Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ سلام خوبین چطورین امروز 54 دقیقه زیر بارون یه ژیانم واسم بوق نزد سوارم کنه ... دیگه رفته بودم رو ویبره بعد یه دخمل خوفی اومد کنارم خندید خیلی ملو(راحت و با حالت تمسخر) گفت خیلی وایسادی اینجا منم با نگاهی مظلومانه گفتم آه آری ....او گفت: داشتم از پنجره محل کارم میدیدمت اومدم نجاتت بدم ....و در عین نا باوری دیدم تمام ماشین ها حالت تاکسی شده ودل سوزانه برای خانوم دارن بوق میزنن سوارش کنن تا سوار یکیشون شد سریع بمنم گفت بیا منم پریدم بالا رانندش کب کرد(گرخید) بدبخت به خیال خودش زرنگی کرده اتو زده بعد دختر 20 متر جلوتر گفت ممنون پیاده میشم ولی راننده در کمال تعجب دید من پیاده نمیشم و تا ته مسیر کنارشمآخرای راه دیگه داشت از عصبانیت میترکید منم داشتم از خنده میمردم..... خب آخه چرا دل هیچ راننده ای تو این بارون واسه من نسوخت ....:icon_razz::icon_razz: 40 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ ميبيني دخترا چقدررررررر مهربونن 9 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ :ws28: اولا برچسبت منو کشته..... بعد اخی.... نازی... عب نداره حالا میبنی روزا بارونیه همون خونه بمون.. نیا تو خیابون .. مریض میشیا شرمنده شوخی کردم 6 لینک به دیدگاه
soleyman 603 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ بارون و غیر بارون نداره در هر حالتی راننده ها دلشون برا دخترا فقط می سوزه! 7 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ بارون و غیر بارون نداره در هر حالتی راننده ها دلشون برا دخترا فقط می سوزه! راست میگی در هر حالتی عزیز دردونه اند پیش بابا استاد مدیر شرکت خیابون بیابون:icon_razz:اصلا فریب کار جلبند 10 لینک به دیدگاه
کلافه 597 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ به دلیل اینکه راننده ها همه مذکرند. اگه خانومها هم لطف کنن و به این شغل شریف تمایل پیدا کنن . اونوقته که هیچ مردی زیربارون تو خیابون نمی مونه. 10 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ :ws28: اولا برچسبت منو کشته..... بعد اخی.... نازی... عب نداره حالا میبنی روزا بارونیه همون خونه بمون.. نیا تو خیابون .. مریض میشیا شرمنده شوخی کردم اولا داشتن برچبس بیـــــه از نداشتنشه.. بعد آخی نازم ...آره عب نداره الان مهمه که خشک شدم حالا میبینم روزا بارونی یه دختر حتما با خودم ببرم بیرون بعد برم یه جا کمین بگیرم تا اونو سوار کردن منم بپرم بالا... ولی جدا یکمم غیرتی شدم بهم برخورد :icon_razz:میخواستم رانندش و بترکونم 7 لینک به دیدگاه
m.mahnaz 1020 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ عجب دختر مهربوووووووونیییییییی.............. به نظر میاد فرشته نجات بوده..... ولی خدایییییییییییییی هوای بارون خیلیییییی عشقولانه و دونفرس......:4chsmu1:.. خب خیلیا دلشون میخواد....:eyepopping:... بعضی از دخترا هم که دیگه تو بارون اهمیت نمیدن کیه ؟؟؟؟؟؟؟؟:aghosh::3384s::icon_pf (17): ولی من به شخصه نه زیر بارون نه توی برف و بوران سوار هیچ ماشینی جز تاکسی نشدم.....:w589: مگر اینکه با تاکسی اشتباه گرفته باشم که در اون صورت هم پولو میندازم تو ماشینشون. 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ ای کاش اون راننده دلش به حال مردانگی خودش میسوخت...... 14 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ آخی :ws28: من خودم هر وقت ماشینم سر راه خراب میشه همه ماشین ها میکشن کنار واسه کمک ولی داداشم بارها تو راه مونده بدون اینکه احدی کمکش کنه ولی بیشتر فکر کنیم دلیل واسه گریه هم داره حالا من نمیدونم بخندم یا گریه کنم 11 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ اولا داشتن برچبس بیـــــه از نداشتنشه.. بعد آخی نازم ...آره عب نداره الان مهمه که خشک شدم حالا میبینم روزا بارونی یه دختر حتما با خودم ببرم بیرون بعد برم یه جا کمین بگیرم تا اونو سوار کردن منم بپرم بالا... ولی جدا یکمم غیرتی شدم بهم برخورد :icon_razz:میخواستم رانندش و بترکونم خب چرا نزدیش پس؟:167: برچسبو میزدی .. اخی نازی 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ ای کاش اون راننده دلش به حال مردانگی خودش میسوخت...... زن خودش را زیبا می کند چون خوب فهمیده که چشم مرد، تکامل یافته تر از مغز اوست ! 8 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ معلومه دیگه دخترا ناچارن شوفر هم که زمینه رو دیده و در ذهن فعالش تمام احتمالات من جمله کشتی نجات بودن رمانتیک بودن فضا احاطه کامل بر شرایط وووووو مدنظر قرار داده فکر میکنه دیگه!معمول مخ های جامعه امروزی بیشتر حول این مقوله کند و کاو دارن! 5 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ یاد جمله 50000 تومنی افتادم.... اگر دختری در ثریا هم باشد، مردانی از سرزمین پارس برای او بوق خواهند زد 8 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ اتروس جان این بشه برات تجربه که همیشه یه همراه خانم تو این مواقع داشته باشی. 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ اتروس جان این بشه برات تجربه که همیشه یه همراه خانم تو این مواقع داشته باشی. بله حتما باید مثل همراه اول یه دونه داشته باشم... همه جا کارم را میوفته نخ سوزن.. تو اداره شرکت پادگان سربازیم مترو و هزاران جای دیگر 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ من یه بار اومدم به یه آقایی کمک کنم برف میومد شدید...دیدم ادم موجهی گفتم گناه داره حیوونی...دور از جون مردای این جمع ادم فوق العاده.........................یعنی لفظ ادم براش زیادی بود واقعا... اما خب پشیمون نیستما من قصدم خیر بود... 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ من یه بار اومدم به یه آقایی کمک کنم برف میومد شدید...دیدم ادم موجهی گفتم گناه داره حیوونی...دور از جون مردای این جمع ادم فوق العاده.........................یعنی لفظ ادم براش زیادی بود واقعا... اما خب پشیمون نیستما من قصدم خیر بود... :icon_razz::icon_razz::icon_razz:همین آدمای بی ادبن که باید 1ساعت زیر بارون بمونم دیگه آره اینم میتونه باشه که خانوما از این که یه وقت طرف ناتو از آب در بیاد سیلم بیاد طرف غرقم بشه سوت میزنن از بغلش رد میشن شوما اون آقایی رو که سوار کردی به من نشونش بده:icon_razz:آشـــــگااااااااال ......یخ کردم دیروز 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ كلا خانما معروف اند به سرعت گير چه اشكال دار ثواب هست تازه اقايون ايقد اسم شون بد در رفته كه نميشه بهشون اعتماد كرد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده