atefehkhanom 2893 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 گاهی باید آرزوهایـــت را مثل قاصدک بگذاری کف دست و بسپاریشان به دســت باد تا بــروند و سهم دیگران شوند…. 4
atefehkhanom 2893 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 دلم تنگ است برای کسی که نمی داند... نمی داند که بی او به دشت جنون می رود دلم... می دانم که اگر نزدیکش شوم، دور خواهد شد.... ... پس بگذار که نداند بی او تنهایم... دور میمانم که نزدیک بماند... 3
atefehkhanom 2893 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 یه وقتایی لازم نیست حرفی زده شه بین دو نفر… همین که دستت رو آروم بگیره….. یه فشار کوچیک بده….. این یعنی من هستم تا آخرش….. همین کافیه….! 4
bande khoda 899 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 تا کي غم آن خورم که دارم يا نه وين عمر به خوشدلي گذارم يا نه پرکن قدح باده که معلومم نيست کاين دم که فرو برم برآرم يا نه خیام 3
bande khoda 899 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 چــگــونــه شــیــشــه بــاشــم درحــالــی کــه تــمــام دلــهــا و نــگــاه هــا ســنــگ اســت .. 3
bande khoda 899 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 دنــبـال بـهـانه اسـت بــرای بـخـشیــدن بــرای دوسـت داشـتـن و بــرای سـنـگ تـمـوم گــذاشـتـن خـــدا را مـیـگـویــم کــافـیـسـت فـقـط بــهـانــه را بــه دسـتـش دهــی بـقـیـه اش بــــا او . . . 4
bande khoda 899 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 عیب کار از جعبه ی تقسیم نیست سیم سیار دل تو سیم نیست این خدا این هم هزاران طول موج دیش احساسات تو تنظیم نیست 3
bande khoda 899 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 ........................... ................................. ............................................. کــــاش میـــشد نــــوشــــت تمـــــومِ حــــــرفــــهایی کــــه بغـــــض شـــــدنـــد وبــــر گــــــونــــه جــــــــاری نشـــــــدنـــــد...!!!! 3
nazanin abedini 804 ارسال شده در 10 خرداد، 2014 میگن بعد از یه دل سیر گریه خواب بدجور میچسبه. سؤالی دارم از تو.. خوابیدن بعد از به گریه انداختن كسی هم همونقدر میچسبه كه هر شب تكرارش میكنی؟؟؟؟؟ 1
nazanin abedini 804 ارسال شده در 10 خرداد، 2014 نوازشگر خوبی نبودی سفید شده تار مویی رو که میگفتی با دنیا عوضش نمیکنی! 4
nazanin abedini 804 ارسال شده در 10 خرداد، 2014 از حساب و کتاب بازار عشق هیچگاه سر در نیاوردم و هنوز نمی دانم چگونه می شود هربار که تو بی دلیل ترکم می کنی من بدهکارت می شوم . . . 5
victoria_r 7682 ارسال شده در 10 خرداد، 2014 سیب که هیچ تمام باغ را خواهم چید اگر در تبعیدگاهمان تنها من باشم و تو ... 5
MahSa.92 2151 ارسال شده در 10 خرداد، 2014 مرا می شکنی و سرت را با افتخار بالا می گیری ! ببین از سقف بالای سرت چگونه اشک چکه می کند ؛ مغرور نباش که روزی این سقف شکسته روی ســــرتـــــ خــــــــرابـــــــــ می شود … 5
victoria_r 7682 ارسال شده در 10 خرداد، 2014 به هرکسی که می رسی ، می گوید : آدم فقط یکبار عاشق می شود .. دروغ است … تو باور نکن … مثلاً خود من ، هرروز ، دوباره ، عاشقت می شوم … 8
Gandom.E 17805 ارسال شده در 12 خرداد، 2014 سکوتم تو...فریادم تو تو که خالق خاطرات روشنی هوا تویی ..نفس تویی تو که شاعرهر ترانه ی منی -------------------- تکیه کن به شونه هام تا حس کنم پروازو یه عمره من تو حسرته فقط همین رویام تکیه کن به حس من تا پر شم از احساست که من از اینهمه جنون فقط تو رو میخوام 5
Just Mechanic 27858 ارسال شده در 12 خرداد، 2014 نه شعری برایت دارم نه متنی و نه ... سکوتم گویای احوالم است 5
bar☻☻n 5895 ارسال شده در 12 خرداد، 2014 من ماندهام مهجور از او بيچاره و رنجور از او گويي كه نيشي دور از او در استخوانم ميرود با آن همه بيداد او، وين عهد بيبنياد او در سينه دارم ياد او يا بر زبانم ميرود در رفتن جان از بدن گويند هر نوعي سخن من خود به چشم خويشتن ديدم كه جانم ميرود 3
Gandom.E 17805 ارسال شده در 13 خرداد، 2014 دﻟــــﻢ ﺑﺎﻟــﮑﻨــے ﻣـے ﺧﻮﺍﻫـــﺪ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺷﻬـــﺮ ... ﻭ ﮐﻤـے ﺑـﺎﺩ ﺧﻨﮑــــ ﻭ ﺗﺎﺭﯾﮑـــــے ... ﯾﮑــــ ﻓﻨﺠﺎﻥ ﺑــﺰﺭﮔــــ ﻗﻬﻮﻩ ... ﯾﮑـــ ﺟﺮﻋـﮧ ﺗـ♥ـﻮ ... ﯾﮑــــ ﺟﺮﻋـﮧ مـَטּ ... ﻭ ﺳـﮑﻮﺗـــے ڪہ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺩﻭ ﻧﮕـــﺎﻩ ﮔـــﺮﻩ ﺧـــﻮﺭﺩﻩ ﺑﺎﺷـــﺪ ... ﺑـے ﮐﻼﻡ ... ﻣﯿـــــﺪﺍﻧـے !... ؟ ﺩﻟــــﻢ ﯾﮏ " مـَטּ " ﻣـے ﺧﻮﺍﻫــﺪ ﺑـــﺮﺍﮮ ﺗــﻮ ... ﻭ ﯾﮏ " ﺗــﻮ " ﺗـــﺎ ﺍﺑــــﺪ ﺑــﺮﺍﮮ مـَטּ... 6
mohsen 88 10106 ارسال شده در 13 خرداد، 2014 به هوش بودم از اول که دل به کس نسپارم شمایل تو بدیدم،نه عقل ماند نه هوشم. 8
ارسالهای توصیه شده