amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ گزینه 5...:45645: رنگ چشم نمیتونه ملاک خوبی برای انتخاب همسر باشه...ولی خوب هرکس یه سلیقه ای داره...اصولاً همه چی اوریجینالش خوبه...(بدون لنز!) لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ من چشمام قهوه ای روشنه از لنز استفاده نکردم ولی اگه بخوام هم استفاده کنم احتمالا لنز جا نمیشه تو چشمام خودمم از پسرای چشم ابرو مشکی خوشم می یاد جذابیت بیشتری دارن 2 لینک به دیدگاه
Bernabeo 1062 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ من رنگه چشمام قهوه ایه،متمایل به قهوه ای تیره ولی تیره نیست زیاد که بشه گفت مشکیه از لنزم استفاده نکردم،دوستم ندارم استفاده کنم،چشمای خودم رو دوست دارم به بعضیا میاد ولی واقعا به بعضیا نمیاد نه رنگش ملاک نیست ولی از بعضی رنگها خوشم نمیاد،بستگی به رنگش داره اما برام ملاک نیست و نبوده :icon_gol: برا من قهوه ایه تیرس پس برا تو ملاک نیس ؟؟؟؟ :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ برا من قهوه ایه تیرس پس برا تو ملاک نیس ؟؟؟؟ :icon_gol: کور هم باشه باشه فقط شوهر باشه غلط کرده:w00: 3 لینک به دیدگاه
Bernabeo 1062 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ کور هم باشه باشه فقط شوهر باشهغلط کرده:w00: جاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :jawdrop: یه دور از جونی چیزی ... چه بی ... 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ جاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop: یه دور از جونی چیزی ... چه بی ... شوخی کردم دختر به این ماهی لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ من چشام قهوه ای تیره ست و میزنه به مشکی از لنز اصن استفاده نکردم...خوشم نمیاد به نظرم همه رنگ چشم قشنگه ولی بیشتر از مشکی خوشم میاد و ازین سبز روشنا دوس ندارم چون یجوری ترسناکه البته اینم بگم بعضی رنگا به بضیا میاد و به بعضیا نمیاد در کل من فقط از رنگ چشم خودم خوشم میاد 4 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ برا من قهوه ایه تیرس پس برا تو ملاک نیس ؟؟؟؟ :icon_gol: نه،نیست مگه بوده؟ :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
Bernabeo 1062 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ نه،نیست مگه بوده؟ :icon_gol: من که نیدونم 1 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ من که نیدونم نبوده،اونی که مهمه نگاهه اون آدمه نه رنگه چشماش 3 لینک به دیدگاه
Bernabeo 1062 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ نبوده،اونی که مهمه نگاهه اون آدمه نه رنگه چشماش نگاهش چه جوری باشه خوبه ؟ اینجوری :jawdrop: یا اینجوری :167: ؟ 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ قبلا گفتم قهوه ای متمایل به تیره........ترجیح میدم تیره باشه مشکی یا قهو ای رنگ چشمشم جدیدا برام مهم شده........ فقط یه چیزدیگه ای هم بگم توی انتخاب طرف مقابل همه چیز مهمه ...........هیچ وقت روی خواسته های واقعی دلتون پا نذارید هیچ کس ارزششو نداره...... 2 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ نگاهش چه جوری باشه خوبه ؟ اینجوری :jawdrop: یا اینجوری :167: ؟ هیچکدوم 1 لینک به دیدگاه
Bernabeo 1062 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ نه پس همینجوری که الان هس خوبه ... :icon_pf (44): ! 1 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ پس همینجوری که الان هس خوبه ... :icon_pf (44): ! !!؟ ! 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ نه اخه چرا خو؟؟؟من به این خوشگلی....تازه قراره جایزه بگیرم بخاطر اینکه بهترین نگاه دنیارو دارم 1 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ !!!!!!!! !!!? ???? ؟؟؟ !!!!!!! ؟ اخه چرا خو؟؟؟من به این خوشگلی....تازه قراره جایزه بگیرم بخاطر اینکه بهترین نگاه دنیارو دارم همش منو میترسونی خو :ws44:اونوقت جایزه بگیری بازم منو دوست داری؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده