Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ آهای عشقم اگه یه روز تابوتم رفت رو دوشت به دل نگیریا حلالم کن فقط همین یه بار ازت بالاترم بعدش تا ابدخاک زیرپاتم 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ به خوابهایم سرك نكش وقتى درلحظات بیدارى ام حضورندارى! 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ چشم وا کردم از تو بنویسم لای در باز و باد می آمد از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ به خوابهایم سرك نكش وقتى درلحظات بیدارى ام حضورندارى! 5 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ خورشيد من باش واسه روزاي سرد زندگي ..... بذار با عشقت آروم بگيره دل به سادگي ...... ميسوزه قلبم ولي كنار تو خاموشه ....... بارون عشقت مثه آبه روي آتيشه .... روزااااام تنها با عشق تو سرميشه ..... 8 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ زنـــدگی بهانه استـــ من هوا را به امید همنفسی با تو تنفس می کنم 6 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ چنان محــــکم در آغوشت میگیرم که سرما بســـــوزد! 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ از فردا بیشتر مراقب باش تقاص اشک های امشب من سنگین تراز تمام روزهایی است که عاشقانه گریه کردم.... 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ اگر روزی از مرگ ناگهانی ام با خبر شدی حیران نباش بخاطر اینکه همیشه برایت میگفتم بدون تو میمیرم... 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ هیچکس نفهمیدزلیخامرد!بود!!!! میدانی چرا؟؟؟؟؟ مرادانگی میخواهدماندن پای عشقی که توراپس میزند. 4 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ میانِ آفتابهای همیشه زیباییِ تو لنگریست ــ نگاهت شکستِ ستمگریست ــ و چشمانت با من گفتند که فردا روزِ دیگریست. 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ چه معنـــــى داردزندگى...!؟ وقتى كه هیچ اتفاقى من و تو را سر راه هم قرار نمى دهد !! 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ امشب از کوری چشمان رقیب با خیـــــــال تو در آمیختـــــه ام هرچه غم بود به دل ، یکبــــاره پشـــت دیوار دلم، ریختــــــه ام شــیون و ضج و تمنــای وصـــال بی اثر گشته و امریست محــال لیــک امشب ز سـر لطف خیــال دل به دیـــــدار ، برانگیختــــه ام تــــا خیـــالت نـــــرود از نظــــرم نشــــوی محــو ز عـمـق بصــرم تــــا بمـــــانی و بمـــاند اثـــــرم خــاک کویت به ســر آویختــه ام شاعر: عباس کمندی 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ به خوابهایم سرك نكش وقتى درلحظات بیدارى ام حضورندارى! 3 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ مثلِ گالیور در سرزمینِ کوتولهها توی زندگیام پخش و پلا شدى... معرفى مىكنم از سمت راست من فِلِرتیشیاىِ مهربان تو تو غول عجیب شبهای من بدون چراغ جادو هم حاكمیت تو را به رسمیت مىشناسم... لى لى پوت کف دستهاى تو بود كه جا مىشدم و تو مرا به سرزمین آدم بزرگها معرفى كردى... من فقط بندرى آزاد مىخواستم اما حالا دیگر نگران چیزى نیستم... به جهنم كه ...! 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ مردی؟ هر چقدر مغرور! هر چقدر صادق! هر چقدر ساده! هر چقدر جذاب! هر چقدر مکار! درست... اما گاهی برای فتح یک وجب از جغرافیای زن باید به زانو بیفتی... 3 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ هنوز هم دلم تنگ می شود برای محض حرف زدنت و برای تکیه کلامهایت که نمی دانستی فقط کلام تو نبود من هم به آنها … تکیه داده بودم! 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ قصدم نشستن بود... اما در کنارت... نه چشم انتظارت... قصدم شکستن غرورم بود... اما در آغوشت... نه زیر پایت... قصدم زندگی بود... اما با تو... نه با خاطراتت... قصدم بیر شدن بود... اما به پایت... نه به دستت... 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ آنقــــــــــدر مـــرا با دیگـــران مـقـــــــــــایســـــه نکن.................... دوســت داری برای تـــــــو کدام باشم؟..................... آدم آهـــــنی بی احســـــــــاس که فقـــــط دســـــــتوراتت را اجرا کند؟ ............................ آدم برفــــــــی دل ربایی کـــــــــه به ماندنش هیــــــچ اعـــــــــتباری نیـــــــســــت؟.................................... یا متـــــــرســـــک به ظاهــــــــتر تنهــــــــــایی کـــــه آغـوشش به روی همــــــــه باز اســــــــت؟.................................... آدم هیـــــــچ کــــــــدام از ایـــــن کــارهـــــا نیســـــــــتم....."مـــــــرا بـــــــــرای خــــــودم دوســـــــــــــــــــت داشــــــــــته باش"............. لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ گـذشتنآســان نـــــیســتاز کـسی کهگــذشـته هــایترا سـاخــــــت! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده