Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ به نظر من این خانومه خوشگله... من همین نرم افزار رو میخوام... بیتر یاد میگیرم... 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ بعدا دانلود میکنم اینا رو... میگم که... فقط شبها دانلود میکنم... خدا پدر اینترنت مفتکی رو رحمت کنه 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ مامااااااااااااااااان:w74::w74::w74::w74::w74::w74::w74::w74::w74::w74::w74::w74::w74::w74::w74::w74::w74::w74::w74::w74: عصبانی نشو خوب... تموم شد دیگه... حالا بیا بحث انگلیسی بکنیم... i am a black board 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ خدا پدر اینترنت مفتکی رو رحمت کنه دخیخا... خودم گفتم دیگه... خدا پدرش رو بیامرزه... 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ انگلیسی حل شد، مونده المانی؟ قاطی نمیکنید، دو زبان مختلف رو همزامان یاد بگیرید؟ :JC_thinking: بهتر نیست اول زبان انگلیسی رو به جایی برسونید؟ بلکه ما هم استفاده کردیم ... :flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ انگلیسی حل شد، مونده المانی؟ قاطی نمیکنید، دو زبان مختلف رو همزامان یاد بگیرید؟ :JC_thinking: بهتر نیست اول زبان انگلیسی رو به جایی برسونید؟ بلکه ما هم استفاده کردیم ... :flowerysmile: دخملی هر دو رو با هم پیش میریم، شما هم هستی؟ زیادیم دو تا هندونه رو میتونیم بلند کنیم 5 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ انگلیسی حل شد، مونده المانی؟ قاطی نمیکنید، دو زبان مختلف رو همزامان یاد بگیرید؟ :JC_thinking: بهتر نیست اول زبان انگلیسی رو به جایی برسونید؟ بلکه ما هم استفاده کردیم ... :flowerysmile: نه خوب... فاز هاش با هم فرق داره... ما آلمانی رو خیلی کم بلدیم... انگلیسی رو خیلی بیشتر بلدیم... قاطی نمیشه... تازشم... اینجا دیگه فقط بحث انگلیسی باشه... سارا بانو غصه ناک شد... 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ دخملی هر دو رو با هم پیش میریم، شما هم هستی؟ زیادیم دو تا هندونه رو میتونیم بلند کنیم من واسه انگلیسی اگر شرایطش بود، هستم ... 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ بیا دکون افتتاح شد امشب ساعت چند میایید اینجا http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=496390#post496390 زود باشید بگید :167: 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ خوب ویفر برای اینکه سارا ناراحت نشه پیشنهاد خوب و سازنده بده 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ خوب دیگه ساعت های پیشنهادی پلیز 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ چطوره اول بیایم اینجا خودمونو معرفی کنیم؟ ... :JC_thinking: Come In And Introduce Yourself ( 1 2 3 ... آخرین صفحه) 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ بیا دکون افتتاح شدامشب ساعت چند میایید اینجا http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=496390#post496390 زود باشید بگید :167: این قضیه که speaking رو تقویت نمیکنه که 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ الان بحث ساعتش اینجاست یا تو اون تاپیک؟:w127: من شبا تا صبح به عیر از 10 تا 11 شب 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ خوب ویفر برای اینکه سارا ناراحت نشه پیشنهاد خوب و سازنده بده خوب سازندگیمون که مشکلی نداره الان... من چه پیشنهادی بدم ؟ بنده همکاری صمیمانه ی خودم رو اعلام میکنم... یعنی هر شب میام... خوفه این ؟ خوب دیگه ساعت های پیشنهادی پلیز من ساعت 10 تا 12 آزادم... ولی بازم اگر جمع مخالف بودند من میتونم کارم رو طوری تنظیم کنم که بیام... لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ الان بحث ساعتش اینجاست یا تو اون تاپیک؟:w127:من شبا تا صبح به عیر از 10 تا 11 شب فعلا اینجا باشه تا بچه های دیگه ای هم میخوان بیان وافن ساعت 10 الی 12 رو پیشنهاد داده سمنی هم نصف شب به بعد رو منم شبا مشکلی ندارم امین هم 4-7 صب یوحنا چی ؟ 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ 4 تا 7 صبح... :w58::w58: :imoksmiley: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ این قضیه که speaking رو تقویت نمیکنه که نه یوحی جون ولی خب برا شروع برا اینکه بچه های ثابت گروه مشخص بشه خوبه باید یه پیمان خونی باهم ببندیم تا اخرش باهم باشیم برای مسلط شدن و حرف زدن طوری که بشیم بچه ناف هونولولو 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ ناوار؟:w00:من اونموقه ها بیکارم!:w00: :w58::w58: من همچنان در شک هستم... ناوار یعنی چیه ؟ 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ بچه ها یه چیزی بگم حتما همتون شنیدید یا خوندید دکتر حسابی هر شب خودشو مقید کرده بود نیم الی 45 دقیقه زبان یاد بگیره (فکر کنم حدود 38 سال اینکارو کرد ) بیایید برای یه بارم شده پیرو این مرد بزرگ بشیم بیایید خودمونو ملزم کنیم هر روز سر ساعت معین که مشخص میشه ان بشیم برای مکالمه حتی شده در حد دادن یه پست اولاش سخته اما بعد یه 10 روز باور کنید برامون شیرین و عادت میشه 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده