maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم شب تا صبح از یکی از این سایتای انگلیسی یه فیلم با حجم بالا دانلود کردم بعد که تموم شد هر چی پسورد میخواستم بهم نداد که فایلو بتونم باز کنم منم رفتم یک پیام منافی اخلاق به انگلیسی نوشتم تو سایتشون ولی بعدش پشیمون شدم ! گفتم شاید آی پی رو شناسایی کنن بفهمن ایرانیم آبروی ایرانیا بره یه کم معتدلترش کردم بعد نوشتم البته همونم ثبت نشد 5 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم لالایی بلدم اما خوابم نمیبره... 5 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم یکی یک پیامی درپیرو صحبتمون زده و کل راه ارتباطیا رو بسته...الان من جواب پیام رو بذارم توتاپیک؟ اخه این حرکته الان؟:vahidrk: اعتراف میکنم یک کم بزرگ شیم اخه! اعتراف میکنم ...هیچی 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم حوصله هیچکس ندارم... 4 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم امروز یکی از روزای خسته کننده بود با این که بیکار بودم ولی خیلی خسته شدم 4 لینک به دیدگاه
.:: MISSISSIPPI ::. 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم برنامه زندگی از دستم خارج شده حالم خوب نیست 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ اعتراف نمیکنم چون میبینم اکثر مردم بجای اعتراف ادعا میکنند. 2 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم بچه که بودم نمی تونستم قرص قورت بدم میذاشتمش تو دهنم بعد هی زور میزدم که بره پایین ولی نمیرفت آخرشم درش میاوردم مینداختمش دور 3 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم دوباره خر شدم و به یکی وابسته شدم 1 لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم امروز دل مهربونترین موجود دنیا رو تو زندگیم شکوندم اونم خیلی بد (مامانه گلم) امیدوارم منو ببخشه 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۳ اعتراف نمییییییییییییییییییکنم. 5 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم در مورد بعضی چیزا خیلی دگمام البته به نظرم لازمه آدم بعضی جاها این دگمیت رو داشته باشه 4 لینک به دیدگاه
ali jaafari 1206 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم: اعتراف کردن سخته، مگر چیزی باشه که ارزش گفتن نداشته باشه یا اگه شما شما خوانندگان عزیز بدونین لطمه ای به من وارد نکنه. 3 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم دوباره خر شدم و به یکی وابسته شدم اعتراف میکنم وابستگی احساسی بدون در نظر گرفتن مسائل عقلی و منطقی در اکثر مواقع خیلی اسیب زننده هست 4 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم... امشب خیلی دلم گرفته و بدجور ناراحتم... 5 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم... خیلی دلم شکسته.. 4 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم الان شادم الکی:hapydancsmil: ببینیم تا بعد چی میشه 4 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم امروز با یکی از دوستای خیلی عزیزم حرف زدمو الان خیلی سبکترمو حالم خوبه.. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده