El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ جمع بندی نظرات من: اینکه به این صورت مزاحم مردم بشی مشخص هست که بی فرهنگی هست ، من تو اولین پستم گفتم درسته که این بی فرهنگیه ولی در به وجود اومدن این فرهنگ پسرها مقصر نیستن ، وقتی نمیتونه میل جنسیش رو تو جاهایی که باید برطرف بکنه مشخصه که تو خیابون دنبالش میگرده و دختر خانما اومدن گفتن آیییی تو گفتی پسر ها مقصر نیستن یعنی ما مقصریم و... بر خلاف میلم بحث جنسیتی شد ، و من گفتم درسته این کار که بری گیره 3پیچ بدی به دختر کار زشتیه اما من نمیتونم به اون پسری که میاد و ابراز علاقه میکنه برای دوستی و رابطه و بعد از شنیدن جواب منفی دختر میره خرده بگیرم و بگم بی فرهنگ. این تو ذات جنس مذگر هست که به دنبال جنس مونث بیوفته و سعی در برقراری ارتباط با اون بکنه ،ولی وقتی از حد گذشت میشه بی فرهنگی . کسی هم میخواد شامل این غریزه مرد ها نشه باید از غریزه خودش (زیبا کردن خودش) بزنه بعد . 7 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ بحث دوستان بحث کردنه... قرار نیست به جایی برسند... when the truth dies, denial denial denial.... خب بنظر من بهتر بود از يه جنبه ديگه به قضيه نگاه ميشد كه نشد پس بيخيال... :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ آخه منم هم دخترم هم آرایش میکنم هم توی خیابون راه میرم چون پیاده روها رو قرق کردید ........پس بمنم بودید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده