شقایق31 40377 ارسال شده در 29 تیر، 2011 هیچ وقت دلسوزانه خدمت به کسی نکن چون اولین کسایی که اذیتت میکنن کسایی هستند که همچین توقعی ازشون نداری 13
S.F 24933 ارسال شده در 29 تیر، 2011 1- سعی کن وابسته نشی ! 2- کاری رو به خاطر اینکه ازت تشکر کنن،انجام نده !! ** آسايش دو گيتي تفسير اين دوحرف است >>>>>>> با دوستان مروت با دشمنان مدارا ** 13
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 29 تیر، 2011 اوه اوهملت نصیحتشون گل کرده بالا منبر خوش میگذره؟:gnugghender: :icon_pf (34): آخریشه به خدا. حیفم اومد اینو نگم. شرمنده. تو این چند سال زندگی که هممون داریم سپری میکنم یا تموم کردیم. همه شخصیت، طبقه اجتماعی، سطح سواد و قدرت مالی و ... شکل میگیره. بین 17 تا 27 سال. تو این چند سال هر کاری کردی، کردی. اگه نکردی دیگه نمیشه. یا خیلی سخت میشه. پس از ثانیه هاش نهایت استفاده رو بکنید. از همین الان به همه میگم هرچقدر هم تلاش کنید باز هم افسوس فرصت های از دست رفته رو خواهید خورد. پس تلاشتونو بیشتر کنید تا کمتر افسوس بخورید. 14
*mini* 37779 ارسال شده در 29 تیر، 2011 اوه اوهملت نصیحتشون گل کرده بالا منبر خوش میگذره؟:gnugghender: بلی... جای شما خالی..:w16:..اینقده حال میده این بالا...باد خنکی میییییییاد 2
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 29 تیر، 2011 انسانها را در طول روابط بشناسید نه در آخرین دیدارتون 7
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 29 تیر، 2011 اگر کسی نخواست شخصیت بدشو اصلاح کنه هیچ وقتم درست نمیشه بهتره ازش دوری کنی تا خودتونم دچار ضرر و زیان نشید 3
Waffen 15120 ارسال شده در 29 تیر، 2011 من کلا هرچی فکر میکنم میبینم نصیحتی وجود نداره که من بتونم بگم... یعنی حداقل حرف ارزشمندی نیست... نصیحت تا اونجایی که من میتونم درکش بکنم برداشت های ما با استفاده از قدرت مشاهده ی ماست... برای همین اکثر مواقع میتونه کاملا نادرست و گمراه کننده باشه به همین دلیل غیر قابل استفاده و بی ارزش هست... چیزی که ما بهش نیاز داریم معرفت و فرزانگی هست... اگر کسی این دو رو داشت میتونه چراغ راه خیلی ها باشه... 11
terajedi21 2134 ارسال شده در 29 تیر، 2011 چیزی که ما بهش نیاز داریم معرفت و فرزانگی هست... اگر کسی این دو رو داشت میتونه چراغ راه خیلی ها باشه... احسنت! ادمی باید تجربیات مثبت و راهگشای خودش رو در اختیار دیگران قرار بده تا به یه دردی تو زندگی بخوره! 6
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 29 تیر، 2011 دوست اگر دوست باشه در همه حال در کناره آدم میمونه نه فقط برای رفع نیازهای خودش و نوبت تو که شد هیچ ............... اینجور بشرها رو ولشون کنید موفقترید 5
hilda 13377 ارسال شده در 29 تیر، 2011 هیچ کس لیاقت اشک های تو رو نداره ... واونی که لیاقتشو داره ؛ هیچوقت باعث ریختن اشکات نمیشه ... . 8
*mini* 37779 ارسال شده در 29 تیر، 2011 هیچ کس لیاقت اشک های تو رو نداره ...واونی که لیاقتشو داره ؛ هیچوقت باعث ریختن اشکات نمیشه ... . کاملا تاییییییییییییییییییییییییییید میشود 1
*mini* 37779 ارسال شده در 29 تیر، 2011 همیشه به قلبتون رجوع کنید.....ببینید راجع به اوون مسئله ای که تووش گیر کردید قلبتون چه حکمی میده... همیشه به صدا و ندای قلبتون گوش بدید 4
Waffen 15120 ارسال شده در 29 تیر، 2011 هیچ کس لیاقت اشک های تو رو نداره ...واونی که لیاقتشو داره ؛ هیچوقت باعث ریختن اشکات نمیشه ... . اینکه مال گابریل گارسیا مارکز بود... 1
wamba 274 ارسال شده در 29 تیر، 2011 اونی که همیشه کوتاه میاد شما نباشید! بزارید گاهی اون کوتاه بیاد .تا لطفتون در حقش بی ارزش جلوه نکنه! 5
Mahnaz.D 61918 سازنده ارسال شده در 29 تیر، 2011 منظورم این بود که خیلی از نصیحت بهتره... چرا ناراحت شدی خوب... می شه اسپم نکنید و بحثهای متفرقه رو بزارید برای جای دیگه؟ آرزو به دلم موند یه تاپیک مفید ببینم اینجا 3
Mahnaz.D 61918 سازنده ارسال شده در 29 تیر، 2011 اگه با کسی بودید و دیدید دائم داره فرد دیگه ای رو به رختون می کشه...راحت تره بی خیالش شید.چون تا عمر دارید می زنه تو سرتون! 5
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری