maryam_alien 9906 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2011 من قهوه ای خیلی تیره درست همون رنگی که بین 4 و 6 هست مشکی رو زدم. خودم دلم میخواست چشمهای سبز زمردی داشته باشم یا یه آبیه خوشرنگ که نشد. جرات هم ندارم لنز بذارم. اصلا سعی هم نکردم چون میدونم نمیتونم انگشتمو از 1 سانتی متری چشمم ببرم جلوتر. ولی خوب چشمام هم خوبه..بد نیست..راضی هستم ازشون.نیازی نیست به این کارها به نظرم رنگ چشم طرفم اصلا برام مهم نیست. وقتی طرف true love(منو نزنین) باشه ، چشم هم نداشته باشه برات مهم نیست یه چیزی راجع به لنز میخواستم بگم. لنزبه نظر من اصلا باعث زیبایی نمیشه. چشم با لنز عمق نداره. برق واقعی نداره. نمیتونی از چشم طرف چیزی رو بفهمی. احساس با چشم لنز دار منتقل نمیشه.من که چشم لنزی رو دوست ندارم. (لنز رنگی برای زیبایی رو منظورمه ها..نه طبی) 8
میلاد 24047 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2011 یه چیزی راجع به لنز میخواستم بگم. لنزبه نظر من اصلا باعث زیبایی نمیشه. چشم با لنز عمق نداره. برق واقعی نداره. نمیتونی از چشم طرف چیزی رو بفهمی. احساس با چشم لنز دار منتقل نمیشه.من که چشم لنزی رو دوست ندارم. یکی که عینکی هست پس چی؟:pichak29: عمق چشای اونم معلوم نمیشه؟ (لنز رنگی برای زیبایی رو منظورمه ها..نه طبی) چه فرقی داره؟ 4
maryam_alien 9906 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2011 یکی که عینکی هست پس چی؟:pichak29: عمق چشای اونم معلوم نمیشه؟ چه فرقی داره؟ کسی که لنز رنگی گذاشته باشه رو تا ببینم متوجه میشم چون چشماش یه جوری بی روح میشه ولی لنز طبی یه همچین حسی به من نداده تا حالا دیگه نمیدونم چرا 2
pianist 31130 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2011 آرهولی تو نگرفتی که سر کار بودی؟ اختیار داری دست کم گرفتی... 1
میلاد 24047 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2011 کسی که لنز رنگی گذاشته باشه رو تا ببینم متوجه میشم چون چشماش یه جوری بی روح میشه ولی لنز طبی یه همچین حسی به من نداده تا حالا دیگه نمیدونم چرا تو هر کی رو میبینی زل میزنی تو چشاش ببینی عمق داره یا نه؟ 3
maryam_alien 9906 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2011 تو هر کی رو میبینی زل میزنی تو چشاش ببینی عمق داره یا نه؟ کسی که میاد باهام حرف میزنه رو آره..نگاه میکنم تو چشمش..بهتر از زل زدن به مماخشه 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2011 قهوه ای روشن البته شبا تیرس:jawdrop: تو آفتاب سبز تیره میزنه:jawdrop: بقول وحید تو رنگ چشمات خاص و کمیاب تا حالا از لنز استفاده نکرد 13
Nightingale 10531 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2011 ای بابا مام چشامون قهوه ای تیره بود زدیم همون قهوه ای چه میدونستیم مشکی باید بزنیم یه راهنمای انتخاب رنگم میذاشتید لنز طبی گذاشته بیدم ولی رنگی نه ...... دوست دارم بزنم ببینم چی میشم همرنگ آواتارم ........ :دی همین دیگه ....... راستی میدونم چشام خیلی قشنگه 5
yasi * m 5032 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2011 ای باباااااااا.....منم مشکی که زذم همون قهوه ای تیره.... دوس داشتم چشام آبی میبود:mornincoffee: ولی دوس دارم لنز قهوه ای روشن بزنم ببینم چه شکلی میشم:girl_in_dreams: 5
shadmehrbaz 24772 سازنده ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2011 ای باباااااااا.....منم مشکی که زذم همون قهوه ای تیره.... دوس داشتم چشام آبی میبود:mornincoffee: ولی دوس دارم لنز قهوه ای روشن بزنم ببینم چه شکلی میشم:girl_in_dreams: چرا لنز آبي نميزني خُ ؟ 1
کهربا 18091 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2011 چشم هایی که تیره رنگن از نظر من زیبا ترن نه تا به حال از لنز رنگی استفاده نکردم شاید یه روز استفاده کنم ولی فعلا چنین قصدی ندارم ملاک انتخاب همسر؟! نه بابا من فکر می کنم حالت و فرم چشم از رنگش مهم تره و تو زیبا دیده شدن چشم تاثیر بیشتری داره 4
faranak123susmar 541 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2011 اين تويي الان ؟؟! همه با هم: تو که چشمات خیلی قشنگه.... 4
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری