رهگذر جهنم 196 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ اینم تقدیم باز به همه دلهای پاک ________________________________________7 رگ هایم را .. در امتدادِ لوله یِ جوهرِ خودکارِ قرمزم ... پیوند میزنم ! و سرخ ترین نامه ی عاشقانه را .. به تو تقدیم میکنم !! ________________________________ 5 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ اممم! یدونه خرس با یدونه شوکول قرمز خوفه! فقط اینطوری دقیق آدرس دادی من میترسم گم کنم راهو :ws28: خوب خواستم گم نشی دیگه ای بابا من امسال راحتم از این ولنتاین...خداااااااا رو شکر... آره میبینی طلاخ گرفتیم راحت شدیم 5 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ آره میبینی طلاخ گرفتیم راحت شدیم واقعا...دوباره احساس جوونی می کنم... 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ من برای خودم کادوم میگیرم . بهترین کارو می کنی...:ws2: 4 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ همین چند وقت پیش بود که همه جا پخش شده بود : " گور پدر ولنتاین ، سپندار مزگان رو بجسبین " که مال خود ایران و آیین باستانی که فقط 4 روز بعد از این چی چی تاین ... فکر نکنم 4 روز صبر کردن سخت باشه ... 8 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ امروز با دوستم رفتيم چندجا دنبال همين چرت و پرتا... من كه هيچي نخريدم...اما دوستم بدبخت شد! 50تومن كادو + 10تومن جعبه و كارت + 10تومن شوكول! خيلي دلم سوخت واسش!! بدتر از همه اينكه پسره يه كم شوته...عمرا بره انقد واسه اين خرج كنه 6 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ همین چند وقت پیش بود که همه جا پخش شده بود : " گور پدر ولنتاین ، سپندار مزگان رو بجسبین " که مال خود ایران و آیین باستانی که فقط 4 روز بعد از این چی چی تاین ... فکر نکنم 4 روز صبر کردن سخت باشه ... exaclly موافقم فرهنگ خودمون غنی تره 6 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ امروز با دوستم رفتيم چندجا دنبال همين چرت و پرتا...من كه هيچي نخريدم...اما دوستم بدبخت شد! 50تومن كادو + 10تومن جعبه و كارت + 10تومن شوكول! خيلي دلم سوخت واسش!! بدتر از همه اينكه پسره يه كم شوته...عمرا بره انقد واسه اين خرج كنه دوست شما یکم شوته که اینقدر خرج کرده 5 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ دوست شما یکم شوته که اینقدر خرج کرده دفعه اولش بود آخه! هي من مي گفتم گرونههههههههههههه مي گفت نه...به اين خوبي! رفتم واسش شوكول خوشگل برداشتم كيلويي...رفته يه بسته 10تومني برميداره ميگه اين خوشگل تره! آخرش هم من بدبخت شدم هم اون...چون 40تومن بيشتر همراهش نبود! منم ديدم همه چي گرونه...گفتم " رز قرمز چه كم از كادوي زيبا دارد؟؟" 6 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ دفعه اولش بود آخه!هي من مي گفتم گرونههههههههههههه مي گفت نه...به اين خوبي! رفتم واسش شوكول خوشگل برداشتم كيلويي...رفته يه بسته 10تومني برميداره ميگه اين خوشگل تره! آخرش هم من بدبخت شدم هم اون...چون 40تومن بيشتر همراهش نبود! منم ديدم همه چي گرونه...گفتم " رز قرمز چه كم از كادوي زيبا دارد؟؟" خیلی هم زیاد دارد تازه دوست خوب واسه همین وقتاس دیگه 2 لینک به دیدگاه
sih092 1978 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ من اگه بخوام کادو بگیرم باید یه وام چند صد میلیون تومانی بگیرم ماشالله اینقدر زیاد هستند که نگو واسه همین خودم زدم به کوچه علی چپ 5 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ من اگه بخوام کادو بگیرم باید یه وام چند صد میلیون تومانی بگیرم ماشالله اینقدر زیاد هستند که نگو واسه همین خودم زدم به کوچه علی چپ معلومه خون مشهدی تو رگهاته ایمان جان :wubpink: 3 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ خیلی هم زیاد دارد تازهدوست خوب واسه همین وقتاس دیگه دوست خوب گناه داره آخه! يه تيشرت خوشگل ديدم...15تومن بود...پول نداشتم بخرم من اگه بخوام کادو بگیرم باید یه وام چند صد میلیون تومانی بگیرم ماشالله اینقدر زیاد هستند که نگو واسه همین خودم زدم به کوچه علی چپ آورييييييييييين 3 لینک به دیدگاه
sih092 1978 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ معلومه خون مشهدی تو رگهاته ایمان جان :wubpink: دقیقا مسعود یادته یه بار ولنتاین مامورها گرفتنت آورييييييييييين 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ دقیقا مسعود یادته یه بار ولنتاین مامورها گرفتنت به چه جرمی ؟ که کتک خوردم واسه اینکه هیچی نخریده بودم ؟ 2 لینک به دیدگاه
sih092 1978 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ به چه جرمی ؟ که کتک خوردم واسه اینکه هیچی نخریده بودم ؟ آره یادته همه دخمل های دانشگاه افتاده بودن دنبالت 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ آره یادته همه دخمل های دانشگاه افتاده بودن دنبالت نههههههههههههه :w127: ایمان من اینجا ابرو دارم یجور با هم حساب میکنیم حالا 2 لینک به دیدگاه
sih092 1978 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ نههههههههههههه :w127:ایمان من اینجا ابرو دارم یجور با هم حساب میکنیم حالا ا اا ا ا اا ا تو روز روشن انکار میکنی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده