anthonio montana 3249 ارسال شده در 16 تیر، 2013 منم که کلا نیستم اگه بودم بدونید دلم خیلی تنگ شده که برگشتم 10
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 17 تیر، 2013 تاپيك جالبيه من اگه نباشم فكر كنم كسي نباشه خبر بده حالا فوق فوقش محمد ادمينيان زنگ بزنه و گوشيم هم خاموش باشه اگه نوانديشان هم نباشه فكر نكنم خبردار بشم اين در به اون در 19
laoura 286 ارسال شده در 17 تیر، 2013 اگه من نباشم دیگر خودت به تنهایی معنا نخواهی داشت اگر من نباشم نبودنم را احساس خواهی کرد آری اگر نباشم کامل نخواهی بود... 3
Yekta.M 15459 ارسال شده در 17 تیر، 2013 اگر من نباشم فکر نکنم کسی دلش تنگ بشه برام ،البته شاید بعضی دوستان یادی ازم کنن اون اوایل ک دیگه نیسم ولی بعدش عادی میشه و فراموش میشم...براحتی میتونید حالمو از ابجیم افسانه بپرسید 8
Amour 23 ارسال شده در 17 تیر، 2013 من نباشم کی تو رویا موهاتو ناز می کنه کی با بالای شکسته با تو پرواز میکنه
partow 25305 ارسال شده در 18 تیر، 2013 اگر من نباشم فکر نکنم کسی دلش تنگ بشه برام ،البته شاید بعضی دوستان یادی ازم کنن اون اوایل ک دیگه نیسم ولی بعدش عادی میشه و فراموش میشم...براحتیمیتونید حالمو از ابجیم افسانه بپرسید 4
Javid Maleki 11670 ارسال شده در 18 تیر، 2013 اگر روزی اومدید دیدید من به ملکوت اعلی پیوستم قبول نکنید چون من مثل این یارو که خیلی ازش جوک میگن ،و میگن میخواد عزارئیل رو قبض روح کنه یا میگن زمان خلقت آدم و حوا خدا بهش گفت احمد جان برو اونور گلی نشی ، زنده بمونم اگر احیاناً خبری ازم نشد و به رحمت ایزدی شتافتم از هادی ناصح احوالاتم رو بپرسید.... اگر هادی هم به ملکوت اعلی پیوسته بود از دوستای فاب هادی سراغ من و بگرید اگر دوستای هادی ناصح هم به ملکوت اعلی شتافته بودن دیگه بیاید اون دنیا به دیدنم 15
faaarnaz 5345 ارسال شده در 6 شهریور، 2013 من اگه نباشم... دیگه چه فرقی میکنه که کی می فهمه و کی نمی فهمه احتمالن کسی نفهمه و زود هم قضیه فراموش شه 7
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 29 آذر، 2013 من اگر نباشم سراغم رو میتونید ازOne gear+, و دل مانده بگیرید اگر نو اندیشان نباشه هم که خب یاهو هست دیگه 10
not found 16275 ارسال شده در 29 آذر، 2013 من قراره تا آخر باشم ببینم چی میشه آخرش( آخر دنیارو میگم). نو اندیشان نبود هم فرقی نمیکنه تو اصل داستان، من همین نزدیکی هام 12
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 29 آذر، 2013 من اگر نباشم نواندیشان از داشتن یک آقای خاص محروم میشه ولی اگر نواندیشان نباشه، من از داشتن یک سایت خاص محروم نمیشم 15
behe 2545 ارسال شده در 26 اسفند، 2013 اگر من نباشم دیگه بودن یا نبودن نواندیشان فرقی نمیکنه ولی اگه نواندیشان نباشه خب نیست دیگه !!!! 9
آرتاش 33340 ارسال شده در 26 اسفند، 2013 اگه من نباشم نواندیشان فلج میشه:w127: اگه نباشم دوستام یادمم میکنن بعد مدتی که ببینن نیومدم دیگه کم کم بیخالم میشنرسم دنیا اینه اگه یه روز بدون خدافظی رفتم و دیگه نیومدم مطمعن باشید یه بلایی سرم اومده چون بی معرفت نیستم اگه نواندیشان نباشه خیلی از دوستامو از دست میدم و این ناراحت کننده هست اما یادشون تو خاطرم میمونه:5c6ipag2mnshmsf5ju3خود نواندیشانم زود از یادم میرهدلوخ گفتم 11
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 26 اسفند، 2013 راستش فهمیدم من نباشم هیییییچ فرقی بابودنم نیست یعنی دنیای مجازی همینه شاید چند روز اول بیان سر بزنن بعد دیگه همه چیز به روال عادی برمیگرده و هیشکی یادش نیاد یه روزی یکی اینجا بود این دوروز هم مطمئن شدم دیگه نو اندیشان هم نباشه هیچ اتفای نمیفته شاید بگم بهتر 6
mohitzist iran 2176 ارسال شده در 26 اسفند، 2013 اگه من نباشم اتفاق خاصی نمیوفته اگه نو اندیشان نباشه من دلم برا دوستام حسابی تنگ میشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 8
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری