رفتن به مطلب

کجا می تونم یه نفر رو پیدا کنم که بتونه باهام انگلیسی صحبت کنه؟

ارسال های توصیه شده

شماره وافن و اریون رو ازشون بگیر روزی نیم ساعت باهاشون تلفنی صحبت کن :ws3:

باور کن راهی دم دست تر از این پیدا نمیکنی :ws3:

ممنون از راهنمایی ات قربون:banel_smiley_4:

پول تلفن هم بی زحمت شما بده :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 263
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

انگلیسیو بیخیال شو.

عربی یاد بگیر که بدرد آخرتت هم بخوره.

زبان بهشت عربیه،اومدیمو بعد از 120 سال رفتی بهشت ،ببینن بلد نیستی می ندازنت بیرون خوب...

• Like 4
لینک به دیدگاه
گفت کلاس هم میرم

البته کلاس های مکالمه هم هست خب :JC_thinking:

کلاس میرم پرروترین فرد کلاس هم هستم هرکس یه چیزی میگه من جوابشو میدم:4chsmu1:

اما خب بازم نمیشه موقع صحبت کردن مکث می کنم بعضا اون کلمه مناسب رو با اینکه بلدم همون لحظه یادم نمیاد :pichak29:

• Like 3
لینک به دیدگاه

بچه ها جدی جدی بیایین یه جایی رو پیدا کنیم بعدش به همون صورت نوشتاری هر روز گوشتای تنمون رو با انگلیسی صحبت کردن آب کنیم هر روز یه ساعت هیچ ضرری به کسی نمی رسونه

• Like 3
لینک به دیدگاه

ساراجون صحبت کردن رو فقط تو محیط میشه تقویت کرد. یکی از دوستهای من رفت آمریکا. زبانشم خیلی قوی بود میگفت تو ممکنه خیلی گرامرت قوی باشه و خیلی هم کلمه بلد باشی ولی وقتی میری تو محیط میخوای باهاشون حرف بزنی نمیدونی چه کلمه ای رو انتخاب کنی یا اولاش حتی آدم گیج میشه گرامر رو قاطی میکنه. کلاس زبان هم که میرفتم، مدرسهای ترم های بالا همه شون حداقل چندماهی رفته بودن یه کشور انگلیسی زبان.

اینه که من پیشنهاد میکنم جمع کنیم دسته جمعی همین بهار بریم زیارت یه کشور انگلیسی زبان تا اسپیکینگمون تقویت بشه. :ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه
ساراجون صحبت کردن رو فقط تو محیط میشه تقویت کرد. یکی از دوستهای من رفت آمریکا. زبانشم خیلی قوی بود میگفت تو ممکنه خیلی گرامرت قوی باشه و خیلی هم کلمه بلد باشی ولی وقتی میری تو محیط میخوای باهاشون حرف بزنی نمیدونی چه کلمه ای رو انتخاب کنی یا اولاش حتی آدم گیج میشه گرامر رو قاطی میکنه. کلاس زبان هم که میرفتم، مدرسهای ترم های بالا همه شون حداقل چندماهی رفته بودن یه کشور انگلیسی زبان.

اینه که من پیشنهاد میکنم جمع کنیم دسته جمعی همین بهار بریم زیارت یه کشور انگلیسی زبان تا اسپیکینگمون تقویت بشه. :ws3:

من برم دیگه بر نمی گردم اگرم دیپورتم کنن خودسوزی نمی کنم باهاشون قهر می کنم :ws3:

ولی جدی جدی اینقدر کار رو برا خودمون نبریم تو نهایت

مریم توام بیا یه گروه اجتهادی تشکیل بدیم سال جهاده هااااااااااااااا

• Like 4
لینک به دیدگاه
خب برو از بچه های تالار زبان کمک بگیر خواهر بهتر جواب میده

اینجا که منطقه پر رفت امده همه نوع بچه هس جواب نگرفتم برم تو حیاط خلوت؟:w58:

• Like 3
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان

ولی راس میگه....اگه بری اونجا شاید بهتر کمکت کنن....از بچه های اونور آبی هم بپرس...ببین اگر تونستن با هم چت کنید....

این تاپیکو ببرید تالار زبان!:w00:

لینک به دیدگاه

آخه حیاط خلوتش خارجکیه

این مجتبی 77 هم زبانش باید خوب باشه بچه هست نامحرم حساب نمیشه:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

speaking م خوب نیست ولی می تونم برای آزمون آیلتس کتاب Focus on IELTS رو معرفی کنم یه سری تاپیک هایی در این کتاب هست،که میشه برای موضوع بحث و گفتگو ازش استفاده کنید (البته اگر می خواید کنفرانس بزارید) ...

همین ! :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
میخوای اسپیکینگت قوی شه ولی کسی هم صداتو نشنوه؟:ws52:

خوب برو تو پستو ، بشین با خودت حرف بزن:ws6:

عجب:banel_smiley_4:

از شماها بخاری بلند نمیشه

ببین رو دیوار کی یادگاری نوشتیم:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...