کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ لحظاتی هستند که ازشون بیزارم اما خب ... بالاخره میگذرن دیگه 14 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ حس خاصی ندارم امروز این روزا زیاد دچار بی حسی میشم ! 11 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ حالم از همه چی بهم میخوره........ چرا اصلا من دنیا اومدم............ خسته شدم از زندگی توی دنیای که هیچ کس برام ارزش قائل نیست 17 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ ای کاش یاد بگیرم ، طرز برخورد مناسب را....... 13 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ كار پروژه ام مونده...فردا روز تحويلشه...دارم ديوونه ميشم!!!!!! 10 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ سهراب سپهری اگه الان اینجا بود من کلی برای شعراش سوژه بودم ..... 9 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ من امروز دارم منهدم میشم این چه وضع جامعه است؟!! چرا من اینقدر خوشبختم آخه؟:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ پادر هواست! نه که مثه مرغ پاشو تو یک کفش کنه! نه! اصلا تصمیمی نداره که فقط به خاطرش پاهاش رو توی یک کفش کنه. جفت پاهاش رو هواست! بلا تکلیفی مثه موریانه است،که آروم آروم سقف زندگی رو روی سرت خراب می کنه. حالا چرا اینو گفتم؟! چرا این موضوع رو انتخاب کردم؟! والا اگه شما فهمیدی منم فهمیدم! پ.ن:نویسنده پاهاش که سهله خودش در هواست کلا 14 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ فریاد از سر درد است و حرف زدن از سر تفکر...وقتی درد تمام شد فریاد هم تمام میشود اما سخنان از سر تفکر همیشه ادامه می یابند... 12 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ بد جوری حوصله ام سر رفته :164: 11 لینک به دیدگاه
s.z.e 811 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ عجب غوغايست اينجا همه سر در گريبان همه بي احساس همه سرد همه اندوه همه مايوس همه غريب آشنا همه آشناي غريب عجب آشفته بازاريست اينجا 11 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ خوشبختی فاصله ی این بدبختی تا بدبختی دیگر است... 11 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ جدیدا به کارهایی علاقه پیدا کردم که هیچ وقت انجام نمی دادم و دلیل انجام اونها توسط دیگران رو هم نمی دونستم اما این روز ها بدون دلیل دلم می خواد که همون کارها رو انجام بدم! کمی احساس شادی مضاعف می کنم 15 لینک به دیدگاه
s.z.e 811 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ آنکس که می گفت دوستم دارد عاشقی نبود که به شوق من آمده باشد رهگذری بود که روی برگ های خشک پاييزی راه می رفت صدای خش خش برگ ها همان آوازی بود که من گمان می کردم میگويد: دوستت دارم نقل قول از دوست بسيار عزيزم 12 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ برم بچه ام دفاع داره ... یه سرم برم ببینم میتونم یه پولی بریزم تو حلق این دولت برای گرفتن گذرنامه.. یه مدته پول ندادم بهشون نگرانشونم 12 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ معذرت خواهي هميشه به اين معني نيست كه تو اشتباه كردي و حق با يكي ديگه اس ، معذرت خواهي يعني اين رابطه بيشتر از غرورت برات اهميت داره 13 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده