هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ یه عده از بچه های انجمن هم هستند بیشتر فعالیتشون صرف زیبا سازی پروفایلشون میشه هر روز ده بار پرف شون را تغییر میدن . 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ هدفون رو از تو گوشام برداشتم دیدم دخترا طبق معمول دارن از شوهر حرف میزنن اومدم تو انجمن دیدم تاپیک زدن میخوای بچه دار بشی و چرا خانوما میخوان ملاقات رو ترک کنن و کدوم اول پیشنهاد بده و ..... هدفونو دوباره گذاشتم تو گوشمو و اهنگ جان لئون رو گذاشتم رو repeat صفحه انجمن رو بستم و صفحه محیط برنامه نویسی رو وا و شروع به کد زدن کردم از نتیجه کار راضیم 11 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ دوستان لطفا به کاندید اصلح رأی بدید 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ چرا کسی تو تالار گردشگری نمیاد باید کلاه های همه رو بگیرم پرت کنم تو انجمن گردشگری تا بلکه به این بهونه بیان 6 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ وای از خود بزرگ بینی آدمها.. از بالا نگاه کردنشون این حس جدا بودن از بقیهٔ من خیلی میفهمم و بقیهٔ چیپن و تیریپ خسته.... دو جمله راست کارشونه......... باشه تو خوبی, تو خیلی میفهمی! انگار اگه کسی شاد باشه و زندگی کنه... دیگه هیچی... دیگه از باقی مسائل چیزی نمیفهمه!!!!!!! تعادل هم مسئله قابل تاملیه واقعا!!! 15 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ یاد آباد مهین خطه کاشان که مدام مهد هوش و خرد و صنعت و بینائی بود هر که برخاست بهر پیشه ز شهر کاشان در فن خویشتنش فرط توانائی بود لفظ کاشانه و کاشان بلغت های قدیم معبد و جایگه جشن و دل آسائی بود صنعت کاشی از اینجا بد گر جای رسید کاین هنر ویژه این شهر به تنهائی بود فرش زیباش کنون شهره دهر است چنانک زری و مخمل او شاهد هر جائی بود 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ یکم برف اومد باز دوباره شد بارون خدای ضد حال خوب شد از اولش تا یک ساعت و نیم بعدش پیاده راه رفتما تو برفها وگرنه دق میکردم بیشتر از این 8 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ سنگين ترين غروبم لحظه ي بي تو بودن است... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ حرف دل مانده...بر سر دل... مانده آن جا که هم مهمان است..هم میزبان... زندانی که زندان بان خود است....و کلید در دستانش... نمی خواهد آزاد شود..... اسیر این اسارت است.....تکیه زده بر سکوت.... شنیدی....دیدی....لمس کردی...برای آن است که رنجِ آزادی را نمی کشی... بمان بر سر دل.... . . . کوتاه شده است....صف واژه ها.... آرام...آرام می رود که برود.....تا نشود خار چشم.... 10 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ امان از دست سو تفاهم ها بخصوص از نوع دخترونه اش 6 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ کاش میشد از بعضی اتفاقات زندگی فرار کرد ... 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ من فردا چه جوری 6 صبح برسم به مترو و چطوری اونجا در پرس ها دووم بیارم. :th_running1: 9 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ میگه به نظرتون جمعه تعطیله میگیم چرا باید تعطیل باشه میگه آخه انتخاباته !!!!!!! میگیم خب چه ربطی داره میگه اخه من جمعه ها کلاس دارم نمیخوام جمعه دیگه بیام میگیم خب چرا میگه میخوام برم رای بدم ساکت میشیم اونا رو نمیدونم ولی خودم تو دلم میگم : یعنی چن تا مثل این تو این مملکت هس 10 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ نمی دونم خوشحال باشم که غمگینم، یا غمگین باشم که گاهی خوشحالم. اینجا سرزمینیست که خنده عذاب وجدان دارد سرزمینی که گریه تو دلیل خنده دیگریست و برای خندیدن باید گریاند. خوشحالم که غمگینم تو بخند. 15 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ آسمون هم امشب مارو گرفته ها داره برف میباره باز ببار عزیزم که دلم خیلی گرفته از این دنیای دون پایه چند شب پیش خواب بارون خیلی زیاد دیدم و برف ...... انگاری تعبیرش واقعا خودش بود این سری نه غم و غصه 9 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ بـــرایــش سنگــــ تمـــام گذاشتم.! افســـوس کــــه نمــــی دانستم بـــا همــــان سنگـــــ هــــا نابودم مــــی کند..... 12 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ بعضی وقتا که می یام نت وقتی می بینم یکی تموم ارتباطاش رو بسته چقدر دلم می گیره ..... 9 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ از اینایی که میگم مطمئـــــــــــــــــــــــــنم : زندگی خیلی قشنگه ، خیلـــــــــــــــــــــــــی عاشق بودن ، دوست داشتن قشنگه و مهم تر از اینا ، اینه که همشون واقعیه یعنی وجود دارن ، عشق و دوست داشتن کنارمون هستن . زندگی همین مسیره ، خوشبختی تو همین لحظاتیه که داریم سپری میکنیم لذتی که تو شاد کردن یه دوست وجود داره تو هیچی نیست باور کن عوش شو ، عوض شدن اسونه ، و قشنگه من یکی قول میدم تا اخر عمر عاشق باشم ، عاشقِ عاشق بودن 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده