*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ گاهی آدم میماند بین بودن یا نبودن! به رفتن که فکر می کنی اتفاقی می افتد که منصرف می شوی... میخواهی بمانی، رفتاری می بینی که انگار باید بـــروی! این بلاتکلیفی خودش کلــــی جهنـــــــــــــــم است 14 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ خم شدم تا موقع رفتن ببوسم پای تو رفتی و برنگشتی قامتم خم مانده است 6 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ باز نگشتی نبود ؟ شعرش یه مدلیه 6 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ دیشب خوابم نمیبرد. فکرم پیش هم وطنام بود. خدا اخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه از رگ گردن بهمون نزدیکتر نیستی؟؟؟؟؟؟؟؟ دلم گرفته. 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ لطفا جان آدم ها را سیاسی نکنید؛ هم آن طرفی ها، هم آن یکی طرفی ها! 7 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ انگار راست می گویند که آزادی نیست "آزادی" خود امروز در بند تعابیر اشتباه "گرفتار" است ! 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ نپرس کجا میروم نپرس چه کیست نپرس بچه ات بود نپرس برادرت بود نپرس خواهرت بود این همه ی کسم بود کمک هم نمیخواهم گودالی برایش میکنم به خاک میسپارمش کمک هم نمیخواهم 17 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ گاهی دلم میخواهد بخوابم.همچون ماهی حوضمان که چند روزیست روی آب خوابیده... 12 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ یادتان باشد ، وقتی خورشید میدرخشد هرکسی میتواند دوستتان داشته باش در طوفان است که متوجه میشوید چه کسی واقعا به شما علاقه دارد . . . 13 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ چرا مثل بچه هایی؟ قهر میکنی اخه مگه بت دروغ گفتم.تو چی فکر میکنی گاهی پرو بال دادن به یه نفر و کم رنگ کردن ضعفاش به ضرر خوده ادم تموم میشه 16 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ گاهی نه تینا جان همیشه!! هیچ ادمی لیاقت اینکه بیشتر از اونی که هست بهش بها بدی رو نداره! هیچ آدمی! 16 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ کاربری بدون اواتار منو یاد پیژامه میندازه... 15 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ ابر و آسمان(اقتباس آزاد از داستان جوجه اردک زشت) ابر سیاه و حقیری در پهنه ی آسمان روزها و روزها می چرخید و همیشه در این فکر بود که چرا خداوند او را با این شمایل خلق کرده - پر از گرد و غبار و پر از سیاهی و سنگین روزها و شب ها می گشد تا روزی به ابر سپید و پنبه ای رسید ، از او پرسید - ببخشید ابر عزیز شما چطور اینطور شدید ، یعنی چرا من اینطور نشدم ابر مغرور سپید در پاسخ گفت: - خوب خیلی مشخصه قدرت من بیشتر از تو بوده که تونستم انقدر سپید باشم و زمین از دیدن من لذت ببره ابر سیاه ناراحت به سمتی دیگر از آسمان رفت تا به دریچه ی اصلی آسمان رسید ، دریچه ی اصلی آسمان پیر بود و صورتش هزاران چین و چروک از زمانه به یادگار داشت ، ابر سیاه شکایت خود را به آسمان برد ، اما آسمان در پاسخ هر جمله ی او فقط می خندید ، ناگهان به باد اشاره کرد و باد ابر سیاه را به سویی پرتاب کرد ، آسمان سیاه شد و نور خیره کننده ای همه جا را پوشاند و ابر سیاه نیست و نابود شد قطرات باران حاصله از ابر سیاه بروی زمین می ریخت ، یکی روی شیروان ، یکی روی گونه ی دختری زیبارو ، یکی روی دست پینه بسته ی کارگر ، یکی روی گلبرگ گل ، یکی روی موهای فر طفل کودک نوپایی ، یکی روی کبریتی وقتی این قطرات زمین را گرفت ، بوی نم مطبوعی همه جا را پر کرد ، مردم میگفتند: - نگاه کنید نگاه کنید ، چه باران زیبایی چه رحمت بی انتهایی قطرات باران که همان ابر مایوس داستان بودند اکنون فهمیدند که : چه رخ سیاه باشد و چه صورت زمخت می توان دست رحمت آسمان باشد و چیزی باشد که ابرهای سپید و پنبه ای هم نمیتوانند آنگونه باشند ابر سیاه یاس خویش به دلداگی باران و هوای عشاق داد جایی که بارانی باشی هیچ زیبایی ، حتی زیبایی دیدن ابرهای سپید و پنبه ای به تو نمی رسد پایان 11 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ یه مدته درام سعی میکنم مثبت باشم :icon_razz: اما 2 روزه حس مثبت بودن ندارم و تو این دو روز خیلی ها روشناختم :icon_razz: ناراحت که باشی کسی دوست نداره 99.99 آدمهای اطرافت رفیق گل و بلبل اند :icon_razz: 12 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ خـــــیلــــــی ســــخـــته وقتـــی از شـــدت بـــغـــض گـــلـــو درد بگـــیری و هـــمـــه بگــــــند لبـــاس گـــرم بـــپـــوش !!! 18 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ بعضی ها شاهکارن. با این همه ادعای روشنفکری و آزادی خواهی ، عکس های شاه و فرح رو در بازدید از ناطق زلزله زده share می کنند. راه آزادی این ملت از سلطنت میگذره واقعا از نظر شما؟ حال من خوبه! اما تو باور مکن! 13 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ وقتی هدف داری همه کارات مقدسه! معلومه چی میخوای! همه تو دلشون تحسینت میکنن حتی اگه مخالف اونا باشی، وقتی هدف داری هدف دارم حرف میزنی هدفدارم مبارزه میکنی. ولی وقتی هدف نداری فقط مث بچه گربه چنگ میندازی و مث ........ 15 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ بنی آدم اعضای یکدیگرند ..................... بنظرم دیگه داره کم کم فراموش میشه 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ همیشه هم فروخورن خشم خوب نیستا اینقدر جمع میشه که از جای دیگه در میره! و بعدش دیگه کنترل تبعات اون دست هیشکی نیست! 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده