shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ خوب دقت کنید ™قطار به سمت راست در حرکت است یا سمت چپ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . اگر قطار بسمت راست حرکت می کند – نیمکره چپ مغز شما فعال و توسعه یافته است. این بخش از ذهن توانایی های زبانی شما را بعهده دارد. این نیمه از مغز گفتار و توانایی خواندن و نوشتن شما را کنترل می کند. همچنین حقایق، نام ها، تاریخ و نوشته ها را به یاد شما می آورد. سمت چپ مغز مسئول منطق و تجزیه و تحلیل است. به این معنی که تمام واقعیات را بررسی می کند. اعداد و سمبل های ریاضی توسط این بخش شناخته می شوند. اطلاعات از طریق نیمکره چپ مغز بترتیب پردازش می شوند. اگر قطار بسمت چپ حرکت می کند- نیمکره راست مغز شما فعال است. نیم کره راست متخصص پردازش اطلاعات تصویری و نمادهاست اما نه اطلاعات کلمه ای. این نیمه از مغز به ما فرصت خواب دیدن و خیالبافی را می دهد. با کمک نیمکره راست، ما می توانیم داستان های مختلف را با هم ترکیب کنیم. همچنین این نیمکره مسئول توانایی های موسیقی و هنر های تجسمی است. نیمکره راست به طور همزمان می تواند بسیاری از اطلاعات مختلف را پردازش کند. این بخش می تواند مشکلات را بعنوان یک کل حل کند و نه با استفاده از تجزیه و تحلیل. اگر هم قطار را در حرکت به هر دو سمت میبینید که مغز تان را به متخصص ارتوپدی نشان دهید :-) 25 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ خوب دقت کنید ★(täk ßäx)★™قطار به سمت راست در حرکت است یا سمت چپ★(täk ßäx)★™ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . اگر قطار بسمت چپ حرکت می کند- نیمکره راست مغز شما فعال است. نیم کره راست متخصص پردازش اطلاعات تصویری و نمادهاست اما نه اطلاعات کلمه ای. این نیمه از مغز به ما فرصت خواب دیدن و خیالبافی را می دهد. با کمک نیمکره راست، ما می توانیم داستان های مختلف را با هم ترکیب کنیم. همچنین این نیمکره مسئول توانایی های موسیقی و هنر های تجسمی است. نیمکره راست به طور همزمان می تواند بسیاری از اطلاعات مختلف را پردازش کند. این بخش می تواند مشکلات را بعنوان یک کل حل کند و نه با استفاده از تجزیه و تحلیل. جالب بود..:icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ اگر هم قطار را در حرکت به هر دو سمت میبینید که مغز تان را به متخصص ارتوپدی نشان دهید :-) بابا این که هر دو طرف حرکت می کنه عزیز این شماره متخصص ارتوپدی رو بهم میدی ولی جدی گفتم هر دو طرف می ره 6 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ بابا این که هر دو طرف حرکت می کنه عزیز این شماره متخصص ارتوپدی رو بهم میدی ولی جدی گفتم هر دو طرف می ره :ws28: من که راست دیدم شمارشو ندارم 3 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ :ws28:من که راست دیدم شمارشو ندارم :ws44: تو که شمارشو نداری چرا پیشنهاد میدی من یه سر به قسمت پزشکی انجمن بزنم ببینم می تونم چیزی گیر بیارم :w410: 3 لینک به دیدگاه
یک رهگذر 689 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ خیلی جالبه دفعه اول من به سمت چپ دیدم ... بعد از مدتی که دوباره نگاه کردم به سمت راست دیدم..!!! :ws2: 4 لینک به دیدگاه
یک رهگذر 689 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ نکنه نیم کره نباشه..همش یه کره باشه..!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ خیلی جالبه دفعه اول من به سمت چپ دیدم ... بعد از مدتی که دوباره نگاه کردم به سمت راست دیدم..!!! :ws2: زود برو دنبال حمید شمارشو باهم پیدا کنید 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ من با گوشی ثابت میبینم احتمالا جاش تو سرم خالیه!:icon_pf (34): 9 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ من با گوشی ثابت میبینم احتمالا جاش تو سرم خالیه!:icon_pf (34): :ws28: 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ بار اول دیدم ب سمت راست حرکت میکرد :ws2: اماا الان هردو طرف حرکت میکنه 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ بابا این که هر دو طرف حرکت می کنه عزیز این شماره متخصص ارتوپدی رو بهم میدی ولی جدی گفتم هر دو طرف می ره خیلی جالبه دفعه اول من به سمت چپ دیدم ... بعد از مدتی که دوباره نگاه کردم به سمت راست دیدم..!!! :ws2: من با گوشی ثابت میبینم احتمالا جاش تو سرم خالیه!:icon_pf (34): بهار ببین یه تاپیک زدی چجوری بین علما اختلاف انداختی :w00: الان یکی میادمیگه من دارم می بینم پرواز می کنه یکی دیگه میگه کدوم عکس من عکسی نمی بینم یکی میگه اینجا کجاست تو کی هستی ، اون کی ، کیییه ؟ کیییییییه ؟ کیییییییییییه ؟ کییییییییییه ؟ ............ 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ بهار ببین یه تاپیک زدی چجوری بین علما اختلاف انداختی :w00: الان یکی میادمیگه من دارم می بینم پرواز می کنه یکی دیگه میگه کدوم عکس من عکسی نمی بینم یکی میگه اینجا کجاست تو کی هستی ، اون کی ، کیییه ؟ کیییییییه ؟ کیییییییییییه ؟ کییییییییییه ؟ ............ این نشون میده نیاز به ارتوپد یکی از واجباته این انجمنه 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ راستش. این سوال بستگی داره به اینکه کدوم رو ثابت فرض کنیم .(بحثش یکم عجیبه . نمی تونم خوب وصفش کنم ) در صورتی که قطار حرکت کنه === سمت راست .مانیتور اوصلا اگه دقت کنین توی قطار،مسافر به میری که طی کرده نیگاه می کنه . (البته دلیلی نداره .فقط به نظرم رایج تره ) یه چیز دیگه همهست سمت چپ تصویر ظاهرا پنجره ای وجود نداره . یعنی اینکه احتمالا اخرین بخش قطاره، مسلما واگن اصلی (لکوموتیو ) نیست . پس می شه نیجه گرفت قطار داره به سمت راست حرکت می کنه. اینها رو همون اول به ذهنم رسید . ولی در مجموع فکر می کنم اکثرا این عکس رو به سمت راست ببینن . به خاطر نورپردازی و زاویه دید . جالب بود . 4 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ منم مغزم دوطرفه شد! بايد وسطشو خط كشي كنم 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ . اگر قطار بسمت راست حرکت می کند – نیمکره چپ مغز شما فعال و توسعه یافته است. این بخش از ذهن توانایی های زبانی شما را بعهده دارد. این نیمه از مغز گفتار و توانایی خواندن و نوشتن شما را کنترل می کند. همچنین حقایق، نام ها، تاریخ و نوشته ها را به یاد شما می آورد. سمت چپ مغز مسئول منطق و تجزیه و تحلیل است. به این معنی که تمام واقعیات را بررسی می کند. اعداد و سمبل های ریاضی توسط این بخش شناخته می شوند. اطلاعات از طریق نیمکره چپ مغز بترتیب پردازش می شوند. راست میگه هر دفعه دیدمش به سمت راست دیدم حرکت میکنه 3 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ چرا منو تو این شرایط قرار میدین.. من هرجور نیگا کردم فقط میرفت چپ .... هرچیکا کردم راست بره نشد 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ مغز مشکل داشته باشه پیش ارتوپد می رن؟!! 2 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ خیلی جالب بود ممنون کانلا درست بود برام. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده