- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ امیر سک سک محمد سک سک شهاب سک سک از عصر فقط این صداها تو گوشمه .... پنجره کنار محوطه بازی بچه ها باشه همینه :icon_razz: پسرجان می خوای بازی کنی چرا انقدر جیغ میزنی 12 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ ساعت 10 شبم که بخوابم باز زودتر از 11 صبح بیدار نمیشم...!!! به طرز فجیعی از دست خودم و اوضاع این روزام شاکی ام و اینجوری به خودم مینگرم الان.....> 14 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ میدانی این روزها چیزهای جدیدی کشف کردم این که چرا "کتاب" از وبلاگ بهتر است و "روزنامه" از فروم های گفتگو ... انگار همیشه باید فاصلهای بین دوستم که مینویسد و من که میخوانم باشد.... انگار همیشه باید حرفها و نقدها دیواری از جنس نو ری پلی(no replay) داشته باشد.... انگار سردبیر و ناشر نقششان بسیار بسیار مهمتر از آن چیزی است که فکر میکردهام...!!!(...!این جمله ادامه داشت...!) انگار اگر نشر چشمه و دلیل تعطیلیش را دنبال کنم ...بهتر است تا بفهم چرا فلان دوستم پروفایلش را بسته و ماه هاست که نیست... و این که چه تفاوتهاست بین منتقد حرفهای و کامنت گذار عبوری.... و این که نسلی که کارشان را شاملو چاپ میکرد با نسلی که کارشان به دست من تنکس میخورد چه تفاوتهای عظیمی میتواند داشته باشد. ممنونم از اینترنت که به من آموخت باید عاشق کتابخانههای شخصی و بوی کتابهای کهنه بود. . . . میدانی اگر آتش گرفت جایی حتی اگر توانایی خاموش کردن را نداشتی ...اگر قطره آب هم نیستی ...سعی کن تبر زن نباشی...طفلکی باغباااان سبز... خاکستر گفت: آتش را می بخشم؛ تبر را هرگز...... !! 16 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ بابا صد رحمت به ربات *****ینگ نظام تهمت میزنن و تا جوابی میدی پاک میشه . ... . . . . ... نمیدونم به چه سرعتی پستای من شناسایی میشه ولی خیلی سریعه خداییش مردونگی رو باید از اینا یاد گرفت 9 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ میشه اینجا تبلیغات کرد ؟ موردی که نداره ؟ یا داره ؟ حالا تا مورد دار نشده عرض کنم خدممتون که صدا میاد ؟ اون عقبیا صدا میرسه ؟ بعله عرض میکردم که یه کلبه درویشی داریم http://www.noandishaan.com/forums/thread89310.html تشریف بیارین خوشحال میشیم مخلص 13 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ از 7 پا کامی ام منتظر یه ایمیل :icon_razz: هنوز که هنوزه نرسیده ه 7 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ چه قدر بده که سکوت آدم رو بزارن به پای نفهمیدن، به پای نتونستن.............نه به پای احترام گذاشتن، نه به پای آروم نگه داشتن اوضاع فریاد بزن و از حق خود دفاع کن که در این سرزمین هر کس فقط به فکر خویشتن است 21 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ عزيزي برام ادكلن هديه داده از اونائيكه باباي مرحومم وقتي بچه بودم ازش استفاده ميكرد وقتي كادورو وا كردم وديدم بي اختيار زدم زير گريه بنده خدا اوني كه كادو داده بود وا مانده بود جراتشو نمي كردم بوشو بشنوم حالا بوي بابام پيچيده اينجا وخاطرات خوش روزهاي خيلي قبل وبچگيم جلو چشماي خيس واشگ آلودم بد جوري خرابم واين ترانه "قسمت " احسان خرابترم ميكنه بيايين قدر نعمتهارو بدونيم مخلص سهيل 17 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ اینو برا خودم مینویسم ....... تا یادم باشه چرا رفتم .... 3 سال وقتت رو گذاشتی توی نت از تابستون 88 ..... یادش بخیر دوستایی پیدا کردم به اینجا اومدم و بعضی دوستان دشمن شدن و باز دوستان خیلی بیشتری پیدا کردم اما همش بازی بود همش اشتباه بود ....... اینجا هم مثل دنیای واقعی کثیفه ... پر از دروغ و سوء استفاده پر از نفرت و کینه توزی پر از آدمای جو گیر پر از دروغ پر از دروغ مثل همه جاهای دیگه پر از دروغ اما بر خلاف ظاهرش چندین برابر ...... زمانی که کاربردت تمام شه زباله ای بیش نیستی حتی حرفات رو نباید دیگران ببینن آروم به گور راهنمایی میشی اما غافل از اینکه با این کار خدمت بزرگی بهت کردن بعد از 3 سال سکون توی زندگیم ... به دنیای واقعی برمیگردم بدرود 16 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ چقدر بده یکی رو وقتی که نیست بیشتر از وقتی که هست دوست داشته باشی..... 25 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ من دلم میخواد بچه های انجمن(از جمله خودم) نفری یه فرقون داشته باشن، در کنارش کمی فرقان! 11 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ از عنکبوت ميترسيم........از اينکه تمام زندگيمون نار عنکبوت ببنده نمي ترسيم. از خوب سرخ نشدن قورمه سبزي ميترسيم...از سرخ شدن ادما از خجالت نميترسيم از سرما خوردگي ميترسيم.......از سرخورده کردن دوستامون نميترسيم. از شکستن ليوان ميترسيم........از شکستن دل ادما نميترسيم از اينکه بهمون خيانت کنند ميترسيم.....از خيانت به ديگران نميترسيم 9 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ این جغرافیا نیست که جهان سومی بودن را تعیین می کند ؛ آدم ها هستند ! اشتباه نکنید ! جهان سوم جا نیست ، شخص است . جهان سوم منم ! ...جهان سوم شمایی ! جهان سوم طرز تفکر ماست … 9 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ ۱. با گذشته خود کنار بیائید تا حال شما را خراب نکند. ۲. آنچه دیگران در مورد شما فکر میکنند به شما ارتباطی ندارد. ۳. گذشت زمان تقریبا داروی هر دردی است؛ به زمان کمی فرصت دهید. ۴. کسی دلیل و مسئول خوشبختی شما نیست؛ خودتان مسئولید. ۵. زندگی خود را با دیگران مقایسه نکنید؛ ما هیچ خبر نداریم که زندگی آنها برای چه و چگونه است. ۶. زیاد فکر نکنید؛ اشکالی ندارد که جواب بعضی چیزها را ندانیم. ۷. لبخند بزنید؛ شما مسول حل تمام مشکلات دنیا نیستید 5 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ زمستون ... دلم برات تنگ میشه خیلی زود 1390/12/28 .............. زمستون... دلم برات تنگ شده 18 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ امروز 22 خرداد هستش :icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz: 7 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ بعضی آدما تو رویاهاشون خیلی خودشونو بزرگ میبینن، بعضیام تو دنیای مجازی... زیاد دل به این دنیا ندین كه دقیقا مثل همون رویاست! 11 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ یه وقتایی... حتی حوصله ی خودتم نداری چه برسه به دیگران! یه وقتایی... هیشکی حوصله ی خودشم نداره، چه برسه به تو! یه وقتایی... همه ازت انتظار دارن که درکشون کنی، اما کَسی تو رو درک نمیکنه! یه وقتایی... از همه انتظار داری که درکت کنن، اما تو کَسی رو درک نمیکنی! یه وقتایی... یکی از تو خوشش میاد اما تو نه! یه وقتایی هم، تو از یکی خوشِت میاد اما اون نه! یه وقتایی... حرفِ دلت رو به هزاران نفر میتونی بگی الّا به یه نفر.. یه وقتایی... حرفِ دلت رو به هیشکی نمیتونی بگی جز به یه نفر.! یه وقتایی... فقط به حرفِ خودت میتونی اعتماد کنی نه دیگران! یه وقتایی... به حرفِ همه میتونی اعتماد کنی جز حرف خودت! و اینکه یه وقتایی... با یه لبخند کوچیک میشه سر و تهِ یه قضیه رو هَم آورد.. همینطور که یه وقتایی با یه لبخندِ کوچیک میشه اوضاع رو خراب تر از اونی که هست کرد! "پس لبخند بزن، شاید فردا روزِ بدتری باشه..." 17 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ اگه دنيا برتون هم نخنده شما بخنديد برا همه برا همه چيز برا همه كس شايد نسيمي نوازشگر تبسمي آشنا تبسمي غريب نگاهي آشنا يا نه ، نگاهي غريب نگاه منتظرتان را نوازش داده ومرهمي برزخم دلتان باشد 8 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ احترام مثل لباس میمونه به بعضیها میاد ، به بعضیها نمیاد 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده