Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ من امروزم كلا تو فازه عيدم رفتم پروفايلمو اونقد عيديش كردم كه خودم توش گُم ميشم 10 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ پشت اين پنجره جز هيچ بزرگ،هيچي نيست... قصه اينجاست كه بايد بود،بايد خواند... پشت اين پنجره ها باز هم بايد ماند... ونبايد كه گريست... بايد زيست.... حسین پناهی 15 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ نام نیکی گر بماند ز آدمی .....به کزو ماند سرای زر نگار 11 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ دیدین آدم بعضی وقتا میخواد سر به تن خودش نباشه؟ الان از اون وقتاست! 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ بدبخت شدم. خواب دیدم چند ساعت پیش، یک برادر ریشو و یک خواهر چادری اومدن دم خونه مون و مرا به جرم اقدام علیه امنیت ملی گرفتند. مگه من چیکار کردم که باید چنین خوابی ببینم و اینجور اعصابم بهم بریزه؟ 7 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ زندگـــــی به مـــن آمــــوخـت... که هیچکـ ـ ـ ـس شبیـــهِ حرفــهایش نیست...!! 7 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ ای کاش یه جراح بودم هر موقع احساس کردم این دل لعنتی میخواد بگیره ، چاقو رو برمی داشتم و درش میاوردم! بعد که حس کردم آروم ترم دوباره میذاشتم سرجاش 11 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ اومممممم بدون جمله ... بدون ادبیات... بدون فکر .... بدون حرف مفت .... تو 3کلمه .... تو یه جمله ... دلم خیلی گرفته بقیش هر چی که هست حرف مفته ... پس خفه میشم .... آآآآآآآآآآآ آآآآآآآآآآآآ 8 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ سری جدید سریال پوآرو هم قراره شروع بشه زندگی کوتاه تر از آن است که به خصومت بگذردو قلب ها گرامی تر از آنند که بشکنند . آنچه از روزگار بدست می آید با خنده نمی ماند و آنجه از دست برود با گریه جبران نمیشود!! فردا خورشید طلوع خواهد کرد حتی اگر ما نباشیم.... 8 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ [h=6]دلتنــــــــگم اندکی آغـــــــــوش!!! ترجیحا عاشقانه...[/h] 10 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ جدیدا تو هر تاپیکی میرم می بینم دو نفر دارن مستقیم با هم در حال جنگ لفظی هستن اگر هم مستقیم نباشه غیر مستقیم به هم کنایه میزنن اگر تو بحثی یه بار سکوت کنید و جواب ندین هم جنگ کردین هم آرامش دارین خودتون هم دیگه ادامه پیدا نمی کنه..... بابا اینجا اومدیم دور هم شاد باشیم دیگه سلایق مختلفه و اختلاف نظر همیشه بوده و هست مهم اینه که به همدیگه احترام بزاریم 20 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ خیلی حساس شدی واقعا چراااااااااا به چی شک داری ؟ 8 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ من از خونه تکونی بددددددددم میااااااااااااااااااد 21 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ آهنگ هیلدا خیلی ترغیبم کرد رسما سیگاری بشم وقتی فکر میکنم میبینم هیچی الان بیشتر از این حال نمیداد که به پشت بخوابم و به رقص دود سیگار زیر نور ملایم مانیتور نگاه کنم 10 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ برای اشعار شاعران کلبه شعر هست برای اخبار سیاسی و سایر اطلاع رسانی ها تالار خبر و گفتگوی آزاد هست برای صحبت ها و جواب دادن به پست دوستان پروفایل و پیغام خصوصی هست نقل قول ممنوعه تو این تاپیک خلاصه .... گاهنوشته هاتونو بنویسید و ماهم لذت ببریم از خوندنشون (پیشاپیش از پاک شدن بعضی از پست ها شرمنده) 20 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ الان از معدود زمانهاییی هست که دلم میخواد گوشیمو خرد کنم.....چقدر گشنمه...هیچ کسی حتی نگفت تو هم وجود داری ....حس میکنم از تو جوب اب پیدام کردند... 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ روزیکه از معلم سوم دبستانم یک خط کش محکم کف دستم خوردم،به شدت ازش متنفر شدم. الان هرچی زور میزنم،جز همان درد و خطکش خاطره ای از اون مقطع توی ذهنم نمیاد. در حالیکه خیلی خنده ها و شوخی ها هم مسلما داشتیم. تلخی دیروز ، امروز برایم خیلی دلنشین تره، قدر تلخی هارو بیشتر از شیرینی ها بدونیم. 13 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ دلتنگـی نه با قـلـم نوشتـه می شود ، نه با دکمـه های سـرد کیبـورد. دلتنگـی را با اشـک می نویسنـد ............ ! 15 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ تجربــه ثـابت کرده ک هر وقت منتظر ِ یه اتفـاقـی ُ دائم بهش فک میکنـی این اتفاق نمیوفته تــا زمـانـی که تقریبـا بیخیالش شـدی ُ دیگه بش فک نمیکنـی ... 12 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ چه کیفی میده وقتی وسط کتابات پول پیدا میکنی:hapydancsmil: فک کنم تنها اتفاق خوبی که این 2 3ماه برام افتاده همین بوده 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده