رفتن به مطلب

مهریه اینجوری باشه خوبه ؟

eder

پس از خووندن تایپیک جواب بدید لطفا  

54 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. پس از خووندن تایپیک جواب بدید لطفا

• 23
    • 9
    • 16
    • 6

ارسال های توصیه شده

متاسفانه این فرهنگ غلط خرید فروش زنها که از اعراب به ما رسیده خیلی با ایرانیا اجین شده...
به نظرت طرح تو چه فرقی با مهریه داره با این تفاوت که وجود مهریه دلگرمی میشه واسه زن درصورت بروز مشکل میتونه ازش استفاده کنه اما طرح تو؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 132
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خوب مشکل منم دقیقا همین جاست شما کامل بخون متن رو

این طرح پیشنهادی شما این مشکل رو چندبرابر میکنه چه دلیلی داری برای اینکه یا اجرای این طرح مشکلی بین زوجین پیش نمیاد؟؟؟به نظرشما این طرح قضیه ازدواج روبیشتربه سمت اقتصادی شدن سوق نمیده؟

چند بار خوندمش

به قول مریم یکی از دو دلیل اصلی طلاق همین مسئله ی اقتصاد خانوادست ... که طبق گفته ی خودت با اقتصادی تر شدن خانواده حل میشه....

با حل مسائل و مشکلات اقتصادی رفاه خانواده بیشتر میشه و به اختلاع=فات دامن زده نمیشه

در ضمن ... خانواده هایی که هم مرد و هم زن شاغل هستن خیلی موفق ترن ...

به خانواده های اطرافت نگاه کن

• Like 1
لینک به دیدگاه
به نظرت طرح تو چه فرقی با مهریه داره با این تفاوت که وجود مهریه دلگرمی میشه واسه زن درصورت بروز مشکل میتونه ازش استفاده کنه اما طرح تو؟؟؟؟؟؟؟؟؟

از زمین تا آسمون فرق داره...

فرقش اینه که زن دیگه توش یه کالا نیست ....

یه موجود با شعوره که می تونه خانواده رو جلو ببره

• Like 1
لینک به دیدگاه

برای ازدواج کردن دلایل بسیاری وجودداردامابرای ازدواج نکردن دلیل آوردن اغلب سخت ومشکل است.دراین قسمت دلایل مثبت ازدواج را که میتواندبه ازدواج موفق منتهی شود فهرست میکنم ودرآخردلایل منفی واستدلال هایی که میتواند به یک ازدواج نافرجام منتهی شود راخواهم آورد.

دلایل مثبت ازدواج:

1-مصاحبت وهمراهی:شریک شدن بادیگری درزندگی دلیل رایج ومناسبی برای ازدواج است.مصاحبت وهمراهی به این معنی که درسفرزندگی شریک وهمراهی داشته باشیم هرچندبرخی از مردم به اشتباه تصورمیکنندکه ازدواج به تنهایی آنهاخاتمه خواهدداد.مطلب مهم اینجاست که چه کسی پیشقراول این سفرخواهدبودآیاهردودریک راه میخواهندبروند یااینکه یکی ازهمسران(معمولاآقایان)دیگر ی رادرسفرخودشریک میکنند.اگرزن برای خودمقصدی نداشته باشدشایدبتوانداورا به همراهی فراخوانداماهمراهی باکسی که قصدمعینی نداردچندان رضایت بخش نیستواگردیگری را بااجبارهمراه خودکنیم بازهم سفر،دلنشین نخواهدبود.وتعارض ودلزدگی راباخودبه همراه دارد.

2-عشق وصمیمیت:نیزبه عشق وصمیمیت با نیازبه مصاحبت وهمراهی رابطه دارد.محبت اصیل وحقیقی برای فردفردآدمیان هدیه ای فوق العاده است.

3-شریک حمایت کننده:دلیل مناسب دیگر،فرصتی است که ازدواج برای رشدخودوهمسر به عنوان یک انسان فراهم میکند.اگریکی از دونفرفقط به فکررشدخودش وعلائق حرفه ای ونیازخودبه شهرت وموفقیت باشد،ازدواج نمیتواندبقاداشته باشد یاحداقل بقای رضایت بخشی نخواهدداشت اماشریک شدن درموفقیت های یکدیگر وحمایت اصیل وصمیمانه میتواندارتباط راتقویت کندوبه آن ثباط دهد.ازدواج مناسب میتواندبهترین فرصت برای موفقیت باشد

4-شریک جنسی:ازدواج منبع باثباطی برای ارضای جنسی هردونفراست وراهی است

مشروع ومجاز برای بروز هیجانات ورفتارهای جنسی امااگرارتباط جنسی دلیل اصلی ازدواج باشدمعمولاباازدواج موفقی روبرونخواهیم بود.

5.والدشدن:دلیل رایج دیگربرای ازدواج صاحب فرزندشدن است والدشدن البته موهبتی آمیخته با تضاداست ازیک سوتربیت فرزندوظیفه ای سخت واغلب حتی دلسردکننده است اماازطرف دیگرکاری بسیاررضایت آوراست. وقتی فرزندان بزرک میشوند وبه حدکافی مستقل میشونداکثروالدین بیان میکنند که این تجربه برای همه ی عمرآنهاکافی بوده است ودیگرنمیخواهندکه صاحب فرزندشوند.

دلایل منفی ازدواج

دلایلی هست که فرد به خاطرآنهاازدواج میکندولی همان دلایل میتواندازدواج راباچالشهاوتضادهای قابل توجهی روبرو کند.

1. شورش برعلیه والدین:بسیاری ازماراحت نیستیم دراقراربه اینکه باوالدین خودتعارض داریم تعارض باوالدین میتواندیکی ازدلایل باشد کهفردجوان رامیتواندبه سمت ازدواج سوق دهد.وقتی که فردی درخانواده ای زندگی میکندکه والدین او اهانت کننده وتحقیرکننده هستندیا مثلامعتادهستندبه نظر میرسدکه ازدواج انتخاب موجهی باشدآیاداشتن دلیل موجه برای ترک خانواده دلیل موجهی برای ازدواج هم هست؟دراینگونه مواردبهتراست افراداستقلال شخصی خودرابسط دهندویاباخانواده خودرودررو شوندبه روابط خودوخانواده خودبیاندیشندوبرای

مشکلات ومسائل راه حلی پیداکنندتااینکه درگیرازدواج شوندیابه فکرازدواج باشند.باازدواج میتوان ازشرائط فاجعه بار گریخت اما به چه بهایی؟آیابه بهای واردشدن به یک شرایط فجیع دیگر؟

2. جستجوی استقلال:جوانان کشش زیادی برای اینکه روی پای خودبایستند وکارهایشان راخودشان انجام دهند ویامستقل بودن دارند اما استقلال چیزی است که فرد فقط به تنهایی میتواند به آن برسد.بااتکای به همسر،فرد به استقلال نخواهدرسید..

3. التیام یک ارتباط شکست خورده:التیام یک ارتباط شکست خورده ی اخیر دلیل منفی دیگری برای ازدواج است.این ازجمله موضوعاتی است که نشاسایی آن دردیگران راحت تر از خود است پاسخ رایج به هشدارهای دیگران معمولا این است"نه!من میفهمم شماچه میگوی امااین موردفرق دارد".ماتمایل داریم که ارتباط جدیدوآمیخته با عشق راتنها ازمنظروجوه مثبت بنگریم وازاینکه ممکن است این ارتباط واکنش به یک ارتباط قبلی باشد می پرهیزیم وغفلت میکنیم.فردی که درموقعیت التیام است ممکن است برای حمایت هیجانی نیازبه یک ارتباط دیگر داشته باشد.ازدواج زمانی موفق ترخواهدودکه دطرف"بخواهند"ازدوج کند ااینک "نیاز"به ازدواج داشته باشند.ارتباطی که براساس التیامی یکی ازدونفرشکل بگیردازهمان آغازدرمعرض خطراست چراکه عاطفه بین آنهانه تنهابه دلیل دوستی وعشق نیست بلکه بخاطرشفابخشی والتیام زخمهاوجراحات ارتباط کهنه دیگری است که قبلا رخ داده است.

4. فشاراجتماع یا خانواده:برخی ازخانواده ها مطابق فرهنگ ورسم وعرف خودبرای ازدواج جوانان فشارمی آورند.دریک جامعه شهری وتحصیل کرده این فشارمیتواتندنامحسوس وظریف باشدامادرجامعه ای دیگرمستقیما ازجوان میخواهندکه ازدواج کند.خانمهابیشتردرمعرض این استرس هستند.بسیاری هم هنگامی که به دانشگاه میروندپس از مدتی ازدواج وحتی بچه دارشدن همکلاسی های سابق خودرامیبیننددچاراسترس وفشارروانی میشوند.

