!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ واااااای خدای من چرا اینجوریه انجمن.... دوباره لاک پشت 5 لینک به دیدگاه
emba1393 35 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ با سلام و خسته نباشین تو قسمت ویرایش امضای من.اون شکل کره وجود نداره که بتونم لینک بذارم.از مرورگرها هم نیست مشکل:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ با سلام و خسته نباشین تو قسمت ویرایش امضای من.اون شکل کره وجود نداره که بتونم لینک بذارم.از مرورگرها هم نیست مشکل:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلام دوست عزیز واسه کاربرای تازه وارد (زیر 10 پست) یه سری محدودیتا از جمله همین گذاشتن لینک تو امضا هستش 5 لینک به دیدگاه
emba1393 35 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ سلام دوست عزیزواسه کاربرای تازه وارد (زیر 10 پست) یه سری محدودیتا از جمله همین گذاشتن لینک تو امضا هستش ممنون. 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ سلام بر ممد خان مدیر قدر شوکت نواندیشان شماره 1 انجمن عاقا ما مشکل داریماااااااااااااا این اشتراک های تاپیکم موقعه ی رفرش کردن میزنه که فلانی 1 دقیقه پیش پستی رو ارسال کرده ولی وقتی بازش میکنم پستش قدیمیه و قبلا" دیدمش همین الان چند بار این اتفاق افتاد 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ سلام بر ممد خان مدیر قدر شوکت نواندیشان شماره 1 انجمنعاقا ما مشکل داریماااااااااااااا این اشتراک های تاپیکم موقعه ی رفرش کردن میزنه که فلانی 1 دقیقه پیش پستی رو ارسال کرده ولی وقتی بازش میکنم پستش قدیمیه و قبلا" دیدمش همین الان چند بار این اتفاق افتاد تاپیکایی که توش نظرسنجی هست اینجوری میشه. اگه یه رای داده بشه و پستی هم زده نشه، تاریخ آپدیت تاپیک رو میزنه مثلاً 1 دقیقه پیش که رای داده شده. 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ سلام بر ممد خان مدیر قدر شوکت نواندیشان شماره 1 انجمنعاقا ما مشکل داریماااااااااااااا این اشتراک های تاپیکم موقعه ی رفرش کردن میزنه که فلانی 1 دقیقه پیش پستی رو ارسال کرده ولی وقتی بازش میکنم پستش قدیمیه و قبلا" دیدمش همین الان چند بار این اتفاق افتاد تاپیکایی که توش نظرسنجی هست اینجوری میشه.اگه یه رای داده بشه و پستی هم زده نشه، تاریخ آپدیت تاپیک رو میزنه مثلاً 1 دقیقه پیش که رای داده شده. منم تا به حال اين مشكل برام پيش اومده ولي نميدونم چرا صدام در نيومد؟! ولي تاپيك نظرسنجي نبود!تاپيك گاهنوشته ها بود! حالا اگه گفتي چرا؟؟!! 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ منم تا به حال اين مشكل برام پيش اومده ولي نميدونم چرا صدام در نيومد؟! ولي تاپيك نظرسنجي نبود!تاپيك گاهنوشته ها بود! حالا اگه گفتي چرا؟؟!! نه دیگه اونو نمیدونم احتمالاً به خاطر قاط زدن انجمن بوده 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ نه دیگه اونو نمیدونم احتمالاً به خاطر قاط زدن انجمن بوده همينو ميخواستم بشنوم!موتوشكرم:4chsmu1: :th_running1: 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ منم تا به حال اين مشكل برام پيش اومده ولي نميدونم چرا صدام در نيومد؟! ولي تاپيك نظرسنجي نبود!تاپيك گاهنوشته ها بود! حالا اگه گفتي چرا؟؟!! یکی برای پستی تشکر زده بوده یا پست زده پاک کرده اومده بالا 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ سرعت انجمن داره روان منو پاك ميكنه!:icon_pf (34): خعلي پايينه:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ از ساعت 2 و نيم تا چند مين پيش: ارور ديتابيس! 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ درود روزانه یه سری باید پیام بزارم تو پروف بچه ها بعد به علت حجم بالای کاراکتر مجبور شدم به دو قسمتشون کنم و مشکلی نداشتم ولی حالا دقیقا همونا که میتونستم تو پروف بزارم دیگه نمیتونم و اررو کاراکتر میگیره و نمیزاره که پیام بدم یعنی حتی به 2 تا لینکم :icon_pf (34): رسوندمش ولی باز نمیتونم پیام بدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ممنون میشم راهنمایی کنید 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ اونی که میخوای تو پروف بذاری و نمیشه رو اینجا بذار 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ درودروزانه یه سری باید پیام بزارم تو پروف بچه ها بعد به علت حجم بالای کاراکتر مجبور شدم به دو قسمتشون کنم و مشکلی نداشتم ولی حالا دقیقا همونا که میتونستم تو پروف بزارم دیگه نمیتونم و اررو کاراکتر میگیره و نمیزاره که پیام بدم یعنی حتی به 2 تا لینکم :icon_pf (34): رسوندمش ولی باز نمیتونم پیام بدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ممنون میشم راهنمایی کنید ببخشید دخالت میکنمااااااا چون هم شغلیم میگم منم همچین مشکلی داشتم...گاهی اوقات دوتاپیامِ مثل هم توی پروفایل یکی از کاربرا ارسال میشه واسه یکی دیگه نمیشه چیز خاصی نیست که کم کن فاصله هاشو..space هارو پاک کن دوباره بده... البته من خودم این کارو میکنم 5 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ اونی که میخوای تو پروف بذاری و نمیشه رو اینجا بذار الان اومدم نمونه بزارم درست شده بود ولی مطمئنم بازم اینجوری میشه ولی بار دیگه حتما نمونه شو میزارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ببخشید دخالت میکنماااااااچون هم شغلیم میگم منم همچین مشکلی داشتم...گاهی اوقات دوتاپیامِ مثل هم توی پروفایل یکی از کاربرا ارسال میشه واسه یکی دیگه نمیشه چیز خاصی نیست که کم کن فاصله هاشو..space هارو پاک کن دوباره بده... البته من خودم این کارو میکنم سودی اینکارایی که میگی رو کردم تلزه بعضی وقتا مثلا 5 تا لینکه برا بعضیا میشه ولی بعدا حتی به دوتام میرسونمش نشده یه وقت میشه یه وقت نمیشه:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ جدیداً چه بلایی سر سایت اومدهمدام موقع باز کردن صفحه جدید سایت هنگ میکنه و صفحه بالا نمیآد و چندبار باید رفرش کنم تا صفحه بالا بیآد توی گروه ها هم نمیشه بیشتر از 1000کاراکتر نمیشه نوشتیعنی چه؟ بین هر پست گذاشتنم بعضی وقتا مینویسه شما باید مثلا14ثانیه صبرکنید! این دیگه چه وضعیه؟ 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ جدیداً چه بلایی سر سایت اومدهمدام موقع باز کردن صفحه جدید سایت هنگ میکنه و صفحه بالا نمیآد و چندبار باید رفرش کنم تا صفحه بالا بیآدتوی گروه ها هم نمیشه بیشتر از 1000کاراکتر نمیشه نوشتیعنی چه؟ بین هر پست گذاشتنم بعضی وقتا مینویسه شما باید مثلا14ثانیه صبرکنید! این دیگه چه وضعیه؟ انقدر داد نزن به اعصابت مسلط باش. فاصله بین دوتا پیغام یا دوتا پست پشت سر هم 20 ثانیه هستش. تو گروه ها هم پست داخل انجمن که نیست محدودیت کارکتر تو ارسال داره. 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ انقدر داد نزن به اعصابت مسلط باش. فاصله بین دوتا پیغام یا دوتا پست پشت سر هم 20 ثانیه هستش. تو گروه ها هم پست داخل انجمن که نیست محدودیت کارکتر تو ارسال داره. الان ریلکس ترم یا به قول عادل فردسی پور ملو میشم خب این محدودیت های دست و پاگیرو بردار دیگه ممدخان:w02:20ثانیه رو 2ثانیش کن و اون 1000تا 10000 تا اگه درست نشه دوباره اعصابم قاط میزنه ها 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ الان ریلکس ترم یا به قول عادل فردسی پور ملو میشمخب این محدودیت های دست و پاگیرو بردار دیگه ممدخان:w02:20ثانیه رو 2ثانیش کن و اون 1000تا 10000 تا اگه درست نشه دوباره اعصابم قاط میزنه ها اون 20 ثانیه واسه جلوگیری از فشار زیاد به سروره. معمولاً اکثر جاها هست اون گروه های دسته جمعی هم 1000تا بسه بابا. قرار نیست طومار گذاشته بشه که 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده