تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۹ سلام به دوستان گلم بچه ها یه25روز به اخر سال 89مونده هرکسی باخودش عهدو پیمانی میبنده که تو سال جدید چه کارایی رو انجام بده و چه کارایی رو ترک کنه اگه دوس دارین بیاین اینجا بگین اولیشم خودم اول اینکه تصمیم گرفتم 1کمترحرص و جوش بخورم 2تو مسائلی که بمن مربوط نیست دخالت نکنم 3از حاضر جوابیم کم کنم 4ارتباطمو با خدا بیشتر کنم 5کمتر غیبت کنم 6بیشتر درس بخونم 7برنامه ریزی داشته باشم وفعلا همینا یادم اومد نوبت شماست. 30 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۹ من عهد کردم تمام تلاشم رو بکنم تا به همه آرزوهام برسم 11 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۹ من عهد کردم تمام تلاشم رو بکنم تا به همه آرزوهام برسم ارزو میکنم که به ارزوهات برسی 8 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۹ من با خودم عهد بستم که مثل خیلی از ادم های این دوره زمونه کمتر به کسی ظلم کنم کمتر مال ملت رو بخورم کمتر دروغ بگم و در برابر ظلم و ظالم وایستم و ریشه ی ظلم و ظالم رو بکنم 12 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۹ ارزو میکنم که به ارزوهات برسی مرسی عزیزم من هم این آرزو رو واسه تو و همه دوستای گلم دارم و دلم این رو بهم میگه که سال 90 سال خوبی خواهد بود 6 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۹ سلام به دوستان گلم بچه ها یه25روز به اخر سال 89مونده هرکسی باخودش عهدو پیمانی میبنده که تو سال جدید چه کارایی رو انجام بده و چه کارایی رو ترک کنه اگه دوس دارین بیاین اینجا بگین اولیشم خودم اول اینکه تصمیم گرفتم 1کمترحرص و جوش بخورم 2تو مسائلی که بمن مربوط نیست دخالت نکنم 3از حاضر جوابیم کم کنم 4ارتباطمو با خدا بیشتر کنم 5کمتر غیبت کنم 6بیشتر درس بخونم 7برنامه ریزی داشته باشم وفعلا همینا یادم اومد نوبت شماست. چه جالب...منم دقیقا همین عهدارو با خودم بستم...البته 2تای دیگه هم هست که شخصیه! 10 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۹ من عهد میبندم آدم بشم، همین! 12 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۹ سلام به دوستان گلم بچه ها یه25روز به اخر سال 89مونده هرکسی باخودش عهدو پیمانی میبنده که تو سال جدید چه کارایی رو انجام بده و چه کارایی رو ترک کنه اگه دوس دارین بیاین اینجا بگین اولیشم خودم اول اینکه تصمیم گرفتم 1کمترحرص و جوش بخورم 2تو مسائلی که بمن مربوط نیست دخالت نکنم 3از حاضر جوابیم کم کنم 4ارتباطمو با خدا بیشتر کنم 5کمتر غیبت کنم 6بیشتر درس بخونم 7برنامه ریزی داشته باشم وفعلا همینا یادم اومد نوبت شماست. همه چيزايي كه تينا جون گفت و اينكه كمتر از كسي توقع داشته باشم 9 لینک به دیدگاه
omid_55 99 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۹ سلام.مطلب جالبی بود.من می خوام تا سال دیگه زندگیم زیرو رو شده باشه.یه سری هدف مشخص کردم که ایشالله می رسم بهشون 10 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۹ سلام.مطلب جالبی بود.من می خوام تا سال دیگه زندگیم زیرو رو شده باشه.یه سری هدف مشخص کردم که ایشالله می رسم بهشون سلام .اگه دوس داری هدفاتو بگو؟ 6 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۹ تصمیم در مورد سال جدید ........................ یه کم سخته من کلا آنی تصمیم میگیرم برنامه ریزیام خوب جواب نمیده اما کلا سعی میکنم آدم مفیدی باشم 7 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۹ من توی سال جدید میخوام دیگه سنگ بزرگ برندارم. از این شاخه به اون شاخه هم نپرم. همین. 10 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۹ من توی سال جدید میخوام دیگه سنگ بزرگ برندارم.از این شاخه به اون شاخه هم نپرم. همین. موفق باشی همیشه میگن سنگ بزرگ علامت نزدنه 8 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۹ برنامه ریزی خیلی چیز خوبیه. مخصوصا برای ما ایرانیها که عادت به تفکر موقت داریم. یه دوست آلمانی دارم که یه بار به خاطر سفری که به ایران داشت، آخر سفر بهم گفت: Planning is the general problem of Iranians!!!! :icon_pf (34): 10 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۹ برنامه ریزی خیلی چیز خوبیه. مخصوصا برای ما ایرانیها که عادت به تفکر موقت داریم.یه دوست آلمانی دارم که یه بار به خاطر سفری که به ایران داشت، آخر سفر بهم گفت: Planning is the general problem of iranians!!!! :icon_pf (34): دقیقا باهات موافقم این برنامه ریزیه که اهدافممونو سازماندهی میکنه کشورای خارجی خیلی به برنامه ریزی اهمیت میدن اما متاسفانه اکثر ایرانیا میگن هرچی باد ا باد و تو زندگی با برنامه ریزی پیش نمیرن 6 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۹ چه کار خوبی من تصمیم بعد عید اینه که شبی فقط نیم ساعت بیام توی این خراب شده مگر نه بد بختخواهم شد ... امیدوارم اگه روزی این پستم رو خوندم از دست خودم راضی باشم مگر نه ... 11 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ هیچی فقط می تونم دعا کنم تو سال جدید زندگیم بد تر از این نشه اصولا کم توقعیم 9 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ اول یه آروزی موفقیت بکم برای همه دوستان !!! منم چندتا کار هست که باید انجام بدم که امیدوارم بتونم از پسش بر بیام 9 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ من نت نیام همه کارام درست میشه!! 9 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ سلام به دوستان گلم بچه ها یه25روز به اخر سال 89مونده هرکسی باخودش عهدو پیمانی میبنده که تو سال جدید چه کارایی رو انجام بده و چه کارایی رو ترک کنه اگه دوس دارین بیاین اینجا بگین اولیشم خودم اول اینکه تصمیم گرفتم 1کمترحرص و جوش بخورم نه خيلي الان حرص و جوش ميخوري 2تو مسائلی که بمن مربوط نیست دخالت نکنم آفرين هر چند فكر نمكنم موفق بشي 3از حاضر جوابیم کم کنم خدايا كمكش كن 4ارتباطمو با خدا بیشتر کنم عمرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بتوني اين كارو كني 5کمتر غیبت کنم نه بابا غيبت نكنيم چكار كنيم 6بیشتر درس بخونم اميدوارم اين دروغ راست باشه 7برنامه ریزی داشته باشم :jawdrop: وفعلا همینا یادم اومد نوبت شماست. ميگم خيلي چيزاي ديگه هم هست مثلا منو كمتر دق بدي دقیقا باهات موافقم این برنامه ریزیه که اهدافممونو سازماندهی میکنه کشورای خارجی خیلی به برنامه ریزی اهمیت میدن اما متاسفانه اکثر ایرانیا میگن هرچی باد ا باد و تو زندگی با برنامه ریزی پیش نمیرن تو رو نميدونم اما من كه همه كارام با برنامه قبليه 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده