کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ همیشه به معجزه ی عشق اعتقاد داشتم...زیاد دیدم...زیادم شنیدم... ولی این ازون چیزاییه که دوست دارم هر روز ببینم...هر لحظه ببینم...مهم تر از همه الان ببینم... من معجزه میخوام... 22 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ چه اصراری داری بمونم؟ نمی فهمم...تو که می دونی همه چیم اونوره..همه ی برنامه هام... نگو ارشد...نگو تموم شه بعد... دیگه هیچ چی نمی خوام. گقتید پول گفتم باشه دارم جون می کنم..چی می خواید دیگه از جونم؟ 19 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ خدایا دلم یک دلگرمی میخواددددددددددد خدایااااااااااااا 21 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ چه رابطه عجیبی بین بارونی بودن هوا و مهربون شدن و تلاش آقایون واسه سوار کردن خانوماست !!! 21 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ چرا با وجود اینکه میدونیم فکر کردن به بعضی از موضوعات اذیتمون میکنه اما باز نه تنها بهشون فکر می کنیم بلکه فکر کردن بهشون رو دوست داریم؟؟ چرا با وجود اینکه میدونیم یادآوری بعضی از خاطرات حالمونو بد میکنه اما بازم اون خطرات رو تو دهنمون مرور می کنیم و یادآوریشون رو دوست داریم؟؟ 21 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ داریم پیر میشیم و هنوز به آرزوهامون نرسیدیم اینروزها و ماهها چقدر زودتر تموم میشن قبلنا اونوقتایی که مدرسه میرفتیم خیلی دیر ماه یا سال تموم میشد شاید الان ارزش زمان و بیشتر درک میکنیم احتمالا همینه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 20 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ بعضی حرفا هست که نه میشه اس ام اس کرد..... نه تو چت تایپ کرد... نه میشه پای تلفن گفت..... نه رو دیوار فیسبوک نوشت... حرفایی که فقط مال وقتیه که مخاطب خاصت رو بغل کردی.... 23 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ وقتی نتونستم راه حلی براش پیدا کنم بهم گفتن صبر کن زمان حلش میکنه، ولی خبر ندارن زمان اون چیزی رو که حل کرد من بودم. 16 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ چقد زود ادما به نبود هم عادت میکنن، چقد زود فراموش میشن، این رسمش نیس روزگار، این رسمش نیس 16 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ دلم گرفته شایدم شیکسته نکنه تنگه مقصر کیه؟ روزگار؟ ادما؟ خودم؟ بنظر شما کی... فقط میدونم خوب نیستم 13 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ عاشق آدم هاییم که برچسب رو صورتشون از مُهر سوخته نیست!..از مِهر و محبته... کلمه ی عشق رو پسر جماعت خیلی سخت به کار می بره...البته اگه از اوه غُد ها باشه... ولی واسه اونا که گل می اندازه صورتشون از سرخی سیلی که بهش زدن برای حفظ آبرو..بی دریغ خرج می کنم.... عاشقتم مرد...عاشقتم زن... عاشقتم که جنس نمی شناسی....غیرت می شناسی.... تن به هر ذلالتی ندادی به بهانه ی اینکه چی کار باید می کردم واسه ی سیر کردن شکم گرسنه؟؟؟!!!! کم فروشی نکردی....گرون فروشی نکردی....تن فروشی نکردی..... بی خیال آدم بودنت نشدی....بی خیال آبروت نشدی!!! نگفتی کی به کیه.....نگفتی شهره هرته....نگفتی همه زدن ، من هم بزنم.... پ.ن:عاشقتم مرد.....عاشقتم زن.... 27 لینک به دیدگاه
ghazal1991 1818 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ خیلی دوست دارم یکی از استادام رو در حال خنده تو خیابون ببینم، برم پیشش بگم: «چیز خنده داری هست بگو ما هم بخندیم!» 19 لینک به دیدگاه
ghazal1991 1818 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ این یکی رو هیچ وقت نفهمیدم واسه چی یاد گرفتم. می خوام بدونم کسی هست «ب.م.م» و «ک.م.م» (ریاضی) در طول زندگیش به دردش خورده باشه؟ 13 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ ای بـابـــــاااااا ما آخرش نفهمیدیم تو رو بوسی کردن باید دوتا بوس کنیم یا سه تا ... لامصب خیلی شرایط سختیه یهو میخوای سه تا بوس کنی طرفو ، اون دوتا بوس میکنه جا خالی میده وسط جمع ضایع میشی ... :icon_razz: بعد یه جا دیگه میخوای دو تا بوس کنی ، طرف همچین دستتو میکشه سمت خودش واسه بوس سوم که میری تو حلقش و کله هاتون می خوره بهم ...:icon_razz: 24 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ یه سری از فامیلای ما....عادت دارن 4 تا بوس کنن :icon_pf (34): 16 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ کسانی که زیر ِ باران آتش می گیرند را من می فهمم ... در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منتظرتان هستیم 14 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ نمیدونم چقد مهم ام م م م م م برات ت ت 10 لینک به دیدگاه
سما1 395 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ یه روزایی می خواتم پیشرفت کنم تامرهمی باشه برای ....اما افسوس که این پیشرفتا برای من رویا شد و برای اونا واقعیت ......و من دوباره ..... وخدا نظاره گر است....!چرا سکوت؟چراصبر؟پس عدالت کو؟ خدایا به خاطر چیزهایی که دارم و درک میکنم.. وچیزهایی که دارم و درک نمیکنم .... و چیزهاییکه ندارم .... شکر 11 لینک به دیدگاه
millan 1272 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ تنها يك چيز ثابت وجود داره علت و معلول ! هر چيزی با انتخاب شروع ميشه 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده