El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ به رسم دیرین، وقتی حالم بد باشه میام چند خطی همه حرفهای دلم رو اینجا مینویسم و بعد پاکش میکنم 7 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ جالبه، گوشی که یه زمونی تا دستشویی هم با خودت میبردی الان از صبح یادت رفته باشه چکش کنی 8 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ فاز غم گرفتم توپ ...... حیفه ولش کنم در ره 9 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ اینجا بعضیا چقد با من همه همدردن... 5 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ يادمون باشه اين روزا هم ميان ميگذرن مثل هم چيزا مثل هم خوشيها مثل هم تلخيها مثل همه دوستيها ولي احساس تحقير شدن خيلي خيلي احساس تلخيه خيلي سخته تحملش خيلي 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ [h=6]يادمون باشه كه چهار چيز هست که نميشه اونها رو بازگردوند : .سنگ ... پس از رها کردن .حرف ... پس از گفتن موقعيت... پس از پايان يافتن و زمان ... پس از گذشتن![/h] 9 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ عشق یعنی سینه ت رو بشکافی یه قلب دیگه + قلب خودت بزاری توش، مثل پاسات خودت رو جفت کاربراتور کنی! تا وقتی که این عشق باقی مونده موتور جفت کاربراتت خفن بهت حال میده! ولی از روزی که مجبور بشی کاربرات طرف رو در بیاری، عادت کردی جفت کاربرات برونی، خیلی سخت میشه؛ مخصوصا سربالاییا! اون کاربرات اول هم یه چیز دیگست هیچوقت نمیشه جایگزینش کرد 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ [h=6] گاهی ، وقت خداحافظی از کسی .. خواسته یا ناخواسته میگیم : «مواظب خودت باش ! » مواظب خودت باش یعنی فکرم پیش توئه ! مواظب خودت باش یعنی برام مُهمی ! مواظب خودت باش یعنی نگرانتم ! مواظب خودت باش یعنی دوستت دارم ! مواظب خودت باش یعنی به خدا می سپارمت ! مواظب خودت باش یعنی از الان دلم واست تنگ شده! مواظب خودت باش یعنی... واقعاً مواظب خودت باش.. [/h] 7 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ پروجم تموم شد ، موقع شروع فکر میکردم ،تمومش کنم چه کار مهمی کردم . حالا به نظرم هیچی نمیاد . 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ ســیلی واقعیت رو درســت وقتی می خوری که ؛ وســط زیباترین رویا هســتی ... ! 8 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ حالا يه چيزي رو متوجه شدم جالبه دوستان عزيزي كه حتي خيلي بعد من اومدن انجمن در سايه تلاش وفعاليت ببين چندتا ستاره دارن منو باش بگو وقتشو نداري ، توانائي شو نداري و.. اينجا چيكار ميكني برو بدنبال كاري كه بلدي پا شو بارتو ببند پاشو.... 11 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ عجب نمیدونم چرا قوانین نمیزاره هیچوقت آدم حرف دلشو بزنه 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ [h=6] چقدر خوبه ادم يکي را دوست داشته باشه ... نه به خاطر اينکه نيازش رو برطرف کنه ... نه به خاطر اينکه کس ديگري رو نداره نه به خاطر اينکه تنهاست و نه از روي اجبار بلکه به خاطر اينکه اون شخص ارزش دوست داشتن رو داره [/h] 13 لینک به دیدگاه
millan 1272 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ چقدر این مملکت دوست داشتنیه.والا بخدا :164: 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ کل دنیا تعطیله شرکت بی صاحاب ما بازه 10 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ شرکت ما هم بازه آخه نمیدونم چرا دیشبم تا 3 پای نواندیشان بودمالان دیگه دارم از بی خوابی میمیرم:icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ لیاقت رو گذاشتن واسه اینکه با لیاقت ها معلوم بشن،ولی این روزها اینقد بی لیاقت زیاد شده می شه سنگ محک شناخت این بی بهره ها از لیاقت قرار بگیره 7 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ قبیله ای ندارم... تنها مانده ام در این جنگل! 7 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ یکی زود به ستوه می اید زود میرنجد زود میرود زود بر میگردد یکی به ستوه نمیآید نمیرنجد دیر میرود، برنمیگردد .... کافه هشت و نیم 13 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ دلم تنگ شده. ای افتاب خوبان می جوشد اندرونم....یک ساعتم بگنجان در سایه ی عنایت...... 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده