شـاهین 8068 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2011 خب اگه کمه گوشواره هاشم بگیر:w00: بازم کمه میترسم ناراحت بشه 2
VINA 31339 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2011 همین چند وقت پیش بود که همه جا پخش شده بود : " گور پدر ولنتاین ، سپندار مزگان رو بجسبین " که مال خود ایران و آیین باستانی که فقط 4 روز بعد از این چی چی تاین ... فکر نکنم 4 روز صبر کردن سخت باشه ... exaclly موافقم فرهنگ خودمون غنی تره به نظرتون منکه تا حالا نه کادو دادم نه گرفتم تو این روز ...مشکلی ...نقصی چیزی دارم؟ یعنی به دوستات کادو نمیدی:jawdrop:من تهران باشم این روز واسه کسایی که دوستشون دارم یا ایمل میفرستم یا کارت پستال پست میکنم 29 بهمن کادو بدیدا:w00::w00::w00::w00::w00::w00: 3
VINA 31339 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2011 من میخام واسه یکی از دوستام که عزاداره بلوز سفید بگیرم که بلوز مشکیشو در بیاره واسه چند تا از دوستامم میخوام ایمل بدم خیلی دوست داشتم برم کنار دریا صدف جمع کنم بریزم تو یه جعبه چوبی بعد توش عطر بزنم صدفا رو بچسبونم بدم به دوستم مینااما حیف نمیتونم برم دریا:ws2: 4
jonny depp 8297 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2011 ممنون ... ولی من نفهمیدم چه تفاوتی دارند ... یعنی باید تو ویلنتاین فقط به عناون ابراز عشق به هم ی چیزی بدند یا ...؟ به نظر من این پستی که شما دادید بیشتر حرف بنده رو تایید کرد ... به هر حال درکل ببخشند وستان تو تاپیکشون اسپم کردم ...:icon_gol: روز 5 اسفند(سپندار مذگان) یه روزیه مثل تولد حضرت زهرا الان یا 8 مارس که مخصوص زنان اما ولنتاین روز عشق برای 2 نفر که عاشق هم دیگه هستن به هم مربوط نیست 2
niaz 9807 سازنده ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2011 روز 5 اسفند(سپندار مذگان) یه روزیه مثل تولد حضرت زهرا الان یا 8 مارس که مخصوص زنان اما ولنتاین روز عشق برای 2 نفر که عاشق هم دیگه هستن به هم مربوط نیست بالاخره من هم ربط اینارو به هم نفهمیدم اما من در این روز به عزیزانم هدیه میدم کاری به این ندارم که خارجیه یا ایرانی مهم اینه که در این روز به عشقت و عزیزترین افراد زندگیت بگی که به یادشونی و عاشخشونی حالا هر کی میخواد سپندارمذگان رو جشن بگیره خود میداند 1
آریودخت 43941 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2013 دوستای من تو همین انجمن هستن ؛ تقدیم به همه دوستام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 13
maryam banoo 3238 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2013 خب ادم دلش هوس کادو میکنههههههههههههههههههههههههه رستورانا و کافی شاپ ها رو ببینین جا نیست اصلا 4
آریودخت 43941 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2013 خب ادم دلش هوس کادو میکنههههههههههههههههههههههههه رستورانا و کافی شاپ ها رو ببینین جا نیست اصلا بهترین کار اینه از خونه بیرون نری 4
maryam banoo 3238 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2013 بهترین کار اینه از خونه بیرون نری :5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1
آریودخت 43941 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2013 :5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3
Waffen 15120 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2013 بنده حتی اطلاع ندارم که این کلمه را چگونه به نگارش در می آورند...:icon_pf (34): 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری