sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ چقدر بده همیشه تمام نیات خیر آدم، بد تلقی شه! چقدر بده که همیشه زحماتت هدر بره! و بدتر این که آدم همیشه امیدوار باشه که یک روز نتیجه می ده!نتیجه ی خوبی ها رو می بینه،نتیجه زحماتشو می بینه! دیگه کم کم دارم شک می کنم که ارزش هامو درست تعیین کرده باشم! متاسفانه تو دنیایی که همه دروغ می گن،راستی یه ایراده!! نمی دونم دنیا تیره است یا من عینک دودی دارم!!! ... 23 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ بودن تو موقعیت بحرانی و پرمشکل بده ولی بدتر از اون اینه که به این موقعیت جوری عادت کنی که دیگه ضربه ها و ناملایماتش رو حس نکنی...بشه جز زندگیت... شبیه چیزی که الان مملکت ما توش قرار داره...اره هیچ چیز بدتر از عادت کردن نیست...هیچی... 19 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ همیشه فکر میکردم ... چرا اونایی که محکوم به اعدامن ..... قبل از اعدام ؛ خود کشی میکنن .... چرا تو بند زیر تیغیا ... انقدر خودکشی زیاده ... اونا که اخر میمیرن ... لا اقل استفاده کنن از این وقت ... الان میفهمم چقدر این انتظار کشنده ست ... ادم از این وقتای اخر استفاده نمیکنه ... ادم این وقتای اخر زجر کش میشه ... چقدر انتظار کشنده ست ... اونم وقتی برای مرگه ... من بهشون حق میدم ... کار درستی میکنن... هر چه زود تر بهتر ...! باید مرد . . . . . . . ! 13 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ یه خواب دیدم در حد تیم ملی اونقد اکشن که نگو ،..با یکی تو خواب دعوام شد کارمون به کتک و کتک کاری کشید مقصر صد درصد اون بود بعد اینقده کتک خورد از دستم که نگو الان از خواب بیدار شدم یک ساعت تو فکرم اخه من تو عمرم یک بارم کارم به دعوای فیزیکی نکسیده تا الان این خواب چطور اتفاق افتاد؟!! ...مثل کسی که سخس نداشته باشه یه خواب سخسی انچنانی ببینه با تمام جزئیات و حواس پنچگانه مگه میشه ؟!!! خلاصه الان به شدت وجدان درد دارم برم پیداش کنم بهش بگم دیشب بدجوری از دستم کتک خوردی تو خواب ببخشه، دیگه دست خودم نبود 10 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ چقد خونه سوت و کوره تازه ی شبش گذشته چقد لوس شدم همش چن روزه دیگه تحمل کن من ک بدتر از اینارو گذرونده بودم چم شده 11 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ امشب نزدیک بود کشته بشم. یک کامیون داشت زیرم میگرفت. از وسط جاده رد میشدم و فکرم مشغول بود،مدام دغدغه های آینده و دانشگاه و فکرهای عجیب غریب توی سرم بود.که تو فاصله 30 سانتی من با شدت مهیبی متوقف شد. از وقتی اومدم خونه یه جوری هستم. قلبم بدجوری میزنه، حس مرگ دارم،تا حالا این حس رو نداشتم..... (هیچ شکلکی قادر به وصفش نیست) 15 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ یعنی من موندم چرا جواب عشق به بچه های این دوره زمونه میشه فحش و اینکه حاضر نیستند حتی ریختتو ببینند......... چه کنم من با این معضل که این فنچ ها دلشون میخواد من گمشم تا ریختمو نبینند ولی من دلم براشون پر میزنه .... خدایا چرا من عمه شدم اصلا ............... این هفته ای که گذشت چرا هیچ کسی منو نبرد بیرون شام بخورم ....... نامردهااااا:icon_razz: 9 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ نمی دونم چرا انقد سرررررررررررررررررد شدی چه مرگشه خدا میدونه شاید میخواد بره ه ه ه ه 5 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ امشب دلم خیلی می خواد حرف بزنم ولی هیچ تاپیکی پیدا نکردم که حرفایی که دوست دارم توش بگم ... 10 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ تُف بِه این اعصاب ضعیف 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ نمیخوام برم دانشگاهههههههههههههههههههههههههههههه 7 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ گاهی باید در برابر یک عده زد به بی خیالی... اون فکر میکنه تو نمی فهمی ولی تو مطمئنی اون نمی فهمه! لبخند میرنی و اون هم... ولی یک دنیا تفاوت داره این لبخندها... 17 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ با دلی خوش کلاسای امروزمم نرفتم.:biggrin: 10 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ از برت دامن كشان رفتم اي نامهربان از من آزرده دل كي دگر بيني نشان رفتم که رفتم 9 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ سبقت غیر مجاز = 100 هزار تومن جریمه + 5 نمره منفی + توقیف ماشین + برداشتن گواهینامه البته دوتای اخر به خیر گذشت.کسی میدونه تا چند امتیاز منفی دیگه جا هست؟:icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ بچه ها شما هنوز مشکلتون دانشگاه رفتن یا نرفتنه....ما فردا یه امتحان داریم که 2-3 نمره پایان ترمه 10 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ خو نقل قول نگیر دیگه تا پاک نشه انگار سابقه داریا اون 100 تومن پاک نمیشه؟ 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ نه ایشالله اگر تا یه ماه دیگه ندیش میشه دویست تومان سابقه فراوان داررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررم اما سابقه کار ندارم هر جا میرم میگن با سابقه میخوایییم 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ کاش اصلا چیزی به اسم اعصاب وجود نداشت .. کاش کرخ و بی حس میشدم 10 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ گاهی گیج میشم میفتم تو یه برزخ نمیفهمم درست کدومه غلط کدوم کی راس می گه کی غلط مثل الان 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده