mani24 29665 ارسال شده در 23 بهمن، 2012 ورو قسم به جون همین دل همیشه بی کسم نرو مگه میشه بدون هم ؟ تورو به جون من نرو تو نفسه منی،همه کسه منی بی تو قلبم میگیره ، تو نفسه منی کجا برم به کی بگم بدون تو میمیرم یکی بگه چیکار کنم من که میدونم نمیتونم 3
mani24 29665 ارسال شده در 23 بهمن، 2012 اتوبودن گذرازحجره های مرطوب گیسوی شب است. باتوبودن ادراک پنجره دربلوغ شب بوهای اقاقیاست. واژه های معلق شعردرقالب لبخنده های تو ارضانمیشوند. لیلای بی مندراتفاق بوسه های تابستانی تودرنیمه شبی دم کرده دل به دریای شمال باتوبودن میزنم. مستانه ومجنونگونشعرچشمهایت رادرشب مستی درگوش کوچه باغ ترنم میکنم. کاش برای داشتن توعشق کافی بود. دستهای خالی من فقط باآبی چشمهایم کمی رنگین کمانی میشود. پیشکش توهمه ی ثروت من. چشمهایم چشمهایم برای تو. 6
mani24 29665 ارسال شده در 23 بهمن، 2012 دل من حالش خوشه اصلاُ بلد نیست بگیره ولی خیلی تنگ می شه گاهی می ترسم بمیره اما بازم به خودش میاد و سوسو می زنه باز خیاط خلوت سینمو جارو می زنه 6
mani24 29665 ارسال شده در 23 بهمن، 2012 در غروب رفتن تو لحظه هایم رو شکستم زیر بارون جدایی با خیال تو نشستم بی تو تنها گریه کردم تو شبای بی ستاره انتظارت رو کشیدم تا تو برگردی دوباره پشت شیشه روز و شبها دل به بارون می سپارم من برای گریه کردن چشمه ها رو کم میارم انتظار بی تو بودت منو از پا درمیاره ترس از این دارم که بی تو تا ابد چشام بباره ترس از این دارم که بی تو تا ابد چشام بباره ترس از این دارم که ترکت واسه من حسرت بیاره 6
mani24 29665 ارسال شده در 23 بهمن، 2012 واسه رگبار واسه بارون چتر دستاتو میخوام واسه ی برف زمستون تب حرفاتو میخوام واسه ی تموم عمر پیشم بمون من تو رو هر روز میخوام حتی نه یک روز در میون واسه وحشت ازسیاهی برق چشماتو میخوام واسه ثبت بیگناهی حرف لبهاتو میخوام چی میخوای صدای التماسمو چه عاجزانه میگه پیش من بمون چی میخوای شکستن غرورمو شاید بشیم هم آشیون باشه میگم با التماس هر روز نه یک روز در میون گل یخ اگه بی همزبون نبود به خدا یخ نمیزد آدم خوب که یهو بد نمیشد سری به دوزخ نمیزد اگه عشق سری میزد به آدما کسی سیا بخت نمیشد زندگی سخت نمیشد __________________ 6
mani24 29665 ارسال شده در 23 بهمن، 2012 در نـخستین دیدار ، دســـتم را فشردی سرود عشق را در گوشـم ، تو خوندی به تـــو گــفتم که عشق ، گفتی که دارم بـــرات از روح و قــــلبم ، کــم نــذارم بــهم گــفتی کــه تا پــــــرواز هـــــستم از امـــروز تـــا ابـــد ، همـــرات هستم مـــنم عـــاشق شـــــدم با شور و حالت ولی داری میری،بازم میسوزم با خیالت تــو گــفتی بــهترینی تو ، همـــــــونی چــــرا حــــالا بــــریدی نـــمی مونی ؟ خـــدایی عشــق من واسه تـو کم بود ؟ هــــمه احــساس من جزئی ز غم بود ؟ همــــه روز و شبـــم را یـــاد تو بـــرد می گی خســته شـــدی دیـگه دلم مرد ؟ حـــالا چی شد که عـــاشق دیگه نیستی آره ، تــغییر کــردی خــوب نــــــیستی همــــه احـــساســـمو لـــه کــردی حالا بــــرو تـــو دم نـــزن از عشــــق والا دیـــگه خـــوردم قـــسم عاشق نشم باز نبـــازم قلبــــمو دیـــگه به یـــک نـــاز می خـــوای بـــری ، برو خدا بـهمرات ولـــی احساســــمو ننداز زیـــر پــــات 6
mani24 29665 ارسال شده در 23 بهمن، 2012 تو رو توی گریه میبوسم تو رو که غرق لبخندی تو این حالی که من دارم چرا چشم هاتو میبندی !!! بزار این اخرین بوسه تمام باورهات باشم بزار فردا توی این خونه توی آغوش تو پیدا شم ... نمیدونی کنار تو چه حالی داره بیداری بزار باور کنم امشب تو هم حال منو داری !!! 6
mani24 29665 ارسال شده در 23 بهمن، 2012 کی محبت میکنه یکی ناز میکنه اونی که ناز میکنه همیشه محبت میبینه ولی اونی که محبت میکنه همیشه تنهای تنهاست 6
Mr.101 27037 ارسال شده در 23 بهمن، 2012 کدامیک از ما بدجنس تریم؟ من؟ که آرزوی کشیدن موهایت یکدم رهایم نمی کند؟ یا تو؟ که همیشه هوس کندن گوش هایم آزارت می دهد؟ بدجنس!! کدامیک بچه تریم؟ من؟ که کودکانه بهانه چشمهایت را می گیرم؟ یا تو؟ که بچه گانه شعرم را خط خطی می کنی؟ کدامیک عاشق تریم؟ من؟ که ذره ذره وجودم چون شمع در حسرت نگاهت آب می شود؟ یا تو؟ که شعله نگاهت هردم شعله ور نگشته خاکسترم می کند؟ کدامیک بازیگوش تریم؟ من؟ که دلم بازیچه بازی موهایت در نسیم هر لحظه به شوق بوییدن زلفت می تپد؟ یا تو؟ که با هر کرشمه ات بیچاره دلم را به بازی گرفته ای؟ … ها؟! …کدامیک؟ 7
blue berry 5809 ارسال شده در 23 بهمن، 2012 من به این فاجعـــه عادت کردم... که برم ، خسته بشــم ، برگردم ! پشت بیحوصلگی پنهون شم ، بشنوم ، چیزی نگم ، داغون شم !!! 5
ghazal1991 1818 ارسال شده در 23 بهمن، 2012 دلم به بهانه همیشگی گریست ، بگذار بگرید و بداند هر آنچه خواست همیشه نیست ! 5
blue berry 5809 ارسال شده در 23 بهمن، 2012 مهربانی تا کــــــــــی؟؟؟؟؟ بگذار سخت باشم و سرد!!!!!!!!! باران که بــــــــــارید......چتر بگیرم و چکــــــمه...... خورشید که تــــــــــابید......پنجره ببندم و تـــــــــاریک...... اشک که آمـــــــــد......دستمالی بردارم و خشــــــک....... او که رفـــــت نیشخندی بزنم و ســــــــــوت.......... 8
blue berry 5809 ارسال شده در 23 بهمن، 2012 من هر روز لابه لای رویاهایم تورا برای دلم لقمه میگیرم .......... ولی آخر شب سیر سیرم از بغض هایی که از دوریت قورت داده ام! 9
blue berry 5809 ارسال شده در 23 بهمن، 2012 هرگاه از شدت تنهایی ،به سرم هوس اعتمادی دوباره می زند ، خنجر خیانتی را که در پشتم فرو رفته در می آورم ، می بوسمش ، اندکی نمک به رویش میپاشم دوباره بر سرجایش می گذارم ، از قول من به آن لعنتی بگویید " خیالش تخت " ... من دیوانه هنوز ، به خنجرش هم وفادارم 8
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 23 بهمن، 2012 مرا ببوس روزهای سختی در پیش است بگذار تو را ...... کمی پس انداز کنم! 9
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 23 بهمن، 2012 از دور تو را دوست دارم... بی هیچ عطری آغوشی لمس یا حتی بوسه ای... تنها دوست ات دارم.. از دور.... 9
sam arch 55881 ارسال شده در 23 بهمن، 2012 دل تنگی هایت را قربون.... به زبان آن سفید موی سفید روی سفید باطن گفتم.... باید ساده گفت..تا ساده به دل بنشیند.... دلتنگی هات رو قربون... 9
mani24 29665 ارسال شده در 23 بهمن، 2012 در این غربت تنهایی ... در میان مردمی از جنس سنگ و شیشه !! یادت کردم ... نه که هنوز در فکر منی !!! نه که هنوز به یادتم !! نـــه ... تنها و تنها به این دلیل که بی تفاوتی هایشان تو را به یاد من انداخت !! 7
mani24 29665 ارسال شده در 23 بهمن، 2012 بند دل من به لبخند های تو بند است ! برای دوست داشتنت اما ، لبخندهایت را نــــــــــــه دلت را لازم دارم ... 8
mani24 29665 ارسال شده در 23 بهمن، 2012 وقتی کسی رو پیدا کردی ؛ که کنارش بدون هیچ دلیلی ، فقط به خاطر اینکه کنارشی ! خوشـــحالی ... دیگه به درک که بقیه چی می گن ! کنارش باش و از کنار هم بودن لذت ببرین 7
ارسالهای توصیه شده