سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ شماره وافن و اریون رو ازشون بگیر روزی نیم ساعت باهاشون تلفنی صحبت کن باور کن راهی دم دست تر از این پیدا نمیکنی ممنون از راهنمایی ات قربون پول تلفن هم بی زحمت شما بده 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ ممنون از راهنمایی ات قربونپول تلفن هم بی زحمت شما بده ارزششو داره به نظرم . . . 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ ممنون از راهنمایی ات قربونپول تلفن هم بی زحمت شما بده خوب برین چت با هم با میکروفن صحبت کنین پول اینترنتشو من میدم مهناز - دی هم هست تازه 5 لینک به دیدگاه
soleyman 603 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ انگلیسیو بیخیال شو. عربی یاد بگیر که بدرد آخرتت هم بخوره. زبان بهشت عربیه،اومدیمو بعد از 120 سال رفتی بهشت ،ببینن بلد نیستی می ندازنت بیرون خوب... 4 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ چرا کلاس نميري؟:JC_thinking: گفت کلاس هم میرم البته کلاس های مکالمه هم هست خب :JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ خوب برین چت با هم با میکروفن صحبت کنینپول اینترنتشو من میدم مهناز - دی هم هست تازه شنیدن صدای نا محرم ؟:w00: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ ارزششو داره به نظرم . . . ارزش چیو لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ گفت کلاس هم میرم البته کلاس های مکالمه هم هست خب :JC_thinking: کلاس میرم پرروترین فرد کلاس هم هستم هرکس یه چیزی میگه من جوابشو میدم:4chsmu1: اما خب بازم نمیشه موقع صحبت کردن مکث می کنم بعضا اون کلمه مناسب رو با اینکه بلدم همون لحظه یادم نمیاد :pichak29: 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ بچه ها جدی جدی بیایین یه جایی رو پیدا کنیم بعدش به همون صورت نوشتاری هر روز گوشتای تنمون رو با انگلیسی صحبت کردن آب کنیم هر روز یه ساعت هیچ ضرری به کسی نمی رسونه 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ ساراجون صحبت کردن رو فقط تو محیط میشه تقویت کرد. یکی از دوستهای من رفت آمریکا. زبانشم خیلی قوی بود میگفت تو ممکنه خیلی گرامرت قوی باشه و خیلی هم کلمه بلد باشی ولی وقتی میری تو محیط میخوای باهاشون حرف بزنی نمیدونی چه کلمه ای رو انتخاب کنی یا اولاش حتی آدم گیج میشه گرامر رو قاطی میکنه. کلاس زبان هم که میرفتم، مدرسهای ترم های بالا همه شون حداقل چندماهی رفته بودن یه کشور انگلیسی زبان. اینه که من پیشنهاد میکنم جمع کنیم دسته جمعی همین بهار بریم زیارت یه کشور انگلیسی زبان تا اسپیکینگمون تقویت بشه. 7 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ ساراجون صحبت کردن رو فقط تو محیط میشه تقویت کرد. یکی از دوستهای من رفت آمریکا. زبانشم خیلی قوی بود میگفت تو ممکنه خیلی گرامرت قوی باشه و خیلی هم کلمه بلد باشی ولی وقتی میری تو محیط میخوای باهاشون حرف بزنی نمیدونی چه کلمه ای رو انتخاب کنی یا اولاش حتی آدم گیج میشه گرامر رو قاطی میکنه. کلاس زبان هم که میرفتم، مدرسهای ترم های بالا همه شون حداقل چندماهی رفته بودن یه کشور انگلیسی زبان.اینه که من پیشنهاد میکنم جمع کنیم دسته جمعی همین بهار بریم زیارت یه کشور انگلیسی زبان تا اسپیکینگمون تقویت بشه. من برم دیگه بر نمی گردم اگرم دیپورتم کنن خودسوزی نمی کنم باهاشون قهر می کنم ولی جدی جدی اینقدر کار رو برا خودمون نبریم تو نهایت مریم توام بیا یه گروه اجتهادی تشکیل بدیم سال جهاده هااااااااااااااا 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ خب برو از بچه های تالار زبان کمک بگیر خواهر بهتر جواب میده 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ خب برو از بچه های تالار زبان کمک بگیر خواهر بهتر جواب میده اینجا که منطقه پر رفت امده همه نوع بچه هس جواب نگرفتم برم تو حیاط خلوت؟ 3 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ اینجا که منطقه پر رفت امده همه نوع بچه هس جواب نگرفتم برم تو حیاط خلوت؟ ولی راس میگه....اگه بری اونجا شاید بهتر کمکت کنن....از بچه های اونور آبی هم بپرس...ببین اگر تونستن با هم چت کنید.... این تاپیکو ببرید تالار زبان!:w00: لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ اینجا که منطقه پر رفت امده همه نوع بچه هس جواب نگرفتم برم تو حیاط خلوت؟ آخه حیاط خلوتش خارجکیه این مجتبی 77 هم زبانش باید خوب باشه بچه هست نامحرم حساب نمیشه 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ speaking م خوب نیست ولی می تونم برای آزمون آیلتس کتاب Focus on IELTS رو معرفی کنم یه سری تاپیک هایی در این کتاب هست،که میشه برای موضوع بحث و گفتگو ازش استفاده کنید (البته اگر می خواید کنفرانس بزارید) ... همین ! 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ شنیدن صدای نا محرم ؟:w00: میخوای اسپیکینگت قوی شه ولی کسی هم صداتو نشنوه؟ خوب برو تو پستو ، بشین با خودت حرف بزن:ws6: 9 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ میخوای اسپیکینگت قوی شه ولی کسی هم صداتو نشنوه؟ خوب برو تو پستو ، بشین با خودت حرف بزن:ws6: عجب از شماها بخاری بلند نمیشه ببین رو دیوار کی یادگاری نوشتیم لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ عجباز شماها بخاری بلند نمیشه ببین رو دیوار کی یادگاری نوشتیم ما که دیگه هرچی بود و نبود رو بهت گفتیم!!! خودت بگو چه مدلی دووس داری!!! 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده