maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ من قهوه ای خیلی تیره درست همون رنگی که بین 4 و 6 هست مشکی رو زدم. خودم دلم میخواست چشمهای سبز زمردی داشته باشم یا یه آبیه خوشرنگ که نشد. جرات هم ندارم لنز بذارم. اصلا سعی هم نکردم چون میدونم نمیتونم انگشتمو از 1 سانتی متری چشمم ببرم جلوتر. ولی خوب چشمام هم خوبه..بد نیست..راضی هستم ازشون.نیازی نیست به این کارها به نظرم رنگ چشم طرفم اصلا برام مهم نیست. وقتی طرف true love(منو نزنین) باشه ، چشم هم نداشته باشه برات مهم نیست یه چیزی راجع به لنز میخواستم بگم. لنزبه نظر من اصلا باعث زیبایی نمیشه. چشم با لنز عمق نداره. برق واقعی نداره. نمیتونی از چشم طرف چیزی رو بفهمی. احساس با چشم لنز دار منتقل نمیشه.من که چشم لنزی رو دوست ندارم. (لنز رنگی برای زیبایی رو منظورمه ها..نه طبی) 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ مشکی رنگ عشقه ، مثله رنگ چشمای مهربونت 7 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ یه چیزی راجع به لنز میخواستم بگم. لنزبه نظر من اصلا باعث زیبایی نمیشه. چشم با لنز عمق نداره. برق واقعی نداره. نمیتونی از چشم طرف چیزی رو بفهمی. احساس با چشم لنز دار منتقل نمیشه.من که چشم لنزی رو دوست ندارم. یکی که عینکی هست پس چی؟:pichak29: عمق چشای اونم معلوم نمیشه؟ (لنز رنگی برای زیبایی رو منظورمه ها..نه طبی) چه فرقی داره؟ 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ یکی که عینکی هست پس چی؟:pichak29: عمق چشای اونم معلوم نمیشه؟ چه فرقی داره؟ کسی که لنز رنگی گذاشته باشه رو تا ببینم متوجه میشم چون چشماش یه جوری بی روح میشه ولی لنز طبی یه همچین حسی به من نداده تا حالا دیگه نمیدونم چرا 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ گزینه 2 حالا گرفتی؟؟ آره ولی تو نگرفتی که سر کار بودی؟ 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ آرهولی تو نگرفتی که سر کار بودی؟ اختیار داری دست کم گرفتی... 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ کسی که لنز رنگی گذاشته باشه رو تا ببینم متوجه میشم چون چشماش یه جوری بی روح میشه ولی لنز طبی یه همچین حسی به من نداده تا حالا دیگه نمیدونم چرا تو هر کی رو میبینی زل میزنی تو چشاش ببینی عمق داره یا نه؟ 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ تو هر کی رو میبینی زل میزنی تو چشاش ببینی عمق داره یا نه؟ کسی که میاد باهام حرف میزنه رو آره..نگاه میکنم تو چشمش..بهتر از زل زدن به مماخشه 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ قهوه ای روشن البته شبا تیرس:jawdrop: تو آفتاب سبز تیره میزنه:jawdrop: بقول وحید تو رنگ چشمات خاص و کمیاب تا حالا از لنز استفاده نکرد 13 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ ای بابا مام چشامون قهوه ای تیره بود زدیم همون قهوه ای چه میدونستیم مشکی باید بزنیم یه راهنمای انتخاب رنگم میذاشتید لنز طبی گذاشته بیدم ولی رنگی نه ...... دوست دارم بزنم ببینم چی میشم همرنگ آواتارم ........ :دی همین دیگه ....... راستی میدونم چشام خیلی قشنگه 5 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ ای باباااااااا.....منم مشکی که زذم همون قهوه ای تیره.... دوس داشتم چشام آبی میبود:mornincoffee: ولی دوس دارم لنز قهوه ای روشن بزنم ببینم چه شکلی میشم:girl_in_dreams: 5 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ ای باباااااااا.....منم مشکی که زذم همون قهوه ای تیره.... دوس داشتم چشام آبی میبود:mornincoffee: ولی دوس دارم لنز قهوه ای روشن بزنم ببینم چه شکلی میشم:girl_in_dreams: چرا لنز آبي نميزني خُ ؟ 1 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ چشم هایی که تیره رنگن از نظر من زیبا ترن نه تا به حال از لنز رنگی استفاده نکردم شاید یه روز استفاده کنم ولی فعلا چنین قصدی ندارم ملاک انتخاب همسر؟! نه بابا من فکر می کنم حالت و فرم چشم از رنگش مهم تره و تو زیبا دیده شدن چشم تاثیر بیشتری داره 4 لینک به دیدگاه
faranak123susmar 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ اين تويي الان ؟؟! همه با هم: تو که چشمات خیلی قشنگه.... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده