toghgrol 267 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ از دل شنیده ام که تو را وصف می نمود...گویا که بسته موی تو گشته است..."آشنای دور" 4 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ مــــیـدانــــــی ؟ همه را امـــتــحــــان کــــــــــــــرده ام ! قرص خــــواب و مـسکن روانـشـنــــاس خــــنـــده هـای زورکــــی . . . هـنـدزفـری تـوی گـوش و گــــریــه کـردن دوســتـــــــــــان جـــــدیــد. . . دل من این حـــــــــرفـهـا حـــالـیـش نـمیشود ! آغــو.شـتـــــــ را مـیـخـــــــــــواهـم . . . بـــــــرگــــــرد . . . . . . . 7 لینک به دیدگاه
toghgrol 267 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۲ با تو شب و روز مرا فرق نیست...ای همه روز و شبم با که ای....؟ من همه ام را به تو بخشیده ام...ای همه تاب و تبم با که ای...؟ خنده من با تو شکفتن گرفت...ای همه شهد لبم با که ای...؟ خود نشناسم و ندیدم که ای...ای غم تو ورد شبم با که ای...؟"آشنای دور" 2 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۲ ایســــــتــــاده ام ... بگـــذار ســـرنوشـــت راهـــش را بـــرود ... ! مـــن ، همیــن جا ، کنار قـــول هـایت ، درســــت روبــروی دوســـت داشتـــنت و در عمــــق نبـــودنت ، محـــــکم ایــستاده ام !! . . . 5 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۲ شب ، در جست و جویِ رویای توست ! با فانوسی از جنسِ مهتاب ، و لشکرِ ستاره هایش ! 5 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۲ به " تـــــــــــــو " کـــــه میرســـــم ...! مکـــث میکنـــــم ...! انگـــــار در " زیباییــ ــت " چیـــــزی را , جـــــا گذاشتـــــه ام ! مثلــــــــــا"... در صـــ ــدایت ... آرامـــــ ـــش ♥ در چشـ ــــم هایـــــت ... زندگـــــ ـــی ♥ 6 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ دوستش دارم بزرگیش را ، سکوتش را ، عظمتش را ، اُبهتش را ، تنهاییش را ، حکمتش را ، صبرش را ، و بودنش عادتیست مثل نفس کشیدن ! خدا را میگویم … 4 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ ﯾـــــﻪ ﻭﻗﺘــــــﻬﺎﯾﯽ . . . ﺑﻌﻀـــــــــــﯽ ﻫﺎ . . . ﺑــﯽ ﺻـــــﺪﺍ ﺍﺯ ﺯﻧــــﺪﮔﯿــــﺖ ﻣــــــﯿﺮﻭﻧﺪ . . . ﺑــــــــــــــــــــــــﯽ ﺧﺪﺍﺣﺎﻓﻈﯽ . . . ﺑﺎ ﭘـــــــــــــــﺎﯼ ﺑﺮﻫﻨﻪ،ﺭﻭﯼ ﻧﻮﮎ ﭘـــــــــﺎ . . .... ﭘـــــــــــــــــــــــﺎﻭﺭﭼﯿﻦ . . . ﭘـــــــــــــــــــــــــﺎﻭﺭﭼﯿﻦ . . . ﺗﺎ ﻣﺒﺎﺩﺍ ﺻﺪﺍﯼ ﺗﻖ ﺗﻖ ﮐﻔﺸــــــــﻬﺎﯾﺶﺍﻥ . . . ﺁﮔـــــــــﺎﻫﺖ ﮐﻨﺪ ﺍﺯ ﺭﻓﺘﻨﺸﺎﻥ . . . ﻭ ﺍﯾــــــــــﻦ . . . ﻧﻬـــــــــــــﺍﯾﺖ . . . " ﻧﺎﻣــــــــــــــــــــــــــــﺮﺩﯾﺴﺖ !!! 4 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ حالم گرفته از این شهر .. که آدم هایش همچون هوایش ناپایدارند ... گاه آنقدر پاک که باورت نمی شود و گاه آنقدر آلوده که نفست می گیرد ... 3 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ جایی باید باشد غیر از این کنج تنهایی تا آدم گاهی آنجا جان بدهد مثلا آغـــوش تـــو... جان می دهد برای جان دادن...! 2 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ دنیای شلوغ را دوست ندارم ! . همین که " یک نفر " . .... . به طور " واقعی " دوستم داشته باشه کافیه !!! 7 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ بیماری نادری است چشمت به هرکه بیفتد دلت برای یک نفر تنگ میشود 10 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۲ من، نمیدانستم معنی هرگز را... تو چرا بازنگشتی دیگر...! هوشنگ ابتهاج 8 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۲ تقویم دل من نسبتی با تقویم های جهان ندارد ! میان برگ ریزان خزان... وسط چله ی زمستان هم میبینی نوشته ام" بهار" ، آن لحظه که... تو خندیدی ... 8 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۲ به یاد آرزوهایی که می میرند سکوت می کنم و این سکوت، بلندترین فریاد من است! 8 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ با تو که راه می رفتم از راه می ترسیدم مبادا تمام شود ... علیرضا روشن 7 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۲ خورشید اگر محو تماشای تو نیست ، دلگیر نشو زِ پشت کوه آمده است... خلیل جوادی 7 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۲ گفته بودم تو بيايي غم دل با تو بگويم چه بگويم، كه رود غم زدلم چون تو بيايي الهم عجل لوليك الفرج 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۲ اگر پاییز نبود ! هیچ اتفاقِ شاعرانه ای نمی افتاد نه موسیقیِ باد بود نه سَمفونیِ کلاغ ها نه رقصِ برگ ... و من هیچ بهانه ای برایِ بوسیدنِ تو در این شعر نداشتم ... لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۲ وَقتی کِنارَمی، جایی بَرای ِ هیچ شِتابی نیست.. مَقصَد، هَمین حُضور ِ مَن و تُوست روزها... ساعتها... בقیقه ها... و حتﮯ لحظه ها... تنها برای رسیدن بﮧ یڪ چیز سپرمﮯشوند چیزی از جنس شقایق!!!! به چشمهایت بگو نگاهم نکنند... بگو وقتی خیره ات می شوم کارشان به کار خودشان باشد...! نه که فکر کنی خجالت می کشم ها..... نه! حواسم نیست... عاشقت می شوم 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده