niaz 9807 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2011 سلام کادوی ولنتاین چی هدیه میدین؟؟ حالا حتما که نباید عشقتون باشه! به بهترین دوست خود چه هدیه ایی میدهید ،آیا؟ 36
bme.masood 5832 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2011 من به هیچکس هدیه نمیدم . شاید به یه نفری چند روز قبلش یه گل دادم چون ولنتاین نمیبینمش 11
niaz 9807 سازنده ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2011 من به هیچکس هدیه نمیدم . شاید به یه نفری چند روز قبلش یه گل دادم چون ولنتاین نمیبینمش مسعود یه نیگاه تو چشمای من بنداز:167:حالا راستش رو بوگو 7
alireza&sepide 5478 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2011 قرار شد امسال خودمون بگیم چی میخواییم:rose: من گفتم مبایل میخوام:Laie_28: علیرضا هم هنوز نگفته چی میخواد :w31: 14
pianist 31130 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2011 این ولنتاین کی شروع میشه کی تموم میشه... اصلا چی هست؟؟ 12
Ehsan 112349 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2011 سلام کادوی ولنتاین چی هدیه میدین؟؟ حالا حتما که نباید عشقتون باشه! به بهترین دوست خود چه هدیه ایی میدهید ،آیا؟ ما از این جنگولک بازی ها نداریم. قرار شده منزل را برای زیارت ببریم جمکران،آنجا شاید برای منزل یک چادر نماز خریدیم. دوست چیه خانم !!!!! ما از وقتی چشم باز کردیم و خودمان را شناختیم در خانه منزل بودیم و چند بچه در اطرافمان پرسه میزد.... 31
bme.masood 5832 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2011 مسعود یه نیگاه تو چشمای من بنداز:167:حالا راستش رو بوگو به جون خودم جز عین حقیقت بر زبان نراندم و دروغی نگفتم که اگر گفته باشم ... :w127: 9
*mini* 37779 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2011 من...به بهترین دوستم بووس کادو میدم.... مریمییییییییییی....بیا این واسه تو:pichak: 8
sookut 13735 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2011 تو این روز نه کسی به من هدیه میده نه من به کسی هدیه میدم 11
bme.masood 5832 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2011 تو این روز نه کسی به من هدیه میده نه من به کسی هدیه میدم حیف که صندلی داغت تمومید وگرنه یه عنوان هدیه یه روز سوال نمی پرسیدم :ws2: 5
yasi * m 5032 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2011 حالا تاریخش کی میشه دقیقا!؟؟ :JC_thinking:منم با دوستم میریم بیرون، بقیه رو نگاه میکنیم، برمیگردیم خونه:mornincoffee: 8
niaz 9807 سازنده ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2011 قرار شد امسال خودمون بگیم چی میخواییم:rose:من گفتم مبایل میخوام:Laie_28: علیرضا هم هنوز نگفته چی میخواد :w31: بعله بعله این ولنتاین کی شروع میشه کی تموم میشه... اصلا چی هست؟؟ نیدونم یکی هم به ما بگه چی هست چی نیست!؟ [/right][/center] ما از این جنگولک بازی ها نداریم. قرار شده منزل را برای زیارت ببریم جمکران،آنجا شاید برای منزل یک چادر نماز خریدیم. دوست چیه خانم !!!!! ما از وقتی چشم باز کردیم و خودمان را شناختیم در خانه منزل بودیم و چند بچه در اطرافمان پرسه میزد.... حاج آقا حاج خانوم زیادیش نمیشه؟ چادر خیلی زیاده یه تسبیح هم بهش بدی کفایت میکنه! من موندم تو این حرفارو از کجا میاری؟! به جون خودم جز عین حقیقت بر زبان نراندم و دروغی نگفتم که اگر گفته باشم ...:w127: هوم باشه خو من...به بهترین دوستم بووس کادو میدم....مریمییییییییییی....بیا این واسه تو:pichak: مینا باز که تو منو فراموش کردی:167: تو این روز نه کسی به من هدیه میده نه من به کسی هدیه میدم اوخی خودم بهت هدیه میدم عسیسم آدرست رو بده 5
sookut 13735 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2011 حیف که صندلی داغت تمومید وگرنه یه عنوان هدیه یه روز سوال نمی پرسیدم :ws2: 3
sookut 13735 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2011 اوخی خودم بهت هدیه میدم عسیسم آدرست رو بده تبریز - کوچه اول حالا بگو چی میخری؟ 4
niaz 9807 سازنده ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2011 حالا تاریخش کی میشه دقیقا!؟؟ :JC_thinking:منم با دوستم میریم بیرون، بقیه رو نگاه میکنیم، برمیگردیم خونه:mornincoffee: دوشنبه 25بهمن ماه مصادف با 14فوریه:mornincoffee: 7
niaz 9807 سازنده ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2011 تبریز - کوچه اول حالا بگو چی میخری؟ اممم! یدونه خرس با یدونه شوکول قرمز خوفه! فقط اینطوری دقیق آدرس دادی من میترسم گم کنم راهو 7
کتایون 15177 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2011 ای بابا من امسال راحتم از این ولنتاین... خداااااااا رو شکر... 9
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری