Neutron 60973 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 یه تصمیم خیلی مهم هست که تو زندگیم گرفتم...کتایون-مرد=کتایون خوشبخت... یعنی دیگه نمیخوام حالا حالاها مردی تو زندگیم باشه... __________________ توروخدا بذار یکی تو زندگیت باشه ... 3
samaneh66 10265 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 توروخدا بذار یکی تو زندگیت باشه ... کتی گول نخوری این پسرا ذاتشون اینطوریه همش تو کار دروغند 5
Neutron 60973 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 کتی گول نخوری این پسرا ذاتشون اینطوریه همش تو کار دروغند توهم توروخدا بذار یکی تو زندگیت باشه... 2
samaneh66 10265 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 توهم توروخدا بذار یکی تو زندگیت باشه... :167::167: نه تو رو خدا ......... همون یکی که امدو رفت برای 2-3 نسل بعدم هم کافیه 3
Neutron 60973 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 همون یکی که امدو رفت برای 2-3 نسل بعدم هم کافیه چیکارش کردی بدبختو که نیومده رفت! 3
samaneh66 10265 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 چیکارش کردی بدبختو که نیومده رفت! :banel_smiley_52:من کارش نکردم :banel_smiley_52:مگر دختر جماعت زورش به زبون پسر جماعت میرسه همون بهتر که رفت :icon_pf (44): 4
samaneh66 10265 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 بهترین تصمیمو گرفت! نه اتفاقا بدترین تصمیم رو گرفت چون دیگه مثل من براش پیدا نمیشه :167: 3
Neutron 60973 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 نه اتفاقا بدترین تصمیم رو گرفت چون دیگه مثل من براش پیدا نمیشه :167: دلم نمیاد جوابتو بدم! 3
کتایون 15177 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 نمی خوام هیچکی تو زندگیم باشه مگه زوره به اندازه ی کافی از دست این جماعت ذکور کشیدم...:w00: نه سمانه خیالت راحت من گوشم از این حرفا پره...:ws2: 5
samaneh66 10265 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 [ نمی خوام هیچکی تو زندگیم باشه مگه زوره به اندازه ی کافی از دست این جماعت ذکور کشیدم...:w00: نه سمانه خیالت راحت من گوشم از این حرفا پره...:ws2: آفرین به تو گول نخوری دلم نمیاد جوابتو بدم! ایول پس معلومه دل نازکی .......هر چی گفته میشه شوخیه تو هم دلت هر چی میخواد بگو من صبرم زیاده 4
تینا 15116 سازنده ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 سمانه خانم به جای اینکه هی بیایو اسپم کنی تو هم تصمیماتتو بگو. 4
samaneh66 10265 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 سمانه خانم به جای اینکه هی بیایو اسپم کنی تو هم تصمیماتتو بگو. زندگي رو هيچوقت نميشه پيش بيني كرد تينا خانم مگر امسال من ميدونستم برام چي پيش مياد كه بخوام براي سال اينده ام تصميم بگيرم هيچ تصميمي ندارم بزار هر جور دلش ميخواد بگذره منم تحملش ميكنم :w00: 4
Neutron 60973 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 زندگي رو هيچوقت نميشه پيش بيني كرد تينا خانم مگر امسال من ميدونستم برام چي پيش مياد كه بخوام براي سال اينده ام تصميم بگيرم هيچ تصميمي ندارم بزار هر جور دلش ميخواد بگذره منم تحملش ميكنم :w00: با حرفت کاملا مخالفم. 3
samaneh66 10265 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 با حرفت کاملا مخالفم. :icon_gol::icon_gol: روزگار با ما وفا نداشت ..................... طاقت خوشبختي ما را نداشت ...................... اصل هر زندگي سازش از نظر من سازش برابر نيست با كوتاه امدن و خواسته هات رو ناديده گرفتن بلكه با تمام زواياي زندگي بسازي 3
Neutron 60973 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 :icon_gol::icon_gol: روزگار با ما وفا نداشت ..................... طاقت خوشبختي ما را نداشت ...................... اصل هر زندگي سازش از نظر من سازش برابر نيست با كوتاه امدن و خواسته هات رو ناديده گرفتن بلكه با تمام زواياي زندگي بسازي خب معلومه همیشه باید توی شرایط زندگی کرد! اما از نظرمن نباید انسان خودشو توی محیط رها کنه! بهترین راه پیشرفت توی زندگی چشم انداز داشتنه. جامعه شناسی خودمانی حسن نراقی رو خوندی؟ یه کتاب 70 80 صفحه ایه. ما ایرانی ها یه مشکل داریم به نام تفکر موقت که همیشه برامون دردسرساز بوده. همیشه زمان دوروبرمونو میبینیم... به خاطر همین همیشه افسوس گذشته رو میخوریم. در صورتیکه برای زندگی در زمان حال باید به آینده نگاه کرد. 5
samaneh66 10265 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 خب معلومه همیشه باید توی شرایط زندگی کرد! اما از نظرمن نباید انسان خودشو توی محیط رها کنه! بهترین راه پیشرفت توی زندگی چشم انداز داشتنه. جامعه شناسی خودمانی حسن نراقی رو خوندی؟ یه کتاب 70 80 صفحه ایه. ما ایرانی ها یه مشکل داریم به نام تفکر موقت که همیشه برامون دردسرساز بوده. همیشه زمان دوروبرمونو میبینیم... به خاطر همین همیشه افسوس گذشته رو میخوریم. در صورتیکه برای زندگی در زمان حال باید به آینده نگاه کرد. ن نخوندم اگر لينكش رو داري بذار ممنونم ميشم 3
sarooneh 2052 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 سلام به دوستان گلم بچه ها یه25روز به اخر سال 89مونده هرکسی باخودش عهدو پیمانی میبنده که تو سال جدید چه کارایی رو انجام بده و چه کارایی رو ترک کنه اگه دوس دارین بیاین اینجا بگین اولیشم خودم اول اینکه تصمیم گرفتم 1کمترحرص و جوش بخورم 2تو مسائلی که بمن مربوط نیست دخالت نکنم 3از حاضر جوابیم کم کنم 4ارتباطمو با خدا بیشتر کنم 5کمتر غیبت کنم 6بیشتر درس بخونم 7برنامه ریزی داشته باشم وفعلا همینا یادم اومد نوبت شماست. هر سال تمامه اینا رو با خودم عهد میکنم اما افسوس و 2 صد افسوس 3
VINA 31339 ارسال شده در 1 خرداد، 2011 با خودم عهد مي بندم البته خيلي كار سختيه چون عوض كردن عقيده به اين راحتي نيست . خلاصه هدف هايي كه دارم خيلي جدي مي گيرم يه الگوي خوب براي خودم انتخاب مي كنم اگه يكي ترهم كنه كاتش مي كنم .به جزئيات بيشتر از كليات دقت مي كنم خودمو نقد كنم اشتباه گذشته رو هيچوقت تكرار نكنم ادما رو راحت تر ببخشم ترحم من: سعی کنم حتی اگه کسی هم بد کرد گذشت کنم و قدر عزیزانمو بیشتر بدونم و به مادر بزرگم زیاد زیاد سر بزنم 4
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری