goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ واااااااااااااااااااااااااااایییییییییییی عکس صفحه *****سنگ و دیدیییییییییییییین؟؟ ینی سرعت عملشون تو حلقمم 5 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ اگه بخوام جمعیتت این کشور رو دسته بندی کنم بر اساس کتاب قلعه ی حیوانات یه عده اسب و خر ... که 25 % جامعه رو تشکیل میدن یه عده خوک ..... که 1 % جامعه رو تشکیل میدن و یه عده سگ که 5 % جامعه رو تشکیل میدن و یه عده گوسفند ..... که 63 % هستند!!!!! ما بقی جانوارن هم 6 % شاید ما 25% باشیم و از اون 6% خیلی بیشتر باشیم اما اون 63% گوسفند به وسیله ی اون 1 % و با کمک اهرم فشار که همون 5% سگ باشه کنترل میشن خوش باشیم ........ 3 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ خبرنگارها تلاش میکنن از خوشگلا فیلم بگیرن، ولی هرچی دوربین رو میچرخون چیزی پیدا نمیکنن. تمام تریپ ها در حد مرضیه وحید دستجردیه! 6 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ از وینستون چرچیل پرسیدند: ----------------- آقای نخست وزیر، شما چرا برای ایجاد یک دولت استعماری و دست نشانده به آنسوی اقیانوس هند می روید و دولت هند شرقی را بوجود می آورید، اما این کاررا نمی توانید در بیخ گوش خودتان یعنی در ایرلند ----------------- که سالهاست با شما در جنگ و ستیز است انجام دهید ؟ ----------------- وینستون چرچیل بعد از اندکی تامل پاسخ می دهد: ----------------- برای انجام این کار به دو ابزار مهم احتیاج هست که این دوابزار مهم را درایرلند دراختیار نداریم . سوال می شود: این دوابزار چیست؟ ----------------- چرچیل در پاسخ می گوید: ----------------- اکثریت نادان و اقلیت خائن. ----------------- 7 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ من بیشتر از این هم انتظار نداشتم ! 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ دارم به این نتیجه میرسم که به هیچ کس .. هیچ کس ... هیچ کس کمک نکنم!!! یه چند وقتی میرم نباشم تا این حماقت و حقارت یادم بره .................... 8 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ حماقت چی ؟ یادته همون موقع هم انتخاب بین بد و بدتر بود ! لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ وقتی میدونی کسی از حرفت میرنجه لازم نیست برای شنیدنش داد بزنی تا بیشتر برنجه حرفت و بزن ... حرف زدن حق توئه ... اما یه جوری که نشنوه ... این جوری هیچکش دردش نمیگیره ... 4 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ حالا که شمع در بادم حالا که رفته از یادم حالا که سرده آغوشم حالا که موجه خاموشم منو می رنجونه دوری نذار بمیرم اینجوری تو رویایی و من کابوس تو خورشیدی و من فانوس منو جدا کن از دردم منی که بی تو تب کردم خوشه صدام به آوازت خوشه پرم به پروازت منو می رنجونه دوری نذار بمیرم اینجوری تو رویایی و من کابوس تو خورشیدی و من فانوس :53tnkbetm2eof1u84pj:53tnkbetm2eof1u84pj:53tnkbetm2eof1u84pj:53tnkbetm2eof1u84pj:53tnkbetm2eof1u84pj:53tnkbetm2eof1u84pj:53tnkbetm2eof1u84pj:53tnkbetm2eof1u84pj 3 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ یه زمانی عاشق گیتار الکتریکی بودم .. ( هنوزم هستم ) ... یادمه از شدت حسادت به شیوا ( گیتار الکتریک کار میکرد ) شبا خوابم نمیبرد موقعیتشو داشتم اما انقدر بهونه آوردم که بیخیال شدم کلا ... و خیلی از علایق دیگه که به راحتی بیخیالشون شدم ... با وجود اینکه اعتقاد دارم ادما واسه خوشگذرونی به دنیا اومدن .. انقدر فرصت ها رو از دست میدیم ... یهو چش باز میکنیم میبینیم شدیم یه ادم عصا به دست با کلی حسرت کارای نکرده :vahidrk: مهلای بد :vahidrk: 11 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای عزیزمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم پیداش کردمممممممممممممممممممممممممممممممم عکسه رو!!!!:w42: 2 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ چرا خانما تا ماشین رو روشن می کنن، اول ترمز می کنن !؟ 9 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ آدما وقتــــی پوستشـون چروک می خــوره پیــــر نمی شـــن .... آدمــا وقتـــی رویــــاهاشون چروک می خـــوره ؛ پیـــــــر می شـــن 14 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ خیلی وقته دلم 1 میلیارد تومن پول میخواد. یکم محاسبه کردم دیدم نه! زیاد نیست این پول! میشه بدستش اورد! مبلغ زیادی نیست. میشه 1000 تا یک میلیون تومن. برای رشته ی من میشه با 1000 ماه کار کردن توو عسلویه این پول رو بدست اورد! من یک میلیاردر خواهم شد. 6 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ کاش دسترسیم به تالار آزاد بسته نبود. :( میگن سیاست پدر و مادر نداره ها، میگن آرمانگرایی تهش شکسته ها... خوبیش اینه که قبولش نسبت به قبل برام راحت تر شده... دیگه حالم از سیاست و حرفای سیاسی بهم میخوره، از فردا میرم دنبال کانون فیلممون... 14 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ هر چی که بودبازی بود تفلی دلم که اما به بازیم راضی بود.......... 6 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ کاش زبون آدما انقد نیش نداشت! چقد دنیا قشنگ میشد اون وقت 16 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ ای بابا! کاش عید سریع تر می رسید!دلم یه رست درست می خواد! خسته ام زیاد خدا جون نمی خوام ناشکری کنما اما دیگه دپرشن گرفتم! این بغض لعنتی هم دیوونم کرده!کاش زودتر می شکست ... 10 لینک به دیدگاه
Navid Traxix 1581 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ مگر با باد نسبتی داری؟..... چقدرشبیه توهست... یک لحظه آمد مرا پیچاند و رفت....! 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده