Tamana73 28837 ارسال شده در 11 آذر، 2014 اگه نباشم اسما میدونه کجام... مردمم خب تو قبرمم...میام تو خوابتون... انجمنم نشد...خدااااااااانکنه.... 8
Yamna 1 17420 ارسال شده در 29 خرداد، 2015 من اگه نباشم فکر نکنم کسی حالمو بپرسه چقدر خوب حرفه دلمو گفتین 8
fakur1 10131 ارسال شده در 30 خرداد، 2015 من هیچوقت کار بیخود انجام نمیدم. اگر کاری بکنم معنیش اینه که حتما اون کار برام ارزش داره. پیرو این مقدمه : سایت نواندیشان یه جورائی برام تیدیل به هویت فکری شده. یعنی بخشی از هویت فکری منو تامین میکنه. همیشه هم ازش یاد گرفتم. بنابراین من هستم چون نواندیشان هست . یا : تا نواندیشان هست منم هستم. فکر (باشم و نباشم) هم تو ذهنم نیست و نمیشه که باشه. وقتی هست من هم هستم. بودن من , نه تابع شخص یا اشخاصه و نه تابع موقعیت و شرایط. هر موقع بخوام باشم , هستم. 5
saghar... 6666 ارسال شده در 30 خرداد، 2015 نمیدونم چرا تیتر رو دیدم یاد اهنگ کامران و هومن افتادم تا حالا بهش فک نکردم اما اگ نباشمممممممم حنانه میدونه کجامخب منم نباشم بعد مدتی فراموش میشمدیگه کسی اسمم یادش نمیاد 4
Nazanin.ad 6896 ارسال شده در 30 خرداد، 2015 نمیدونم چرا تیتر رو دیدم یاد اهنگ کامران و هومن افتادمتا حالا بهش فک نکردم اما اگ نباشمممممممم حنانه میدونه کجامخب منم نباشم بعد مدتی فراموش میشمدیگه کسی اسمم یادش نمیاد من تورو یادم میمونه. 1
Yamna 1 17420 ارسال شده در 30 خرداد، 2015 نمیدونم چرا تیتر رو دیدم یاد اهنگ کامران و هومن افتادمتا حالا بهش فک نکردم اما اگ نباشمممممممم حنانه میدونه کجامخب منم نباشم بعد مدتی فراموش میشمدیگه کسی اسمم یادش نمیاد خاله ات از حقوق مادی و معنویت دفاع میکنه نگران نباش 1
Mina Yousefi 24162 ارسال شده در 30 خرداد، 2015 تو که عخشی مگه میشه فراموشت کرد؟ اینکه نظر لطفته نازنین بانو یعنی نمیشه؟! 4
Nazanin.ad 6896 ارسال شده در 30 خرداد، 2015 اینکه نظر لطفته نازنین بانو یعنی نمیشه؟! نه نیمیچه جینگولی جون 3
Mina Yousefi 24162 ارسال شده در 30 خرداد، 2015 نه نیمیچه جینگولی جون اِ!؟ فکر نمیکردم این قابلیتُ داشته باشم که در ذهن کسی بمونم ::) فداات 4
Nazanin.ad 6896 ارسال شده در 30 خرداد، 2015 اِ!؟فکر نمیکردم این قابلیتُ داشته باشم که در ذهن کسی بمونم ::) فداات 3
saghar... 6666 ارسال شده در 30 خرداد، 2015 خاله ات از حقوق مادی و معنویت دفاع میکنه نگران نباش :aghosh: 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری