B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ يك دقيقه سكوت ، به احترام همه كساني كه كشتيم...! 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ باران شست ردپاي لحظه هاي با تو بودن را،غافل از اينكه ردپاي تو بر زمين قلب من نقش بسته است ،جايي كه هيچ وقت ردپايت از زمينش پاك نمي شود! 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ كسي چه مي داند... من ... چندبار فرو ريختم... چندبار دلتنگ شدم... از ديدن كسي كه فقط پيراهنش شبيه تو بود...! 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ رفتم ، رفتی ، رفت.. . چقدر ساده صرف شدیم..... 5 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ آه باران باران شيشه پنجره را باران شست از دل من اما چه كسي نقش تو را خواهد شست 4 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ دلم هوایی میخواهد پر از نفس های تو دیگر نه آب میخواهم نه غذا نفس های تو تا آخر عمر برایم کافی است واقعا نفسم میگیره در هوایی که نفس هاش نیست........ 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ کدام راه است که پای خسته را نشناسد کدام کوچه خالی از خاطره است و کدام دل هرگز نتپیده به شوق دیدار بیا تا برایت بگویم از سختی انتظار که چگونه ..... در دیده های بارانی رنگ هذیان به خود میگیرد .... 7 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ من نمی دانم توی این دنیای شلوغ چه خبر است نمی دانم جنگ جهانی اول یا دوم چند تا خدا را کشت نمی دانم رنگ چشم ها در آفتاب واقعی تر است تا تاریکی من اما خیلی چیزها می دانم مثلا اینکه هر چیزی نوشتن ندارد تو اما مجبوری همه شان را بخوانی و باور کنی دیوانه ای دوستت دارد... 9 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ تنها که باشـــی نگـــاهت دقیـــق تـــر می شــود و معنـــ ـا دار... چیزهایـــی می بینــی که دیگـــران نمی بیننــد، در خیابــان زود تـــر از همه میفهمـــی پاییز آمـــــده و ابرهـــا آسمــــان را محکــــم در آغوش کشیده انـــد میتوانــــی بی توجــــه به اطـــراف ساعتـــــها چشم به آسمــان بـــدوزی و تولـــــد بــــاران را نظــــاره گر باشـــ ـ ـی ... !!! 8 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ تلخ میگذرد این روزها را میگویم که قرار است از - تو -که آرام ِ جان ِ لحظه هایم بوده ای برای دلم یک انسان معمولی بسازم... 8 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ پرندگان به هم که میرسند آشیانه میسازند؛ من و تو خاطــره .. 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ من به هر تحقیری که شدم با صدای بلند خندیدم .... نام مرا گذاشتند "با جنبه" ! بی آنکه بدانند ؛ خندیدم تا کسی صدای شکسته شدن قلبم را نشنود..... 6 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ چقدر در خیالم ، با نگاه هایم ، نگاه هایت را ببوسم ! اما بازتو نیامده باشی ... 10 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ باران باشد تو باشی یک خیابان بی انتها باشد .... به دنیا می گویم : خداحافظ ! 8 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ دو دل شــــــده ام...! نکنــــــد تــــــــــــــو جــا گـذاشتـه ای دلتــــــــــ را نـزد مــن؟! 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ گفتی دوستت دارم و من به خیابان رفتم. فضای اتاق برای پرواز کافی نبود!!!! 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ بنويس خاطرات آينده را و مقدر كن احتمال ديدارمان را در قيامتي نزديك طوري كه هيچ يادم نيامده باشد طوري كه هيچ يادت نيامده باشد بنويس نام كوچكم را بزرگ درست كنار نام خودت و در خاطرات آينده مصور كن آفتاب بمانی 6 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ خاک میشوم و از من جز یادی از خواستن با هم بودنی نم ماند... 6 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ نگو بار گران گران بوديم رفتيم ...نگو نامهربان بوديم رفتيم ....اخه اين ها دليل محكمي نيست ....بگو با ديگران بوديم ، رفتيم 6 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ پلک های مرطوب مرا باور کن ،این باران نیست که می بارد... صدای خسته من است که از چشمانم بیرون میرزد... 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده