peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام دوستان خوب من امیدوارم حالنون خوب باشه.چندوقته من تواین انجمن فعالیت خودم روشروع کردم این انجمن باعث شد خیلی تغییر کنم چه ازنظرفرهنگی چه اجتماعی وشخصیتی خیلی چیزا ازش یادگرفتم.محاسنی داره این انجمن که من تو خیلی ازفرومهای دیگه ندیدم.همین جرقه ای بود واسه زدن این تاپیک.مواردی که این انجمن به من یاد داد: 1-اینجا یادگرفتم تشکرکنم ازحرفهاونظراتی که ازشون خوشم میاد 2-یادگرفتم میشه ختی عقاید رو عوض کرد 3-فهمیدم اختلاف نظر چه فرقی با اختلاف عقیده داره 4-آموختم هنربهتر گوش دادن را:w36: وموارد دیگه که شایدگفتن نداشته باشه راستی شما ازاین انجمن چی یاد گرفتید؟ 38 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مسلما هر جا بری ازش چیزیهای خوب یاد میگیری من دوستای زیادی پیدا کردم یکسری کارکردن با دنیای نت .......... نمی دونم 11 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام و درود آنچه گویم عین حقیقت است و دگر هیچ (ترجمه: هم راست است و هم همه راست است) بر شخصیتم هیچ تغییری را اعمال نکرده است و نخواهد کرد. همان خاکم که بودم. بر زندگیم تغییرات بسیار پسندیده و مطلوبی داشته است. 13 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یه مقدار چشمام باز شد یه چیزایی هم یاد گرفتم که مقدار زیادی شبیه به جمله های استاتره دوستان خوب که هر کدوم در مرحله ای خاص کمکم کردن و تونستم راحت و با اسودگی باهاشون مشورت کنم 13 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فهمیدم یک انسان چقدر میتونه تغییر کنه و دورنگ باشه (مثالش فکر کنم واضح باشه ، حداقل برای مدیران) و این که گذشت کنم و صبور باشم، حتی اگه به مقدس ترینت اهانت کردن... 17 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیلی اثر داشته.........خیلـــــــی تو درسم و روابطم و عقایدم برای شادی روح ممد....... 16 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یاد گرفتم!؟ میشه گفت من این نکته ای رو که میخوام بگم اسمش رو یاد گرفتن نمیزارم! البته نکاتی هم هستن که من تو این فضا اونا رو یاد گرفتم! مثلا موقعیت اینجا باعث شد که من تخصصم رو جدی تر و با انگیزه بهتر و بیشتر و کاربردی تر دنبال کنم! فکر میکنم این بهترین هدیه ای بود که این فضا (انجمن نواندیشان) به من هدیه داد. نواندیشان نیرویی بهم تزریق میکنه و منو به سمت جلو هدایت میکنه: یه حرفی هم پشت سرم میزنه، اینکه: حمید تو هنوز چیزی بلد نیستی ... برو یاد بگیر! بهتره بگم: نواندیشان هدف داشتن رو بهم یاد داد 12 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ راستی یادم رفتش ابطه ام با بچه هام خوب شده:4chsmu1: 8 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سوال خیلی سختیه... ترجیح میدم چیزی نگم جز اینکه تاثیرات مثبتش بیشتر بوده تا منفی 10 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ باعث شد یه ذره از خامی در بیام. یاد گرفتم که نباید زود اعتماد کرد. همونطور که محمدرضا هم گفت چقدر میشه شخصیت های حقیقی رو تو فضای مجازی پنهان کرد یا به راحتی تغییر شخصیت داد. از دانش و اطلاعات خوب بچه ها هم تو شهرسازی و هم تو بحثای مختلف دیگه چیزای زیادی یاد گرفتم. دوستی های واقعی و دوستی های دروغی رو یاد گرفتم. با دوستای خوبی آشنا شدم. بعضیا رفتن ولی رابطه قطع نشد. بعضیا تو سخت ترین شرایط بازم پشت آدم بودن و تو ناراحتیا کنار آدم بودن. البته از اون طرف هم بعضیا فقط به فکر منافع خودشون بودن. اجتماعی تر از قبل شدم. ارزش های زندگی رو بیشتر یاد گرفتم. کلاً باعث شد تجربیاتم بیشتر بشه. خیلی اثر داشته.........خیلـــــــیتو درسم و روابطم و عقایدم برای شادی روح ممد....... 16 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بی تاثیر نبوده ............ شخصیتم تغییری نکرده !!! اما بر رفتار و دیدگاهم تاثیر مثبت داشته ، و در برخی موارد تاثیر منفی ..... در مجموع قدرت یادگیری ، اعتماد به نفس و رابطه با دوستان رو برام به ارمغان گذاشته 12 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوبیش اینه وقتی دلت پره میای اینجا با بچه هایی دوست میشی که شاید تو دنیای حقیقی هیچ وقت دوست نمیشید یکی دیگش معتاد میشییه دو روز اینترنت قطع باشه کلافه میشی 14 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ با نام و یاد خدا و عرض ارادت خدمت بنیانگذار انجمن نواندیشان محمد ادمینیان............ عرضم به خدمتتون تو زندگی من خیلی تاثیر گذاشته........ من تقریبا از سه ماه قبل از آمدنم به انجمن پستارو دنبال میکردم و بچه هارو میشناختم با نام کاربری راه سبز امید (حسن) . وقتی میومد با هم میومدیم.تا اینکه اومدم و عضو شدم و بیشتر با بچه ها آشنا شدم............. اون موقع خیلی جو صمیمی بود و من هم چون از تنهایی خودم به اینجا پناه آورده بودم خیلی بهش وابسته شدم.و بعد که دوستان صمیمیم کمرنگ شدن تو انجمن یا بعضا رفتن خیلی افسرده شدم.البته کم کم دوستان جدیدتری پیدا کردم ولی مدام اون قصه تکرار میشه. کلا از جو صمیمیش خیلی خوشم میاد ولی از بین رفتن بعضی این صمیمیت ها خیلی تا حالا به من ضربه زده.................. قبلا خیلی ساده بودم . یاد گرفتم نباید به هر کسی اعتماد کرد............... یاد گرفتم یه نام کاربری درسته که یه انسان پشتشه ولی نباید به این اسمای کاربری دل بست ......... متوجه شدم هرکه در این بزم مقرب تر است / جام بلا بیشترش میدهند............. متوجه شدم اگه یه روز بمیرم یه تعدادی اینجا هستند که بگن یادش بخیر و یادی ازم بکنن............. توی رفتارم تاثیر گذاشته .رفتار و گفتارم سنجیده تر شده............ کلمات جدیدی توی گنجینه لغات روزمرم اضافه شده........... متوجه شدم که خیلی چیزا رو نمیدونم.......... مطالعات متفرقم قدری بیشتر شده.......... گاهی اوقات که سوال کسی رو جواب میدم احساس سودمندی میکنم........ نقطه ضعفم رو اینجا متوجه شدم. ولی از این نقطه ضعف هم ضربه سنگینی خوردم.به طوریکه زندگی حقیقیم رو به شدت تحت الشعاع قرار داد............... دوستان خوبی اینجا پیدا کردم.......... با تفکرات متفاوتی آشنا شدم........ اخلاق بحث کردن رو یاد گرفتم........... یاد گرفتم همه با هر عقیده ای قابل احترامند.......... و خیلی چیزای دیگه....... 14 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینجا و مهندسان هر دو باعث شد بفهمم تنها نیستم !!!!!!!! 13 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هم تاثیر خوب،هم بد،مسائل بد همه جا هست،تا بدی نباشه خوبی خودشو نشون نمیده. ایشاا.. قسمت شه مدیریت رو از نزدیک ببینیم:دی من انجمن زیاد کار کردم،برای همیین زیاد نمیتونه دنیای مجازی تغییرم بده اگر خوب و بد را روی هم بریزیم از اینجا راضی هستم 11 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب اینکه اینجا آدم دوستای با صفایی پیدا میکنه خیلی خوبه . که گاهی بعضیاشون در حد دوستای صمیمی تو زندگیت جا باز میکنن. می خواستم اندر احوالات اسپم هم بگم که دیدم ممکنه به اون جمله بالا بی احترامی بشه ..نمیگم 7 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیلی چیزا... عقاید مخالف و موافق هردو محترم اند... چقد آدمای خوب و بد میشه دورو بر آدم باشه و اونارو تو نشناسی... و اینجا یاد داد تا بهتر بشناسم... 12 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تاثیر داشت... فهمیدم خیلی مونده تا بفهمم... چندتا دوست خیلی خیلی خوب پیدا کردم که واقعا برام ارزشمند هستند... نه فقط در دنیای مجازی... روی شخصیتم زیاد تاثیری نزاشته... ولی منشم رو تغییر داده... خوشحالم که چیزی که بودم نیستم... بهتر شدم... یک تاثیرات بدی هم داشته که اونم برمیگرده به نوع رفتار خودم... نه انجمن... وقتم رو میگیره... که تقصیر خودمه... میزان مطالعم پایین اومده... اونم باز برای اینکه خیلی اینجا وقت میگذرونم... همینها دیگه... 12 لینک به دیدگاه
chalipa 1177 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من به دعوت یه دوست که خاطرش برام خیلی عزیز بود عضو شدم..... چند بار هم طی چند ماه فقط به خاطر اون اومدم اما اون دیگه نیستش اینجا نمی دونم چرا بازم میام اگه بخوام صادقانه بگم به خاطر اینکه از دوستام توی دنیای واقعی بریدم و ازشون فراریم برای اینکه سراغشون نرم میام اینجا..... فکر کنم تاثیرش توی زندگیم همین بوده 9 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نو اندیشان به من یاد داد از نو بیاندیشم!! یاد داد چشم هایم را بشورانم و جور دیگری خوانم یاد داد که چراغ های خاموش ذهنم را روشن کنم و همه اون چیزایی که تو واقعیت امکان ایجادش نبود و از همه بیشتر دوستانی داد که شاید تا آخر عمرم تو دنیای واقعی هرگز نمی دیدمشون یا اگرم از کنارشون رد می شدم برام رهگذری بیش نبودند که امروز بهترین دوستانم اند... و در انتها یاد داد تا توانی دلی بدست آور دل شکستن هنر نمی باشد! 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده