Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ بعضی وقتا یه چیزایی میبینی میمونی چی بگی! تو مهندسان بنویسی noandishaan.com نوشته ات *********** میشه!!!! طرف سایتای سیاسی مثل بالاترین balatarin.com رو ستاره نکرده! نواندیشان رو ستاره کرده! چیزی جز تاسف برای آدم باقی نمی مونه! خدا بیامرزه شرف علمی رو ! 24 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ دقت کردین وقتی دیگه خیلیییی پرین احساس میکنین حرفی واسه گفتن ندارین؟ مث الآن من دیگه انگار بیخیال همه چی میشی 25 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ نیاز شدید به دعاتون دارم بچه ها دعا کنید همه چیز خوب پیش بره وگرنه..... 34 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ خدایااااااااااااا یه کم به حرف دل ما گوش کن :wubpink: 13 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ گاهی وقتا میمونی بین دو تا کلمه، میدونی کدومو انتخاب کنی ،اما باز ته دلت میگی،الان وقتش نیست،حیفه ولی منتظر یه تلنگرم، مطمئنم تو همین روزا، تو همین هفته ،نهایتش همین ماه این تلنگر زده میشه و تموم میشه... من منتظرم ،میدونستم که اینطور میشه ؛پس برام مهم نیست؛خاصیت این دنیا و آدماش اینه ... به قول یکی از بچه ها؛آدما از دور دوست داشتنی ترن لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ شايد حاجت من در بند كلامي از جانب تو به خدا باشد؛در خلوتت با خدا دعايم كن... يادمون نره امشب همديگرو دعا كنيم التماس دعا... 15 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ تف به روی هرچی داور و قاضی بی شرفه:icon_razz: 23 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ تو خیال کردی بری دلم برات تنگ میشه نمیدونستی دلم به سختی از سنگ میشه فکر نکردی میتونم تو رو فراموش کنم مثل بادی بوزم شعله ات رو خاموش کنم یکی نیست بگه دلت خوشه ه ه همین طور برا خودت میخونی میدونه رفتن و تنگ شدن چیه اصلا :icon_pf (34): 10 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ من دلم واسه خونمون تنگ شده...چه جوری به همه بفهمونم اینجا رو دوست ندارم؟ 20 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ دوستان لحظه اذانه مارو فراموش نکنین التماس دعا 12 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ دوباره وقت قرار شد ....خدايا اجازه ، من پشت در مانده ام 15 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ گیله مرد میگفت : اگر ب " بخاطر خدا " از عبادت برداشته شود ؛ از عبادت چیزی جز عادت نمی ماند ... نیت هایمان را خالص کنیم ... 13 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ تمام دنیا به کنار ، خدا را عشق است ... 16 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ اصن عـــــــــــــــــــاشقتم :w31: 15 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ رقـــــص بر شعر تر و ناله ی نــــــی خوش باشـــــد خاصه رقصی که در آن دست نـــــگاری گیردند.... 14 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ برا ورزشکار ها دعا کنید 11 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ خوشحال از پرتاب احسان حدادی بودیم که یه زلزله وحشتناک حالمون رو گرفتمن میخوام زنده بمونم 18 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ خاصیت اشک است ؛ اینکه هم چشم را پاک میکند وهم دل را ... در این کویر خشک ، بارانم آرزوست ... 11 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ خدایا امشب دستای زیادی به سمتت میاد و طلب بخشش میکنه خدایا من بنده رو سیهی ام به بزرگی خودت منم ببخش 13 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ این از اولی :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده