگ درد دیگری.. اندازه ی یک آخی قلبشون رو می لرزونه! عزیز موی سپیدم می گه....خدا کنه اون موقع که همین آخی هم از دل آدما رفت.....من نباشم... . . . هی این خط قرمز عواطف داره می آد پایین تر....هِی داره می آد پایین تر.... رنگ خوش رنگ قلب داره هِی کم رنگ می شه....هِی کم رنگ می شه... آخی!! آخی! 27 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ 1حرفایی رو خداییش فقط به دوستات میتونی بگی... دوستا هم که از پیش آدم برن.. دیگه کی میمونه برا آدم... دوستام همه دارن میرن همه همه... 17 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ کاش می دانستی آن زمان که با بی رحمی تمام اشتباه کوچک مرا بزرگ کردی و با تمام غرورت جلوی پیشرفتم ایستادی، با خود پنداشتم آیا باز هم می توانم با تکیه بر اعتماد به نفسم این راه پر فراز و نشیب را ادامه دهم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ای کاش کمی فکر احساس مرا می کردی، من هر چقدر هم قوی، هر چقدر هم پرشور، برای ادامه راهم همیشه احتیاج به تشویق دارم. فکرش را هم نمیکردم کوه امیدم با این حرف پر تنشت، تکان بخورد ولی خورد... 17 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ میخ شده ام!!! به نگاه کسانی که خشم آلود....بوسه ی شیرین دو عاشق را دید می زنند!! مانده ام بر سر دو راهی دو احساسم! که افسوس را لیوان آب کنم و سر بکشم از کینه جویی آن نگاه های خشم آلود؟!!! یا لبخند بزنم از عشقی که بی پروا از نگاه های محرم و نامحرم همدیگر را سیراب می کنند از عشق! پ.ن:این چند خط که نوشتم برداشتِ آزادی بود از خوندن این نوشته ی دکتر شریعتی که گفت: درکشورمن مردم بالذت بیشتری به صحنه اعدام یک نفرنگاه می کنند و بانفرت به بوسه دوعاشق.... 19 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ وقتي نياز هاي ادم در پايين ترين سطح هرم مازلو باشه ديگه حرفي برا نوشتن، ديگه حرفي برا گفتن هست؟ نيست ديگه حرفي نيست . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 16 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده