azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ سلامممممممممممم :hapydancsmil:بالاخره بعد خیلی وقت تونستم بیام دلم تنگ شده بودا 5 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ تموم شد این کنکور کذایی ... طفلی خواهرم دیشب از استرس نمی تونست بخوابه ... یک سااااال معطل باشی واسه یه امتحان 4 ساعته !!!! خیلی نامردیه بخدا 12 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ من با تو بودم تو شادی و غم ... و آخر کار تو فقط گفتی ممنون 12 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ صب که رفتم شرکت اتاقم پر خرده بیسکویت بود شب که برگشتم میبنم مورچه های زحمت تمیز کردن اتاق را کشیدن، بیسکویت ها جمع کردن بردن تو لونه شون !!! در نتیجه هرگاه اتاق پره خورده بیسکوبت شد اصلا نگران نباشید چندتا موچه جور کنید همه چی حله !! 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ گاهی "دوست داشتن" پنهان بماند قشنگ تر است ، دوست داشتن را باید کشف کرد ؛ درک کرد ، و از آن لذت برد ..!! 21 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ گاهی وقتا حرفایی که توو دلت هستن رو حتی نمیتونی روو کاغذ بنویسی...چه برسه به اینکه بخوای به زبون بیاری...!! 13 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ با دوست عشق زیباست. با یار بی قراری از دوست درد ماند و از یار، یادگاری 17 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ یعنی تو زندگیم اینقدر برام ساعات طولانی نبودند که از 5 شنبه ساعت 23.30 شب تا جمعه 21شب که کلا تونستم 3ساعت بخوابم برام یک هفته گذشته خدایا چرا آخه ..چطور تونستی؟ حداقل تا دوماه دیگه که تمام این استرس کمتر بشه من میمیرم و زنده میشم هر دقیقه.. دیگه نمیخوام خواب ببینممممممممممم .......میترسم خدایا خودم هستم دیگه بلایی برای این نوگلها نرسون لطفااااااااااااااااااا اینم بخیر بگذرون ....خواهشا........ 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ من زنم و تو مرد بمان......! من زنم… بی هیچ آلایشی… بی هیچ آرایشی! او خواست که من زن باشم… که بدوش بکشم بار تو را که مردی و برویت نیاورم که از تو قویترم… من زنم… من ناقص العقلم… با همین عقل ناقصم از چه ورطه هایی که نجاتت نداده ام و تو عقلت کاملتر از من بود!!! من زنم... یاد گرفته ام عاشقت بمانم و همیشه متهم به هرزگی شوم... حال آنکه تو بی آنکه عاشقم باشی تظاهر کردی با من خواهی ماند! من زنم... کوه را حرکت میدهم بدون اینکه کلمه ای از خستگی و دلسردی به زبان آرم و تو همواره ناراضی و پرصدا سنگریزه ها را جابجا میکنی چرا که تو نیرومند تری!!! من زنم... وقت تولد نوزاد ... تلخی بیداری شبها بر بالین فرزندمان... سکوت و صبر در زمان خشم تو مال من، لذتهای شبانه... خوابهای شیرین و افتخار مردانگی مال تو! عادلانه است نه؟؟؟ من زنم... آری من زنم... او خواست که من زن باشم ... همچنان به تو اعتماد خواهم کرد... عشق خواهم ورزید... به مردانگی ات خواهم بالید ... با تمام وجود از تو دفاع خواهم کرد... پشتیبانت خواهم بود... و تو مرد بمان! این راز را که من مرد ترم به هیچ کس نخواهم گفت!!! 13 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ خداوندا تو میدانی که من دلواپس فردای خود هستم مبادا گم کنم راه قشنگ آرزوها را مبادا گم کنم اهداف زیبا را مبادا جا بمانم از قصار موهبت هایت خداوندا مرا مگذار تنها لحظه ای حتــــی 9 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ یوهووووووووووووووووو تحویل پروژم ی روز دیگه عقب افتاد............. 11 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ به 15 تیر نزدیک میشیم......:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من هر روز بدتر از دیروزم...... احساس خوبی ندارم.....تنها میشم...... هم خوشحالم هم نه........ برام دعا کنین...... 7 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ با من تماس بگیر ، خدایا حتی هزاربار وقتی كه نیستم لطفا پیام خودت راروی پیام گیر دلم بگذار ... 7 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ چی بگم که خدارو شکر بیاد !؟ همین اه کافی نیست ؟ بی متنه ! 5 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ و خدایی که واقعا در این نزدیکیست!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ یک تشـــــکر ویژه از همه بچه ها.ممنونم که قوانین گاه نوشته ها رو رعایت می کنید . یک دنیا ممنون از همکاریتون. :flowerysmile: 8 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ خدایا چه قدر کار دارم هر چقدر هم انجام میدم تمومی نداره :icon_pf (34): دلم میخواد چشمام رو ببندم و باز کنم ببینم عصر 18 تیر هست و من پروژه ام رو تحویل دادم 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ بازم امتحان دارم فردا و پس فردااااااااااااااااااااااااااااااااا این خنده هههه از تعطیلی مخه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده