*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ کاری از گروه سرود معماران جوان گوش کنید روحتون شاد شه [FLASH=width=25 heigh=25] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 10 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ واااااااااااای چه آهنگییییییییییییییییییی 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ مینا معلومه امتحانت تموم شد ها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یه وقتهای لازمه آدم روحیش شاد بشه ........ 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ :w330::w31: بیا وسسسسسسسسسسسسسسط 6 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ به به عجیب آهنگ دلنواز و زیباییست :hapydancsmil: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . نصفه شبه بچه، من اسپیکرم خاموشه، اصلا نفهمیدم چیه :2525s::persiana__hahaha: 6 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ وایییییییی مینا....با این آهنگت.... من خاطره از این داااارم.... تولد دوستم بود....این آهنگ رو 100 بار گذاشتن.... ما اون موقع خوابگاهی بودیم رفتیم خونه همون دوستمون تولدش بود شب موندیم... من سرما خورده بود حالم خیلی بد بود...هم اتقیم اومد جفت من بخوابه خر و پف میکرد بش گفتم برو پیش من نخواب حالم خوب نیس ..میخوام بخوابم ..حالا خروپف میکنی نمیذاری من بخوابم...بش برخورد...گفت بی تربیت من خروپف نمیکنم... از لج جم نخورد....5 مین بعدش خوابید....صدا خروپفش بلند شد.... ما همه زدیم زیر خنده...تا خروپف میکرد تکونش میدادم....فایده نداشت ...دیدم نمیشه هنسفری گذاشتم تا صبح همین آهنگ تو کلم بود..... . . پ.ن:دلم برای همه دیوونه بازی های اون موقع تنگ شده.... 9 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: این صفحه و پروفایل مموشک رو با هم باز کردم من فکر کردم این اهنگ پروفایل مموشک هستش رفتم تو پروفایل اون بزن و برقص راه انداختم :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ چرا هروقت به نیت درس میشینم پای کامی سرم منفجر میشه از درد 5 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ چه قدر قشنگ میگه نزّار قبانی: دلم میخواست تو را در عصر شمع دوست می داشتم! در عصر هیزم و بادبزن های اسپانیایی و نامه های نوشته شده با پَر و پیراهن های تافته ی رنگارنگ! نه در عصر دیسکو، ماشین های فِراری و شلوارهای جین! منم دلم میخواست اون موقع ها به دنیا میومدم... 15 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ چقدر خوبه وقتی از هم دلگیر میشیم صاف بیایم بهم بگیم 12 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ اینم گووش کنید بازم شاد شید روشاااااااااااااااا...پاکشون نکنییااا [FLASH=width=25 heigh=25] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 6 لینک به دیدگاه
Navid Traxix 1581 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی 20 واحد داشته باشی ...رو یه 3 واحدی تاکید داری که خوب بدی ...چون مهمه !! همه نمره هات میاد و حتی اونی که انتظار نداشتی ، بالا میشی ... اما همون درسی که میخوای پاس شه بره ، با کله میافتی !! دیگه خسته شدم !! 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ چه زود سه سال شد... آخی من این موقع ها سرکلاس نقشه کشی بودم و شاغل هم بودم چقدر اکتیو بودم اوخی نازی نی نیمون دو روز دیگه میشه 3 سالش چقدر انتظار کشیدیم تا بیادش........ حالا مثلا تا کمتر از یک ماه دیگه میشم مهندس نی نیمونم بزرگ شده.... 7 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ کاش میشد زمان رو برگردوند عقب تا اشتباهات و چیزایی رو که بلد نبودی رو جبران کنی تا امروز پتکش تو سر ادم نخوره 11 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ دیوونگی هم عالمی داره از عالم آدم ها خیلی بهتره! باور کن! 11 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ نمیدونممممممممممممممممم نمیدونم بخدا 1 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ بارون مياد شر شر ، پشت خونه هاجر ، هاجر عروسي كرده ، دم خروسي كرده ......فكر نميكردم مال شاملو باشه !!!!!http://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/ws52.gif 7 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ دور باید شد از این خاک غریب . . . 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده