sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ میگن بزرگ شو تا دیگه نتونی شیطنت کنی و مثل الان شاد باشی بیخیال بزرگ شدن شو من خودم نمیخوام بزرگ شم ولی همه میگن واسه اینکه تو جامعه بتونی دووم بیاری باید بزرگ بشی 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ روحانی چه در دنیای واقعی چه مجازی،امین مال و جان و ناموس همه است. پس همه چیزتان را با اخلاص به من بدهید...... 6 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو هیچ کاری عجله نکن چون بعدا پشیمون میشی 8 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ روحانی چه در دنیای واقعی چه مجازی،امین مال و جان و ناموس همه است. پس همه چیزتان را با اخلاص به من بدهید...... به به چه نصیحت به جا و درستی:w645: 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عاشق شدید به هیشکی نگید... 12 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بزگترين تجربه اي كه از زندگي بدست آوردم سخني بود از مولايم علي ببينيد و دل نبنديد . چه در عشق . چه در جاه و مقام . چه در ثروت و مال . چه در همين زيستن هاي ساده . كه به زودي بايد بگذاريد و بگذريد . و به قول حضرت حافظ : غلام همت آنم كه زير چرخ كبود ز هرچه رنگ تعلق پذيرد آزاد است 13 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هر گاه عقل کامل گردد، سخن اندک شود. دیگه لازم نیست من نوعی توصیه کنم که پشتیبان ولایت باشید تا مملکت اسیبی نبیند. 6 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سنگدل بودن بهترین راه برای ضربه نخوردنه 7 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هیچوقت به پدر مادر تون بد نکنین ... دلشون و نشکونین ... ممکنه فرصت جبران نباشه هیچوقت ... تا هستن بذارینشون رو چشماتونو هر چی گفتن فقط بگین چشم...!!! 10 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دلبسته بشین...ولی وابسته نه! زیاد به احساساتتون پر و بال ندین...چون اگه یکی بزنه تو پرتون بدجوری میشکنین 9 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به چیزی که می دونی ارزش نداره دل نبند 9 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کاری نکن که اعتماد دیگران نسبت بهت از بین بره مخصوصا پدر و مادرت 7 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیالبافی های قشنگ نکن چون وقتی به خودت میای که می بینی همه ش پوچه 11 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ میگند فقط یک احمق از تجربه ی دیگران استفاده نمیکنه... ولی من الان بعضی از این نصیحت ها رو که میخونم زیاد با عقلم جور در نمیاد... 11 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ از زندگیتون فقط لذت ببرید... هر لذتی... همین... 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کاش هیچوقت عصبانیتمون رو سر بیگناهی خالی نکنیم کاش بتونم راحت به کسانی که دوستشون داریم این رو بگیم مخصوصا مادر کاش قدر چیزهایی که الان داریم رو بدونیم تا در آینده مثل الان افسوس گذشته رو نخوریم 6 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عاشق نشید ببخشیدا جسارتا :rose: من میگم: عاشق بشین با اینکه میدونین میسوزین عاشق بشید اگه وصال باشد باز هم سوختن داد بعد وصال.. اگر وصال نباشد باز هم سوختن دارد. هر سوختنی بد نیست زشت نیست. شمع میسوزد و همه لذت میبرند و او نیز از لذت بردن دیگران لذت میبرد شاد یا از چیز دیگری.... خیلی کشش نمیدم. عاشق بشین چون عشق صاف , بی رنگ , زلال , ..... و پاکتون میکنه. اما یادمون باشه عشق این دنیا مال این دنیاست. چیزی که گفتم رو مخالف سخنی که ایلیا از مولایم علی(ع) گفت نمیدونم. 6 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دلیلی نداره همون اندازه که من دیگران رو دوست دارم اونها هم منو دوست داشته باشن نباید از دیگران توقع داشته باشم 12 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آدمها تا خودشون یه راهی رو نرن و بهش نرسن حرف کسی رو گوش نمیدن پس نصیحت نکنین که بی فایده ست 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده