kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۱ زنان...عاشق مردانی میشوند که قدرت نگاه مردانه شان بتواند دنیای زنانه ی آن هارا تسخیر کند! زن معنی تمام نگاه ها را میداند ... میداند...چه نگاهی برای دیدن قلبش است...! چه نگاهی برای ِ کشف اندامش! به قول ضرب المثل قدیمی... پنجره ی قلب زن چشمانش است. تنها جایی که باید از پنجره وارد شد... دنیایِ زن است... 24 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۱ امید ... کلید همه مشکلات و سختیها 19 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۱ همچنان تنم درد می کنه....کاش بفهمم چم شده ! 16 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۱ آدمـهـا بـرای هــم سنگ تمــام مـی گذارند ... امــا نـه وقتــی کــه در میانشان هســتی ... نــــــــه ... آنجــا کــه در میــان خـاک خوابیــدی ... "سنـــگِ تمــام" را میگذارنـد و مــی رونــد ...!!! 20 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۱ چقدر خوبه اینجا رو دارم............... دوستای گلم رو دارم................ 15 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۱ خيلي وقته هربار ميام انجمن وقتي چشمم به اين تاپيك مي خوره دلم مي خواد بيام يه چيزي بنويسم مثل قبلنا اما هيچ چيزي تو ذهنم نيست...هيچي!... اينجا رو دوست دارم... 13 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۱ به سپید حسودیم شد بوخشید سی فید جون 12 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۱ کــــاش تو هم حال منو روزی تجربه کنی... چه آدمای خوبی وجود دارن تو دنیا کنارشون، مصفـــــــــــا ترین جای دنیاست خدا نگهدارت باشه دوسِت دارم . . . من برای رسیدن به آرامش تنها به تکرار اسم تو بسنده خواهم کرد همه چیز بهتر خواهد شد 18 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۱ خیابانی قبل بازی ایران: همه باید انرژی مثبت بفرستند، پیرمرد 80 ساله، پیرزن 90 ساله، جوون 4 ساله :| 21 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۱ سرعت رشد موهام تو حلقم که انگار چندماهه اصلا رشد نکرده ! بلند شدن جلوی موهام رو با چشم غیر مسلح هم می شه دید اما پشت موهام هیچ مامانم میگه از بس همش اون بیچاره هارو جمع می کنی صبح تا شب ، اکسیژن بهشون نمیخوره.شونه هم که هیچی کلا ! امروز از صبح چندبار موهامو شونه کردم و همش باز گذاشتم ... خداکنه زود باهام آشتی کنن... 18 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۱ و لیکن اینگونه نباشد که برد فوتبال شما را از دلار غافل کند، کلا اینگونه نباشد که اینگونه باشد .... :| 14 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۱ من به هیچـ دردی نمیخورم این دردها هستند که چپ و راستـــــ به من می خورند . . . 19 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۱ تو گفتی ما به درد هم نمی خوریم و رفتی.......! ولی هیچ وقت نفهمیدی!!! من تو را برای دردهایم نمی خواستم!!!! 17 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ دیدی داری داری داری دیدی داری داری داری دیدی داری داری داری بــــــام بــــــام بــــــام ! 10 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ تپش تپش وای از تپش وای از دل دیوونه دارم میرم سر قرار ای دل نگیر بهونه :hapydancsmil: عاشق اهنگای قدیمیم ساعت 1:9 شب :icon_pf (34): 11 لینک به دیدگاه
aminvo 346 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ امروز یک روز تلخ و شیرین بود، نمی دانم کدام بر کدام چربید، ولی ظاهرا با خودم کنار آمدم و شیرینیش بیشتر بوده که حال دارم می نویسم، یا شایدم تلخیش که دوباره به نوشتن پناه آورده ام نمی دانم این خزئبلات چیست که من امشب سر هم می کنم، اگر اشتباه نکنم زیر سر همان کودک درونم هست، خوب دیگر کودک هست، هر چه اشتباه گفت شما به بزرگی خود ببخشید. کودک ها که میدانید اکثرا به نساجی علاقه دارند، یعنی همانند فلسفه یک چیزهایی سرهم می کنند که کمتر کسی می تواند ردش کند، بچه هستند و سوالات بسیار که خود جوابه های کودکانه به آنها می دهند. دیگر دیروقت است و باید هم خودم بخوابم و هم کودک درونم، وگرنه بیش از این کار دست خودش می دهد. شب خوش. 1:54 بامداد چهارشنبه، مهر ماه 1391 بچه برو بخواب فردا صبح مهد کودک دیر میشه. 9 لینک به دیدگاه
ya~ya 820 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ عجب !!!! بابا این بنده خدا اصلا تعادل روحی روانی نداره 5 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ خنــــــده دار است…نه؟! که تـــــو هی مرا دور بزنی و مـــن دلــــــــم را خوش کنم که در محاصـــره ی توام … 15 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ آخه بنده خدا منی که میخوام کمکت کنم تو هم یه حرکتی بکن دیگه 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده