pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ چشمای بسته ی تو رو با بوسه بازش میکنم قلب شکسته ی تو رو خودم نوازش میکنم نمیذارم تنگ غروب دلت بگیره از کسی تا وقتی من کنارتم به هر چی میخوای میرسی خودم بغل میگیرمت پر میشم از عطر تنت کاشکی تو هم بفهمی که میمیرم از نبودنت خودم به جای تو شبا بهونه هاتو میشمرم جای تو گریه میکنم جای تو غصه میخورم هر چی که دوس داری بگو حرفای قلبتو بزن دلخوشی هات مال خودت درد دلات برای من من واسه ی داشتن تو قید یه دنیا رو زدم کاشکی ازم چیزی بخوای تا به تو دنیامو بدم 11 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ گاه و بیگاه دلم حال تو را میپرسد چه بگویم که تو را کی و کجا گم کردم؟ 17 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ یعنی دلم میخواد جفت پا برم توصورت کسی که نیم ساعت براش حرف میزنی آخرش میگه : نمیدونم چی بگم ، هر طور صلاحته. ... خو آخه کصصاااافط من دارم باهات مشورت میکنم !! 13 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ بگذار ورم پاهایم خوب شوند.... دوباره به دنبالت راه میافتم دور تا دور شهر! دوباره میروم دوباره گم میشوم....... اصلا بیا حواسمان را پرت کنیم مال هرکی دورتر افتاد، او عاشق تر! حاضری؟؟ اول من! حواسمو بده تا پرت کنم .......... 12 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ قرارمان فصل انگور شراب که شدم بیا تو جام بیاور، من جان 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ باید ببینم .... باید دقیق ببینم .... باید با عقلم ببینم .... باید با عقلم فکر کنم ..... 11 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ :hapydancsmil::w14::w330::w31::hapydancsmil::w14::w330::w31: دیدی؟ حالا برو بمیــــــر:persiana__hahaha: 6 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ به سه چیز تکیه نکن.عشق..دروغ..غرور...آدمی باغرور می تازد با دروغ می بازد و باعشق می میرد. ( دکتر شریعتی) 5 لینک به دیدگاه
farhatami 1390 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ تو مرا میفهمی من تو را میخواهم وهمین ساده ترین قصه انسان است، تو مرا میخوانی من تورا نابترین شعر زمان میدانم، و... تو هم خوب میدانی تا به ابد در دل من میمانی. 12 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ مترسک گفت :ای گندم تو گواه باش که مرا برای ترساندن آفریدند.اما من عاشق پرنده ای بودم که از ترس من از گرسنگی مرد 11 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ میگن امشب.....ساعت 3:05 ماه میره طواف خونه خدا...... دقیقا بالای سر کعبه قرار میگیره......میگن توی اون لحظه حاجات برآورده میشه...... اگه بیدار بودید....شانستونو امتحان کنین.....شاید امشب قراره به خواسته هاتون برسین....... 15 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ اولين بوسه يادتان مي ماند . اولين آغوش هم . شب زفاف را نمي دانم اما من شب اول قبرم خوب يادم هست . دستي آمد وپاهاي مرا گرفت . از زمين بلندم كرد . لخت مادرزاد بودم و محيط دورم را كثافت لزجي پر كرده بود . نوري شديد و كور كننده در همه جا به چشم مي خورد . ران هاي زني را ديدم و دستان ترسناك زناني ديگررا .زندگي بيهوده ي پر گناهي داشته ام لابد . هم چنان از زمين فاصله مي گرفتم . معلق بودم وناگهان همه چيز ايستاد . زمان متوقف شد و ضربه ي محكمي را بر پشت خود احساس كردم . گويي تازه راه نفسم باز شد و توانستم فرياد بكشم . با تمام قوا فرياد كشيدم وگريستم . همه لبخند زدند . مرا در آغوش فرشته اي خواباندند و گفتند : " مبارك است فرزندتان دختر است " و رودي از شير در دهانم جاري شد ... 12 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ داداشم کنکور امسال زبان را 75 درصد زده عربیو 35 و ادبیات فارسیو 30 !!! زبان مادریشو کمتر از انگلیسی و عربی زده ! موندم تو کار این بشر ؟ً!! 15 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ هر سلام،آغاز دردناک یک خداحافطی است..... لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ در یک پارک محلی در بنگال هنگامی که دو نفر نابینا نتوانستند شیر آب را پیدا کنند یک میمون مادر شیر آب را برای آنها باز کرد و تا زمانیکه آنها آب نوشیده و صورت خود را شستند، میمون همانجا ایستاد ، سپس شیر آب را بست و از آنجا دور شد!! 15 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ دارم به اجــزای تشکیــل دهنــدهام، تجــزیــه مــیشــوم! آب، بــاد، خــاک و ایــن آتــش کــه تــو بــه جــانــم انــداختــهای . . 10 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ هـــے روزگآر... مَنـــ بـــہ دَرَکــــــ .... خُودَتــــ خَستـِـــــ نَشـــدے... از دیَدنـــ تَصویــر ـتــکرار ــے دَرد کَشیـــدنـــ مَنـــ 11 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ گوشهايت را گرفته اي ، مبادا بشنوي صداي سنگين سكوتم را .... 13 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده