R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ خسته شدم از بیکار بودن و کاری برای انجام دادن نداشتن ...:164: 20 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ حسینی اونور داره به جد و اباد تی وی ضرغامی و ...... فحش میده، داداشاش اینور دارن تو تلویزیون نظام جولون میدن واقعا هر چی سرمون میاد از حماقت خودمونه! ای ملت بدبخت ظاهر بین خرافاتی خنگ :icon_razz::icon_razz::icon_razz: 20 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ ارزو دارم که دیگه بهش فکر نکنم ارزو دارم فراموشش کنم ارزو دارم دلم براش تاپ تاپ نکنه او هزاران ارزو که فقط ارزو هستش به واقعیت تبدیل نمیشه.......... 9 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ ما اینجا داریم زندگی میکنیم 20 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ تاپیک هم میزنیم مشکل داره ای خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 6 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ Goodbye my lover Goodbye my friend You have been the one You have been the one for me 13 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ تا زنده ایم کسی روانمان را شاد نمیکنه ... اصلا کسی مارا نمیبنه چه برسه به روانمون ...تا میمیریم همه میگند روانش شاد ... مینویسند شادروان ... این کارو کنید روانش شاد شه ... بابااااااا من زنده ام تا زنده ام شادروانم کنید 10 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ سیاست در برابر صداقت دیگران ( خیانت) و صداقت در برابر سیاست دیگران (حماقت) است ...... ( دکتر شریعتی) 9 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ اندازه سر كبريت دلم برات تنگ شده...كوچيكه ولي دنيا رو به آتيش مي كشه! 6 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ اينجا زمين است...ساعت به وقت انسانيت خواب است!عجب موجود سخت جاني ست دل!هزار بار تنگ مي شود...مي شكند...مي سوزد...مي ميرد و باز هم مي تپد!!! 12 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ شواهد و قراین نشون میده بعضیا اصلا "هیچی " نیستن ولی به دلیل پاره ای مسایل شخصی یا احیانا شخصیتی لقب "مدیر نمونه " را باج گرفتن البته بین خودمون باشه ها ... 12 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ ای کسانی که مدال طلا میگیرید ما شما را بر بلند ترین سکوی قرار دادیم 1-تا نسیت به کسانی که برنز و نقره میگرند بالا تر باشید2- ولی بدانید و اگاه باشید که برای به گردن اویختن مدال باید بیشتر خم شوید پس همانا فروتنی پیشه کنید تا رستگار شوید3 - . سوره المپیک ایه اول تا سوم 14 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ کاش می شد مدتی از زندگی کردن هم مرخصی گرفت 17 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ چند روزه فهمیدم هیچ خوابی شیرین تر و لذت بخشتر و عمیق تر و دلچسب تر از خواب بعد از پیاده روی مخصوصا صبحگاهیش نیست اگه شبها بد میخوابید و مشکل خواب راحت دارید حتما سعی کنید در طول روز پیاده روی بالای یک ساعت داشته باشید تضمین میکنم خوابی آروم نصیبتون بشه 16 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ دنياي هركسي به وسعت فكرشه ...وقتي باور نداره تو يه شهر هم خوب هست هم بد ،سعي نكن دنياشو بزرگتر كني !! 11 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ آدما برده عادتند .... همون طور که به خوشی عادت می کنن به ناخوشی هم ، به بودن و نبودن ها هم ، به داشتن و نداشتن ها هم ، به دیدن و ندیدن ها هم ........ صدای اعتراض، اشک و آه، شور و نوا همه مال اوله راهه اما وقتی عادت کردی به همون هم تن می دی ، مسکوت می مونی و این بی تحرکی به گنداب تبدیلت می کنه یادت باشه که اساس و پایه هر چیزی که توی زندگیته از همین یه کلمه ساده است: "عادت" 16 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ :sorry: امروز سر یه موضع مسخره با مامانم بحث کردم.....موضوعی که اصلا توش دخالتی نداشت......با یه لحن بد و صدای بلند صحبت کردم......:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بعدشم یه کاری پیش اومد و زدم بیرون از خونه.......وقتی برگشتم توی ساختمون بوی شله زرد میومد....خیلی دلم خواست.....به مامانم گفتم که تو ساختمون بوی شله زرد میاد....:babygirl: بعدشم رفتم خوابیدم......وقتی بیدار شدم اذان گفته بود......دیدم یه کاسه شله زرد وسط سفره است.....به مامانم گفتم طبقه اولیه آورد...؟ گفت نه....طبقه سوم.....فهمیدم خودشو میگه.....گفت اینو برات پختم که بلند تر سرم داد بزنی....... من توی اون لحظه داغون شدم.....داغووووووووووووون مامانی جونم.......عاشقتم.......خیلی برام عزیزی تورو خدا منو ببخش 17 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ تــنهایــی یعنی ؛ ذهنم پــر از تو ، خــالی از دیگران است ... اما کنارم خــالی از تو ، پــر از دیگران است....... 9 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ ی سوال کاااملاااا جدیییی ضریب هوشیه پشه ها چنده؟؟؟؟ شایدم ای کیو شون!!!!!! نه سواله واقعا واسممممممممم 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده