farhatami 1390 ارسال شده در 23 بهمن، 2012 ........ زیباست بخاطر تو زیستن و برای تو ماندن، .......و در راه تو سوختن، .......و تلخ و غمناک است دور از تو بودن و برای تو اشک ریختن، ......ای کاش میدانستی بدون توو بدوراز دستهای مهربان تووقلب حساست، .......زیستن نا شکیباست. 5
mani24 29665 ارسال شده در 23 بهمن، 2012 خـط موازی منــــــــــ.... تــاکجای این جاده با منیـــــــــــ...؟ دلــم برای تقاطع باتو خیلی تنگ استــــــــــ.... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10
mani24 29665 ارسال شده در 23 بهمن، 2012 مســاحــت خلــوتــم را پــر کــن! فــرقــی نــمی کنــد، عمــودی یــا افقــی! همیــن کــه ضلعــی از چهــار دیــواری ام بــاشــی، کــافــی ســت . 10
mani24 29665 ارسال شده در 23 بهمن، 2012 خوبـــــــــ که باشی برایشان عادی می شوی تکراری می شوی! تاریخ انقضایت زود سَر خواهد آمد ... مهرتـــ وفایتـــــ نجابتتـــــــ خوبی اتـــــــ وظیفهــــ خواهد شد ! تو "بــــــــــــــاید " خوب باشی ! با خودت می گویی : خدای من ! این است تقاص ِ مـــــن ؟!! محبتم ! مِـهرم ! وفایم ! نجابتم ! ؟ . . . 9
farhatami 1390 ارسال شده در 23 بهمن، 2012 دلم با عشق تو عاشق ترین شد تمام لحظه هایم بهترین شد ولی بی مهریت کار دلم ساخت دل تنهای من تنها ترین شد... 7
farhatami 1390 ارسال شده در 23 بهمن، 2012 گر نیایی تا قیامت انتظارت می کشم. منت عشق از نگاه پر شرابت می کشم. ناز چندین ساله ی چشم خمارت می کشم. تا نفس باقیست اینجا انتظارت می کشم 6
farhatami 1390 ارسال شده در 23 بهمن، 2012 برای تو می نویسم........ برای تویی که تنهایی هایم پر از یاد توست... برای تویی که قلبم منزلگه عـــشـــق توست... برای تویی که احساسم از آن وجود نازنین توست... برای تویی که تمام هستی ام در عشق تو غرق شد... برای تویی که چشمانم همیشه به راه تو دوخته است... برای تویی که مرا مجذوب قلب ناز و احساس پاک خود کردی... برای تویی که وجودم را محو وجود نازنین خود کردی... برای تویی که هر لحظه دوری ات برایم مثل یک قرن است ... برای تویی که سـکوتـت سخت ترین شکنجه من است.... برای تویی که قلبت پـاک است... برای تویی که در عشق ، قـلبت چه بی باک است... برای تویی که عـشقت معنای بودنم است... برای تویی که عـشقت معنای بودنم است... برای تویی که غمهایت معنای سوختنم است... برای تویی که آرزوهایت آرزویم است.......... 7
mani24 29665 ارسال شده در 23 بهمن، 2012 آیینه ی اتاقت را با آیینه ی اتاقم عوض می کنی؟؟! این که فقط من را نشان می دهد...!! 8
mani24 29665 ارسال شده در 23 بهمن، 2012 حلقه ی دستانت که بر کمرم میزنی ، زیباترین اسارت زندگی من است ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9
blue berry 5809 ارسال شده در 24 بهمن، 2012 آنقدر هواي حوصله ام سرد است ، که انگشتان احساسم سِر شده است . خدا جان ، ديگر توان خواستن ندارم ؛ امشب ، تو دعا کن . . . من مي گويم : آمين 6
farhatami 1390 ارسال شده در 24 بهمن، 2012 گفتی سحر شده و هنوز به عشقت بیدارم ، گفتم از سر شب تا حالا از دلتنگی ات بیمارم بگو از آن حرفهای عاشقانه ات تا بگویم که آرامم ، تا بگویم به هوای بودنت است خوشحالم 4
farhatami 1390 ارسال شده در 25 بهمن، 2012 فکــر میــکردم تـو همــدردی! ولــی نــه! تــو هــم ، دردی…. . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6
ghazal1991 1818 ارسال شده در 25 بهمن، 2012 من دلم می خواهد ساعتی غرق درونم باشم!! عاری از عاطفه ها تهی از موج و سراب دورتر از رفقا… خالی از هرچه فراق!! من نه عاشق هستم ؛ و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من من دلم تنگ خودم گشته و بس…! 5
azarafrooz 14221 ارسال شده در 25 بهمن، 2012 گاه گاهی که دلم تنگ میشود ... به یادت پناه میبرم... یادت تنها جایگاه امنیست که میشناسم برای تنهاییهایم 6
farhatami 1390 ارسال شده در 25 بهمن، 2012 رویاهایم را در کنار کسانی گذراندم که بودند ولی نبودند همراه کسانی بودم که همراهم نبودن وسیله کسانی بودم که هرگز آنها را وسیله قرار ندادم دلم را کسانی شکستند که هرگز قصد شکستن دل آنها را نداشتم و تو چه دانی که عشق چیست عشق سکوتی است در برابر همه اینها !!! 4
mani24 29665 ارسال شده در 26 بهمن، 2012 وقتی دلی برای دلی تنگ می شود انگار پای عقربه ها لنگ می شود! تکراریند پنجره ها و ستاره ها خورشید بی درخشش و گل، سنگ می شود پیغام آشنا که ندارند بلبلان هر ساز و هر ترانه بد آهنگ می شود احساس می کنی که زمین بی قواره است! انگار هر وجب دو سه فرسنگ می شود! باران بدون عاطفه خشکی می آورد رنگین کمان یخ زده بی رنگ می شود هر کس به جز عزیز دلت یک غریبه است وقتی دلت برای دلی تنگ می شود!!! 3
mani24 29665 ارسال شده در 26 بهمن، 2012 ز دور نمایان است باغی با درختان پربار از دور نمایان است آبشاری سرازیر از دور نمایان است رنگین کمان از دور نمایان است پل چوبی آرزوهایمان از دور نمایان است کلبه ای می تپد قلبی در آن،آری حیف که از دور نمایان است و من از دور شاهد تپش قلب توام 3
mani24 29665 ارسال شده در 26 بهمن، 2012 نتوانستم کنار بیام با غم رفتن تو ... گاهی از ته دل صدایت میزنم که باشی , و گاهی برایت مینویسم , گاه احساس انقدر کوچک می شود که , دل به دل نوشتن نمی دهد . اینجا تنها جایست که مینویسم ... شاید که بخوانی ... نمیدانم ... 3
mani24 29665 ارسال شده در 26 بهمن، 2012 نمیدونم چه رازی هست بین قلب و قلم از وقتی قلبــــــــــــم خشکید، قلمــــــــــم دیگر ننوشت! . . . * در نبودنــــم... در نبودنت... برای دیدنم چشمهایت را ببند! قلب ِ من تنها با سرانگشتانِ احساست ، دیده می شود...! 4
mani24 29665 ارسال شده در 26 بهمن، 2012 دلتنگی برای من تمامی ندارد ! فرقی هم ندارد جز در مقیاس اندازه و نوع وقتی هستی یک جور و وقتی نیستی هم ؛ کمی بیشتر ! من همیشه دلتنگ توام... 5
ارسالهای توصیه شده