رهگذر جهنم 196 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2011 اینم تقدیم باز به همه دلهای پاک ________________________________________7 رگ هایم را .. در امتدادِ لوله یِ جوهرِ خودکارِ قرمزم ... پیوند میزنم ! و سرخ ترین نامه ی عاشقانه را .. به تو تقدیم میکنم !! ________________________________ 5
sookut 13735 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2011 اممم! یدونه خرس با یدونه شوکول قرمز خوفه! فقط اینطوری دقیق آدرس دادی من میترسم گم کنم راهو :ws28: خوب خواستم گم نشی دیگه ای بابا من امسال راحتم از این ولنتاین...خداااااااا رو شکر... آره میبینی طلاخ گرفتیم راحت شدیم 5
کتایون 15177 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2011 آره میبینی طلاخ گرفتیم راحت شدیم واقعا...دوباره احساس جوونی می کنم... 4
morta 3324 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2011 همین چند وقت پیش بود که همه جا پخش شده بود : " گور پدر ولنتاین ، سپندار مزگان رو بجسبین " که مال خود ایران و آیین باستانی که فقط 4 روز بعد از این چی چی تاین ... فکر نکنم 4 روز صبر کردن سخت باشه ... 8
الهام. 8079 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2011 امروز با دوستم رفتيم چندجا دنبال همين چرت و پرتا... من كه هيچي نخريدم...اما دوستم بدبخت شد! 50تومن كادو + 10تومن جعبه و كارت + 10تومن شوكول! خيلي دلم سوخت واسش!! بدتر از همه اينكه پسره يه كم شوته...عمرا بره انقد واسه اين خرج كنه 6
bme.masood 5832 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2011 همین چند وقت پیش بود که همه جا پخش شده بود : " گور پدر ولنتاین ، سپندار مزگان رو بجسبین " که مال خود ایران و آیین باستانی که فقط 4 روز بعد از این چی چی تاین ... فکر نکنم 4 روز صبر کردن سخت باشه ... exaclly موافقم فرهنگ خودمون غنی تره 6
bme.masood 5832 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2011 امروز با دوستم رفتيم چندجا دنبال همين چرت و پرتا...من كه هيچي نخريدم...اما دوستم بدبخت شد! 50تومن كادو + 10تومن جعبه و كارت + 10تومن شوكول! خيلي دلم سوخت واسش!! بدتر از همه اينكه پسره يه كم شوته...عمرا بره انقد واسه اين خرج كنه دوست شما یکم شوته که اینقدر خرج کرده 5
الهام. 8079 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2011 دوست شما یکم شوته که اینقدر خرج کرده دفعه اولش بود آخه! هي من مي گفتم گرونههههههههههههه مي گفت نه...به اين خوبي! رفتم واسش شوكول خوشگل برداشتم كيلويي...رفته يه بسته 10تومني برميداره ميگه اين خوشگل تره! آخرش هم من بدبخت شدم هم اون...چون 40تومن بيشتر همراهش نبود! منم ديدم همه چي گرونه...گفتم " رز قرمز چه كم از كادوي زيبا دارد؟؟" 6
bme.masood 5832 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2011 دفعه اولش بود آخه!هي من مي گفتم گرونههههههههههههه مي گفت نه...به اين خوبي! رفتم واسش شوكول خوشگل برداشتم كيلويي...رفته يه بسته 10تومني برميداره ميگه اين خوشگل تره! آخرش هم من بدبخت شدم هم اون...چون 40تومن بيشتر همراهش نبود! منم ديدم همه چي گرونه...گفتم " رز قرمز چه كم از كادوي زيبا دارد؟؟" خیلی هم زیاد دارد تازه دوست خوب واسه همین وقتاس دیگه 2
sih092 1978 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2011 من اگه بخوام کادو بگیرم باید یه وام چند صد میلیون تومانی بگیرم ماشالله اینقدر زیاد هستند که نگو واسه همین خودم زدم به کوچه علی چپ 5
bme.masood 5832 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2011 من اگه بخوام کادو بگیرم باید یه وام چند صد میلیون تومانی بگیرم ماشالله اینقدر زیاد هستند که نگو واسه همین خودم زدم به کوچه علی چپ معلومه خون مشهدی تو رگهاته ایمان جان :wubpink: 3
الهام. 8079 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2011 خیلی هم زیاد دارد تازهدوست خوب واسه همین وقتاس دیگه دوست خوب گناه داره آخه! يه تيشرت خوشگل ديدم...15تومن بود...پول نداشتم بخرم من اگه بخوام کادو بگیرم باید یه وام چند صد میلیون تومانی بگیرم ماشالله اینقدر زیاد هستند که نگو واسه همین خودم زدم به کوچه علی چپ آورييييييييييين 3
sih092 1978 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2011 معلومه خون مشهدی تو رگهاته ایمان جان :wubpink: دقیقا مسعود یادته یه بار ولنتاین مامورها گرفتنت آورييييييييييين 3
bme.masood 5832 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2011 دقیقا مسعود یادته یه بار ولنتاین مامورها گرفتنت به چه جرمی ؟ که کتک خوردم واسه اینکه هیچی نخریده بودم ؟ 2
sih092 1978 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2011 به چه جرمی ؟ که کتک خوردم واسه اینکه هیچی نخریده بودم ؟ آره یادته همه دخمل های دانشگاه افتاده بودن دنبالت 3
bme.masood 5832 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2011 آره یادته همه دخمل های دانشگاه افتاده بودن دنبالت نههههههههههههه :w127: ایمان من اینجا ابرو دارم یجور با هم حساب میکنیم حالا 2
sih092 1978 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2011 نههههههههههههه :w127:ایمان من اینجا ابرو دارم یجور با هم حساب میکنیم حالا ا اا ا ا اا ا تو روز روشن انکار میکنی 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری