ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هر بار پاره ای از وجودم را باخود میبری . . . یا نیا . . . یا نرو . . . 4 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ [h=6]لحظه هایی هست که دلم برایت تنگ میشود !!! اسم آن لحظه ها را " همیشه " گذاشتم ! [/h] 4 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ صدای شکستن قلبت را شنیدم...... چه آرام و غریبانه شکست... و تو وتو تنها به من لبخند زدی اکنون دیرگاهیست از آن زمان میگذرد.... ولی هنوز .... زخم نگاه تو بر وجودم التیام نیافته تازه فهمیدم..... تو به امروز من خندیده بودی! 4 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سخت است هنگام وداع آنگاه که در می یابی چشمانی که در حال عبور است پاره ای از وجود تو را نیز با خود خواهد برد . 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ این روزها که می گذرد هر روز احساس می کنم که کسی در باد فریاد می زند احساس می کنم که مرا از عمق جاده های مه آلود یک آشنای دور صدا می زند آهنگ آشنای صدای او مثل عبور نور مثل عبور نوروز مثل صدای آمدن روز است آن روز ناگزیر که می آید روزی که آسمان در حسرت ستاره نباشد روزی که آرزوی چنین روزی محتاج استعاره نباشد ای روز آفتابی ای مثل چشم های خدا آبی ای روزِ آمدن ای مثل روز، آمدنت روشن این روزها که می گذرد هر روز در انتظار آمدنت هستم اما با من بگو که آیا من نیز در روزگار آمدنت هستم؟ 3 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کفشهایم که جفت میشود، دلم هوای رفتن میکند؛ کودکانه بیقرار تو میشوم، بی آنکه فکرکنم دلتنگ من هستی یا نه… 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ برای رسیدن به تو بال گشودم پرواز کردم اما سقوط... تاوان با تو پریدن بود 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ برای رسیدن به تو بال گشودم پرواز کردم اما سقوط... تاوان با تو پریدن بود 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یاس ها؛ پر پر دل ها؛ بی قرار این بود قرارِ ما؟! 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من بودم تو و یک عالمه حرف... و ترازویی که سهم تو را از شعرهایم نشان می داد!!! کاش بودی و می فهمیدی وقت دلتنگی یک آه چقدر وزن دارد...!!! 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ رنج تلخ است ولي وقتي آن را به تنهايي مي کشيم تا دوست را به ياري نخوانيم، براي او کاري مي کنيم و اين خود دل را شکيبا مي کند طعم توفيق را مي چشاند و چه تلخ است لذت را "تنها" بردن و چه زشت است زيبايي ها را تنها ديدن و چه بدبختي آزاردهنده اي ست "تنها" خوشبخت بودن در بهشت تنها بودن سخت تر از کوير است در بهار هر نسيمي که خود را بر چهره ات مي زند ياد "تنهايي" را در سرت زنده ميكند "تنها" خوشبخت بودن خوشبختي اي رنج آور و نيمه تمام است " تنها" بودن ، بودني به نيمه است و من براي نخستين بار در هستي ام رنج "تنهايي" را احساس کردم 5 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آدم هـــا لالــــت مـــی کننــــد بعـــد هـــی مـــی پــرسنـــد : چـــرا حــرف نمــی زنــی ؟! ایـــن خنـــده دار تـــرین نمـــایشنـــامــه ی دنــیــاســــت ... ! 8 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بوی تنت را لا به لای استخوانهای شکسته ام پنهان میکنم تو آنقدر تازه ای که من هیچ وقت پیر نمیشوم ! 3 لینک به دیدگاه
ali-95 104 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چقدر عجیب است ! در خلوتت دلواپس ِخاطره ای باشی ، که تو را بر باد داده است ...!! 7 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ همیشه میان من و من فاصله ای بوده است به اندازه تمامی کوچه های دلواپسی ام تو که امدی فاصله ها جا باز کرده اند اینک میان من و من هزاران فرسنگ فاصله است به اندازه تمامی جاده های انتظار 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آدما رو زیاد تنها نذارین ، تو تنهاییشون یه دنیایی برا خودشون میسازن که دیگه شما توش نیستین ... 6 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سر و پا دل شده است جسمش.... با ضربه ای می شکند دخترک.... انتظار اشک چشمانش را خشک کرده اند... امید دارد روز دیدار اشک شوق بریزد... اما هنوز در سرای دلتنگی است... هم او....هم آن که منتظر اوست... 6 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دلم ته نگه وه کو خونچه ی ده می تو.................... 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۱ دلتنگستان یعنی تو .... خاطراتت ... گرمی دستانت ... حرم نفسهایت ... عشقت ... دلتنگستان یعنی همه این واژه های زیبا و عاشقانه ! 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ قلک بغض هایم را که بشکنم باز… ناز ترا خواهم خرید و یک بسته مداد رنگی و با هر رنگش باز… ناز ترا خواهم کشید. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده