helma.b 3345 ارسال شده در 5 مرداد، 2015 فکر کنم به بوی تو حساسیت دارم همین که در ذهنم می پیچد از چشمم اشک می آید... 3
Tamana73 28837 ارسال شده در 6 مرداد، 2015 عاشـــــــق که باشی رفتــــن نمیـــدانی میـــــــمانی سرِ حرفت میمانی که گفتـــــــه بودی : تا تـــــــه دنــــــــــیا . . . کنارَش میــــــــمانی! 2
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 7 مرداد، 2015 این روزهــــــــــــــا … حس می کنم جایی را تنگ کرده ام ! جایـــــی در قلــــــــب تــــو برای آمدن دیـــــــگری … 5
m@ry@71 3690 ارسال شده در 7 مرداد، 2015 هیچگاه فکر نمی کردم فاصله بینمان آنقدر زیاد شود که تو بیخیال زندگی کنی و من با خیالت بیخیال زندگی شوم! ٭٭٭٭٭٭٭٭٭٭٭٭ گاهی انقدر دلتنگ کسی میشوی که اگر خودش بفهمد از نبودنش خجالت میکشد! 5
hamedc 265 ارسال شده در 7 مرداد، 2015 دوش آگهی ز یار سفر کرده داد باد / من نیز دل به باد دهم هر چه باد باد 3
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 منو جا گذاشتی ته قصّه و به اینکه داری می رسی، دلخوشم برای تو که زندگی منی خودم رو یه روز واقعا می کشم! تنت اولین بخش تنهاییه صدات آخرین رمز آرامشه کسی که هزار ساله مُرده هنوز داره توی دستات نفس می کشه تبر توی مغزش قدم می زنه درختی که در حال عریانیه واسه من که آغوشتو کم دارم چقدر این شبا سرد و طولانیه صدام کن، صدام کن که دیوونتم توو اعماق قلب و سرم خونه کن که آشفته کن موی آشفته تو که دیوونه رو باز دیوونه کن صدام کن از اعماق شب های شب صدام کن که مثل صدات خسته ام جنون تو آغاز آرامشه! به دیوونگی هات وابسته ام شبا یاد تو، خاطراتت هنوز به من مثل کابوس، سر می زنه داره قلبمو منفجر می کنه داره توی مغزم تبر می زنه تویی بی قراری! تویی بی کسی! تویی معنی خوب دلواپسی! یه روز می رسم آخر قصّه و یه روزی به اونکه می خوای می رسی! از : سیدمهدی موسوی 3
Tamana73 28837 ارسال شده در 11 مرداد، 2015 دفن میکنی مرا زیر بهمن سرد احساساتت… لحظه ای ک برای دیگری آب میشود دلت…! 4
Mahnaazz 13134 ارسال شده در 11 مرداد، 2015 خیلی وقت است که "بی تابم" ... دلم تاب می خواهد .... ویک هل محکم ... که دلم هری بریزد پایین .......... ... هر چه در خودش تلنبار کرده را..... 5
Tamana73 28837 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 آدمای دلتنگ وقتی خیلی بهشون خوش میگذره و خوشحالن…. وقتی قهقهه میزنن… یهو روشونو بر میگردونن یه سمتی دیگه… و چشماشون پر اشک میشه… 4
Mahnaazz 13134 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 من فقط سازِ تو ام.........تنها تو نوازشم کن ... تنها تو........ مرا بنواز..... 3
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 16 مرداد، 2015 تو مرا ياد کني يا نکني باورت گر بشود ، گر نشود حرفي نيست اما... نفسم مي گيرد در هوايي که نفس هاي تو نيست ! 1
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 16 مرداد، 2015 آرزو كن با من كه اگر خــواست زمســـتان برود! گرمی دست تو اما باشد "مــا" ی ما "مـــن" نشود سایه ات از سر تنهایی من كم نشود 4
Mahnaazz 13134 ارسال شده در 16 مرداد، 2015 دختر که باشی میدونی اولین عشق زندگیت پدرته دختر که باشی میدونی که محکم ترین پناهگاه دنیا آغوش گرم پدرته دختر که باشی میدونی مردانه ترین دستی که میتونی تو دستت بگیری و دیگه از هیچی نترسی دستای گرم و مهربون پدرته دختر که باشی میدونی هر کجای دنیا هم باشی چه باشه چه نباشه قویترین فرشته نگهبان پدرته ... ب افتخااااااااااااااااااااااااااااااااار پدرم و همه پدرااااااااااااااااااااااااااااا........... 2
Tamana73 28837 ارسال شده در 19 مرداد، 2015 آنقدر باورت دارم .. که اگر بگویی ; بــــــــــاران .. ; خیس می شوم ... 2
helma.b 3345 ارسال شده در 19 مرداد، 2015 فکر کنم به بوی عطر تو حساسیت دارم همین که در ذهنم می پیچد از چشمم اشک می آید.... 4
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 19 مرداد، 2015 نه تقصیر من بود نه تقصیر تو آری... تقصیر روزگار بود! تقصیر سرنوشت... بیچاره روزگار که همیشه کاهلیهای ما را به جان میخرد و دم نمیزند! کاش من هم صبری چون صبر روزگار داشتم... 940229 11:46 3
Mahnaazz 13134 ارسال شده در 19 مرداد، 2015 هوا آرام شب خاموش راه ِآسمان ها باز خيالم چون کبوترهاي وحشي مي کند پرواز رَوَد آنجا که مي بافند کولي هاي جادو، گيسوي شب را تنم را از شراب شعر چشمان تو خواهم سوخت برايت شعر خواهم خواند برايم شعر خواهي خواند تبسم هاي شيرين تورا با بوسه خواهم چيد وگر بختم کند ياري در آغوش تو اي افسوس سياهي تار مي بندد چراغ ِماه لرزان از نسيم سرد پاييز است هوا آرام شب خاموش راه آسمان ها باز زمان در بستر شب خواب و بيدار است فريدون مشيري 2
Mahnaazz 13134 ارسال شده در 19 مرداد، 2015 پیش از خواب میچرخم به سمتش............ حرفی نمیزنیم به هم نگاه میکنیم من و دیوار رو به رو........... 1
Tamana73 28837 ارسال شده در 22 مرداد، 2015 یکی باش برای یک نفر ، نه خاطره ای مبهم در ذهن صدها نفر ... 2
ارسالهای توصیه شده