5. نیازجنسی:ازدواج فقط برای رفع نیازجنسی نمی تواندبه ازدواج موفقی ختم شودچراکه دیگرعوامل مرتبط باازدواج،معمولاازچشم دورمیماند.دراینگونه ازدواجهازیبایی های ظاهری همسربیشترمدنظرقرارمیگیردو شتاب وتعجیل نیزعامل منفی تأثیرکذاردیگری است.این مسأله بیشتردرمردان

مشاهده میشود.

6. آبستنی پیش ازازدواج:ازدواج تنها به دلیل آبستنی پیش ازازدواج راه درستی برای ازدواج نیست هرچندهردونفردرارتباط جنسی سهیم بوده اند.

7. دلایل اقتصادی:امنیت اقتصادی ونیزتغییرطبقه اجتماعی که با وضعیت اقتصادارتباط دارد،همواره یکی ازدلایل سنتی ازدواج بوده است.درخانمهابه نظرمیرسداین قضیه پررنگترباشد.

اغلب ازدواجها بادلایل مثبت یا منفی آمیخته باهم شکل میگیرد.هرچه دلایل مثبت ازدواج بیشترباشداحتمال موفقیت وپایداری ازدواج بیشتراست.

به امیدروزی که کسی ازتنهایی رنج نبرد....................ادامه دارد.......

الان مهریه تو کدوم یکی از این نکات مثبت اومده !!!؟

دلیل 7 نکات منفی هم قابل توجهه

• Like 1
لینک به دیدگاه
به نظر من مهریه، هدیه ای هستش که مرد در زمان ازدواج به همسرش میده و من تا قبل از ازدواج حتما اونو به همسرم میدم.

اگر قرار باشه که همسر من مهریه بالا در نظر بگیره و من موقع ازدواج از پس اون برنیام از چند لحاظ من اون ازدواج رو باطل میدونم:

- همسر من میخواد منو با زور توی زندگیش نگه داره

- من می خوام با پول اونو توی زندگیم نگه دارم

- همسر من آدمیه که به حرف مردم توجه میکنه و چشم و هم چشمی میکنه

- من به چشم و هم چشمی میکنم

و ... که اینا نشون میده من یا همسر آینده ام هنوز از نظر اخلاقی به سن بلوغ نرسیدیم.

درضمن من کاری به حرف های دین و مذهب ندام چون اونارو درست نمیدونم:4chsmu1:

درباره نظرسنجی هم بگم که من مخالفم که اینجور باشه، چون هنوز جامعه ما آمادگی قبول همچین مسئله ای رو نداره.

مهریه مهریست هدیه هدیه ربطی‌ به هم ندارن

لینک به دیدگاه
شاید بعده ازدواج دارایی مجزا داشته باشن که بدونه کمک هم به‌‌ دست آورده باشن!

خیلی شاید ها وجود داره.

• Like 1
لینک به دیدگاه

کدوم دلگرمی؟

تا وقتی تو این مملکت حق طلاق و هزارتا مورد دیگه با مرد جماعته ، گرفتن مهریه آخرین موردیه که بایدروش بحث بشه

• Like 3
لینک به دیدگاه
وقتی دو نفر زندگی ای رو با هم شروع میکنن هر چی دارن مال همه ... و اگه خواستن طلاق بگیرن ، هر چی بعد از ازدواج بدست آوردن رو 50 - 50 تقسیم کنن (دارایی های قبل از ازدواج مال خود شخصه) ... خلاص

لطفا نظرات خودتون رو بگین

--------------------------------

اضافه شد که :

جهیزیه رو هم هر دو طرف و با هم تهیه کنن

:a030: کاملا موافقم

• Like 2
لینک به دیدگاه

اصلا خوب نیست البته با فرهنگ مردم کشور ما و عدم جنبه اکثریت مردهای ایرانی (به جز اقلیت با تعصب و تعهد) و همینطور قانون بسیار عادلانه چند همسری که هنوز با فرهنگ مدرن ما تطبیق پیدا ندادنش ینی نخواستن که بدن

خود اون پسری که با مهریه مخالفه اگه عادل باشه و خودشو جای یه دختر ایرانی بذاره و با توجه به اینکه خودش مرده حتی بهتر متوجه میشه که توی ایران زنا باید مهریه سنگین بذارن:w16:

منم اول مخالف مهریه سنگین بودم و میگفتم زن یه حالت خرید و فروش پیدا میکنه و مردها هم بهشون فشار اقتصادی وارد میشه در مواقع طلاق اما با توجه به چیزایی که از اطرافم میشنوم میبینم همون مهری اونم از نوع سنگینش خیلیم خوبه :w00:

اما اگه سیاست تک همسری برای زن و مرد یکسان باشه و به امید اون روز که قانون(واژه گند بهتره)اسایمون حقوق مرد و زن رو کاملا یکسان کرد اونوقت مهریه مفهومی نخواهد داشت:icon_redface:

• Like 4
لینک به دیدگاه
بقول فرناز همه ی مشکلات از قانون اساسیه

ولی چیزاییش که دست خودمونه رو میتونیم درست کنیم که

تا بریم خودمونو درست کنیم چند نسل طول میکشه...میدونم که هرکسی باید از خودش شروع کنه اما آدم باید طرفشم ببینه...نمیشه که با شعار و آرمانگرایی تو این جامعه خراب دست به این کارا زد...باید اطرافیان جنبشو داشته باشن وگرنه آدم خودشو بدبخت میکنه...بخصوص برا دخترا بدتره

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوب نتیجه این سنت حسنه مهریه چیه؟

تو شهری مثل تهران داره روزی 300 تا طلاق ثبت میشه،تازه طبق آمار خودشون از دادگاه های خانواده.چه کسیکه مهریه اش 10 تا سکه بوده چه 1360 به بالا برای سن تولد........

در شهرستان های کوچک هم که مردها علنا زنان را کتک میزنند و مثل کنیز باهاشون برخورد میکنن.

پس مشکل را شما در کجا میبنین؟

مشکل در نابرابری حقوق زن و مرد هستش....

باید مهریه باشه...منم اولا میگفتم چقدر مسخره است..اما حالا چیزایی میبینم که میگم حقشونه که اینقدر مهریه باید بدن..اگه این مهریه نبود دیگه نمیشد جلو مردهارو گرفت...

حالا که قانون ما براساس بی عدالتیه باید اینجوری باشه...هروقت از بنیان درستش کردن مهریه رو هم بردارن اما حالا با چندین همسری اقایون نه!!!!

• Like 3
لینک به دیدگاه

من تمام علت مخالفتم واسه اون وقتی هستش که یه زن وشوهر باهم اختلاف پیداکردن وکارازکار گذشته،معمولا زمان زیادی طول نمیکشه،حدود5سال ،چندسال کمتریا بیشترش رودقیق آمارندارم،،وچاره ای جزطلاق نمونده!حالا وضعیت بااین قانون چطوریه؟اگه به قول خودت چیزی هم نساخته باشند دختر حاضر میشه که بدون طلب چیزی درحالی که یه بیوه زن شده ودخترباکره نیست بره کنار؟؟؟:banel_smiley_4:به نظرت این جوری شرایط طلاق راحت تر نمیشه؟تمام تلاش زمام داران جامعه واسه سخت تر کردن شرایط طلاقه که اگه کسی ازدواج کرد به این راحتی نتونه طلاق بگیره ودرهمون ابتدا تو انتخاب دقت کنه.درموردخانواده هایی که هردو شاغل هستند باید بگم شاید زندگی ازنظر مالی دررفاه نسبی باشند اما به نظرت اون زندگیه یا صبح تا شب جون کندن واسه یه لقمه نون؟؟؟تکلیف ارتباطات گرم خانوادگی چی میشه؟هستند کسانی که هردو شاغل اند وزندگی خوبی هم دارند اما چند درصد هستند ومیشه استثنائات رو شامل جمع کرد؟واقعا فرصت باهم بودن رو چقدر دارند؟تربیت فرزندان چی میشه؟:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من تمام علت مخالفتم واسه اون وقتی هستش که یه زن وشوهر باهم اختلاف پیداکردن وکارازکار گذشته،معمولا زمان زیادی طول نمیکشه،حدود5سال ،چندسال کمتریا بیشترش رودقیق آمارندارم،،وچاره ای جزطلاق نمونده!حالا وضعیت بااین قانون چطوریه؟اگه به قول خودت چیزی هم نساخته باشند دختر حاضر میشه که بدون طلب چیزی درحالی که یه بیوه زن شده ودخترباکره نیست بره کنار؟؟؟:banel_smiley_4:به نظرت این جوری شرایط طلاق راحت تر نمیشه؟تمام تلاش زمام داران جامعه واسه سخت تر کردن شرایط طلاقه که اگه کسی ازدواج کرد به این راحتی نتونه طلاق بگیره ودرهمون ابتدا تو انتخاب دقت کنه.درموردخانواده هایی که هردو شاغل هستند باید بگم شاید زندگی ازنظر مالی دررفاه نسبی باشند اما به نظرت اون زندگیه یا صبح تا شب جون کندن واسه یه لقمه نون؟؟؟تکلیف ارتباطات گرم خانوادگی چی میشه؟هستند کسانی که هردو شاغل اند وزندگی خوبی هم دارند اما چند درصد هستند ومیشه استثنائات رو شامل جمع کرد؟واقعا فرصت باهم بودن رو چقدر دارند؟تربیت فرزندان چی میشه؟:banel_smiley_4:

این عدد ها رو از کجا میاری پیمان !؟

جواب بعضی سوالام رو ندادی ... بخصوص درباره ی اون لینکهایی که خودت گذاشتی!

زن بعد از طلاق بیوه نمیشه!

دختر باکره !! یعنی طرف فقط به خاطر باکره بودنش باهاش ازدواج کرده و بعدش نمیتونه کسی رو پیدا کنه!؟ این یعنی فقط زن رو بعنوان ... دیدن !!!!!!!

مگه ازدواج قل و زنجیره !؟ دو نفر با هم ازدواج میکنن تا با هم سریعتر به کمال برسن ! اگه یه جای کار بلنگه که بهتره هر چه زودتر از هم جداشن!

تلاش زمامداران حکومت تا اونجا که میدونم آشفته کردن خانواده هاست تا بتونن راحت تر حکومت کنن (تایپیک جدا گونه میطلبه !)

خانواده هایی که هر دو زوج شاغل هستن خیلی موفق تره .... کابر سابق فعال خانواده یه آمار در بیار تا بفهمی

حداقلش زنایی که شاغل هستن از لحاظ اجتماعی و داشتن عزت نفس و اعتماد به نفس از سایر زنها خیلی خیلی سر هستن ...

و همینطور مرد ها مجبور میشن تو کارهای خونه کمک کنن که اونها رو به هم نزدیک تر میکنه

• Like 3
لینک به دیدگاه

ببین امین جان فکر کنم این بحث داره به حاشیه میره

وقتی دو نفر زندگی ای رو با هم شروع میکنن هر چی دارن مال همه ... و اگه خواستن طلاق بگیرن ، هر چی بعد از ازدواج بدست آوردن رو 50 - 50 تقسیم کنن (دارایی های قبل از ازدواج مال خود شخصه) ... خلاص

لطفا نظرات خودتون رو بگین

شما نظرخواهی کردی منم نظرم رو با دلایل گفتم نمیشه منکر شد که دختر بعدازازدواج بکارت رو ازدست میده!وهمین باعث میشه خیلی از فرصتهای مناسب ازدواج روکه داشته ازدست بده.خودت حاضری یه زن مطلقه جوان رو بگیری؟شاید بگی آره اما چند درصد مثل تو هست؟اگه ازدواچ موفق باشه که درسته همه اموال یه زن وشوهر مال همدیگه است بحث ما سر موقع طلاقه:w74: نه وقتی همه چیز آرومه وزندگی رو روال خودشه:w74:

• Like 2
لینک به دیدگاه

ببین امین جان فکر کنم این بحث داره به حاشیه میره

شما نظرخواهی کردی منم نظرم رو با دلایل گفتم نمیشه منکر شد که دختر بعدازازدواج بکارت رو ازدست میده!وهمین باعث میشه خیلی از فرصتهای مناسب ازدواج روکه داشته ازدست بده.خودت حاضری یه زن مطلقه جوان رو بگیری؟شاید بگی آره اما چند درصد مثل تو هست؟اگه ازدواچ موفق باشه که درسته همه اموال یه زن وشوهر مال همدیگه است بحث ما سر موقع طلاقه:w74: نه وقتی همه چیز آرومه وزندگی رو روال خودشه:w74:

مرسی بابت نظراتت .... من که نگفتم کار بدی کردی ... دیدی که زیر همشون هم برات تشکر گذاشتم :a030:

منم باز روش خیلی فکر کردم ... به نظرم عملی نیست مگر اینکه این نظام عوض شه

پس قدم اول عوض شد به سرنگونی نظام :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

منم باز روش خیلی فکر کردم ... به نظرم عملی نیست مگر اینکه این نظام عوض شه

پس قدم اول عوض شد به سرنگونی نظام :ws3:

62izy85.gifi1n1m2i3356ffh7103.gif62izy85.gifi1n1m2i3356ffh7103.gif

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...