شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ سلام. خسته نباشید. ببخشید چرا تاپیک برگزیده ماه دیگه انتخاب نمیشه؟ برای ماه آذر از کابران ویژه خواستیم که تاپیکها رو اعلام کنن تا برای نظر سنجی آماده کنیم ولی متاسفانه همه شون بخاطر درس نتونستن بیان بخاطر همین فعلا تاپیکی اعلام نشده 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ من به نوبه خودم اعلام میکنم، تاپیکه هوی بسه دیگه یکم هم برو درس بخون، نامزد دریافت تندیس بهترین استارتر، بهتریر استارتر دوم نقش، بهترین کارگردانی، بهترین پیام اخلافی و تاپیک برگزیده سال 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ مرسی شقایق:icon_gol: دستت درد نکنه خیلی زحمت کشیدی برای تاپیک و ادغام پست ها . وافعا با موبایل کار سختی بود اجرت با باب الحوائج ! /////////////////////////////////////// روح انجمن اسپم نکن تشکر انجام شد 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ مرسی شقایق:icon_gol:دستت درد نکنه خیلی زحمت کشیدی برای تاپیک و ادغام پست ها . وافعا با موبایل کار سختی بود اجرت با باب الحوائج ! /////////////////////////////////////// روح انجمن اسپم نکن تشکر انجام شد افرین این هفته یه کم دیر تشکر کردی بار اخرت باشه هاااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
دیوید ترزگه 351 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ سلام خیلی عذر می خوام یکمی واسه خودم متاسف شدم که تو این تالار بحث کردم واسه اینکه یه تاپیک قفل میشه و اونم با یه حرف خیلی ... که مدیر تالار میزنه و جای تاسف داره که مدیر این حرفو بزنه از قفل شدن تاپیک دلخور نیستم ولی از اون حرف چرا. تاپیک اگه یه در صد ... شمارو بخیر مارو به سلامت آقای مدیر بی اعتقاد نمیشه زندگی کرد کاش تاپیکو میخوندین و بعد قفل میکردین اصلا بی اعتقاد به خدا سعادت انسانیت و... معنی نداره در آن شهری که مردانش عصا از کور می دزدند من از خوش باوری آن جا محبت جستجو کردم 6 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ سلام خیلی عذر می خوام یکمی واسه خودم متاسف شدم که تو این تالار بحث کردم واسه اینکه یه تاپیک قفل میشه و اونم با یه حرف خیلی ... که مدیر تالار میزنه و جای تاسف داره که مدیر این حرفو بزنه از قفل شدن تاپیک دلخور نیستم ولی از اون حرف چرا. تاپیک اگه یه در صد ... شمارو بخیر مارو به سلامت آقای مدیر بی اعتقاد نمیشه زندگی کرد کاش تاپیکو میخوندین و بعد قفل میکردین اصلا بی اعتقاد به خدا سعادت انسانیت و... معنی نداره در آن شهری که مردانش عصا از کور می دزدند من از خوش باوری آن جا محبت جستجو کردم من خودم موندم چرا اون تاپیک رو قفل کردن،فکر کنم بهتره مدیران یک بازنگری در یکسری از قوانین انجام بدن. یک سوال از مدیران محترم دارم، اگه درخواست بازنگری بخواهیم بدیم،باید چیکار کنیم؟ چون تاپیک ها واقعا الکی بسته میشه، نه توهینی هست نه بی احترامی. بحث خدا هم بحثی فرا دینی است،اینجوری هر بحثی رو میشه به مذهب و سیاست ربطش داد و تعطیلش کرد. 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ دوستان عزیزی که با بستن تاپیک مشکل داشتند اول باید عرض کنم که انجمن قبلا تالار مذهبی داشت و اینگونه بحثها در اون تالار شکل میگرفت و به کررات همچین تاپیکی زده شد و اخرش به بحث و جدل و ناراحتی و فحش و دعوا ختم شد گروهی که به خدا اعتقادی نداشتن و نظر میدادند گروه دیگه برای دفاع از ارزشهاشون حرف میزند و این وسط کنتاکت بوجود میامد و دعوا و فحش و توهین و... بخاطر همین ادمین و ارشدها تصمیم گرفتن تالار مذهبی حذف بشه تا بحث اعتقادی پیش نیاد و گفتن در تالار ازاد هم استارت همچین بحثهایی ممنوعه در قوانین هم ذکر شده ابولفضل عزیز فقط قانون و اجرا کرد و دستش درد نکنه چون اگر اون تاپیک و قفل نمیکرد من یا ارشد ها حذف میکردیم ساناز جان اگر میخوای در مورد این روند ممنوعیت بحث اعتقادی بحث کنی تا تجدید نظر بشه باید با محمد ادمین صحبت کنی گلم 5 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ دوستان عزیزی که با بستن تاپیک مشکل داشتند اول باید عرض کنم که انجمن قبلا تالار مذهبی داشت و اینگونه بحثها در اون تالار شکل میگرفت و به کررات همچین تاپیکی زده شد و اخرش به بحث و جدل و ناراحتی و فحش و دعوا ختم شد گروهی که به خدا اعتقادی نداشتن و نظر میدادند گروه دیگه برای دفاع از ارزشهاشون حرف میزند و این وسط کنتاکت بوجود میامد و دعوا و فحش و توهین و...بخاطر همین ادمین و ارشدها تصمیم گرفتن تالار مذهبی حذف بشه تا بحث اعتقادی پیش نیاد و گفتن در تالار ازاد هم استارت همچین بحثهایی ممنوعه در قوانین هم ذکر شده ابولفضل عزیز فقط قانون و اجرا کرد و دستش درد نکنه چون اگر اون تاپیک و قفل نمیکرد من یا ارشد ها حذف میکردیم ساناز جان اگر میخوای در مورد این روند ممنوعیت بحث اعتقادی بحث کنی تا تجدید نظر بشه باید با محمد ادمین صحبت کنی گلم اما آبجی اصلا بحث مذهبی نبود!!! بحث خدا به قول ساناز خانوم فرادینیه ضمن اینکه قصاص قبل از جنایت هم درست نیست! همیشه راحتترین کار پاک کردن و قفل کردن تاپیکه در حالی که با این سیاست هر کی دلش خواست راحت یه توهین میکنه و میدونه تاپیک بسته میشه! اگر قراره فرومی داشته باشین که تضاربی توش شکل نگیره خب اصلا تالار آزاد هم نداشته باشین بهتره اما وقتی قراره تضارب آرا شکل بگیره بحث اجتناب ناپذیره(بدون توهین) ضمن اینکه اگه قانون بخواد اجرا بشه فکر کنم در مورد تاپیکهای سیاسی اجرا بشه بهتره(گرچه قانون هم هست)تا تاپیکی که بحثی مفید و فرا مذهبی توش میشه بحث تالار اسلام رو هم بیخیال چون اون موقع که منهدم شد اصلا نه توهینی بود نه فحشی مگر... 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ اما آبجی اصلا بحث مذهبی نبود!!!بحث خدا به قول ساناز خانوم فرادینیه ضمن اینکه قصاص قبل از جنایت هم درست نیست! همیشه راحتترین کار پاک کردن و قفل کردن تاپیکه در حالی که با این سیاست هر کی دلش خواست راحت یه توهین میکنه و میدونه تاپیک بسته میشه! اگر قراره فرومی داشته باشین که تضاربی توش شکل نگیره خب اصلا تالار آزاد هم نداشته باشین بهتره اما وقتی قراره تضارب آرا شکل بگیره بحث اجتناب ناپذیره(بدون توهین) ضمن اینکه اگه قانون بخواد اجرا بشه فکر کنم در مورد تاپیکهای سیاسی اجرا بشه بهتره(گرچه قانون هم هست)تا تاپیکی که بحثی مفید و فرا مذهبی توش میشه بحث تالار اسلام رو هم بیخیال چون اون موقع که منهدم شد اصلا نه توهینی بود نه فحشی مگر... بله بحث مذهبی نبود ولی اعتقادی بود مشکل ما اینه که بلد نیستیم اروم بحث کنیم اخرش باز به جنگ و جدل ختم میشه تاپیک های سیاسی که بلافصله حذف میشن در کل اگر محمد اجازه استارت بحث اعتقادی و بده بنده و همکارام مشکلی نداریم دستوراز بالاست 5 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ بله بحث مذهبی نبود ولی اعتقادی بودمشکل ما اینه که بلد نیستیم اروم بحث کنیم اخرش باز به جنگ و جدل ختم میشه تاپیک های سیاسی که بلافصله حذف میشن در کل اگر محمد اجازه استارت بحث اعتقادی و بده بنده و همکارام مشکلی نداریم دستوراز بالاست مطمئنی تاپیکای سیاسی همش حذف میشه اگه نیته ممنوع بودن این نوع بحثها فقط جلوگیری از توهین باشه که خب باید روی اون توهینا زوم کرد نه کل بحث!! 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ مطمئنی تاپیکای سیاسی همش حذف میشهاگه نیته ممنوع بودن این نوع بحثها فقط جلوگیری از توهین باشه که خب باید روی اون توهینا زوم کرد نه کل بحث!! اگر تاپیکی جا افتاده در این تالارو حذف نشده لطفا گزارش کنید سریع رسیدگی میشه 3 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ اگر تاپیکی جا افتاده در این تالارو حذف نشده لطفا گزارش کنید سریع رسیدگی میشه من چیکار به بحثای سیاسی دارم هر کی میخواد بزنه و فحش به در و دیفال بده اما در مورد تضارب آراء فکر کنم بچه های بالا باید کمی منعطف باشند و اجازه ورود تفکر مخالف رو هم بدند 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ من چیکار به بحثای سیاسی دارم هر کی میخواد بزنه و فحش به در و دیفال بدهاما در مورد تضارب آراء فکر کنم بچه های بالا باید کمی منعطف باشند و اجازه ورود تفکر مخالف رو هم بدند قبلا اجازش بود ولی کار بیخ پیدا کرد ولی باز با محمد صحبت میکنم 4 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ قبلا اجازش بود ولی کار بیخ پیدا کردولی باز با محمد صحبت میکنم خیلی آقایی 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ دوستان خانم شقایق و آقا جواد زیاد اسپم کردین تاپیک بسته شد 5 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ دوستان خانم شقایق و آقا جواد زیاد اسپم کردین تاپیک بسته شد 1 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ اما آبجی اصلا بحث مذهبی نبود!!!بحث خدا به قول ساناز خانوم فرادینیه ضمن اینکه قصاص قبل از جنایت هم درست نیست! همیشه راحتترین کار پاک کردن و قفل کردن تاپیکه در حالی که با این سیاست هر کی دلش خواست راحت یه توهین میکنه و میدونه تاپیک بسته میشه! اگر قراره فرومی داشته باشین که تضاربی توش شکل نگیره خب اصلا تالار آزاد هم نداشته باشین بهتره اما وقتی قراره تضارب آرا شکل بگیره بحث اجتناب ناپذیره(بدون توهین) ضمن اینکه اگه قانون بخواد اجرا بشه فکر کنم در مورد تاپیکهای سیاسی اجرا بشه بهتره(گرچه قانون هم هست)تا تاپیکی که بحثی مفید و فرا مذهبی توش میشه بحث تالار اسلام رو هم بیخیال چون اون موقع که منهدم شد اصلا نه توهینی بود نه فحشی مگر... سلام در تایید حرف شقایق و مدیران تالار آزاد این جمله ای که شما نوشتید بیش از حد آرمان گرایانه اس گزارش تخلفات نشون میده که هیچگاه این اتفاق نمی افته دلایلش هم مختلفه، عدم توانائی یا دانش کافی برای بحث توسط شرکت کننده های مختلف در تاپیک ، برداشت های مختلف خوانندگان از نوشته های یک پست و ... خواهشا پیش از اون که فکر کنید منه نوعی دارم بحث ها و موضوعات رو محدود میکنم، در نظر بگیرید که قوانین حاکم بر اینترنت داره این کار رو انجام میده گاهی روی پستی تذکر دریافت میشه که واقعا انتظارش نمیره بنابراین با در نظر گرفتن جمیع جهات به مسله نگاه کنید. 7 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ سلام در تایید حرف شقایق و مدیران تالار آزاد این جمله ای که شما نوشتید بیش از حد آرمان گرایانه اس گزارش تخلفات نشون میده که هیچگاه این اتفاق نمی افته دلایلش هم مختلفه، عدم توانائی یا دانش کافی برای بحث توسط شرکت کننده های مختلف در تاپیک ، برداشت های مختلف خوانندگان از نوشته های یک پست و ... خواهشا پیش از اون که فکر کنید منه نوعی دارم بحث ها و موضوعات رو محدود میکنم، در نظر بگیرید که قوانین حاکم بر اینترنت داره این کار رو انجام میده گاهی روی پستی تذکر دریافت میشه که واقعا انتظارش نمیره بنابراین با در نظر گرفتن جمیع جهات به مسله نگاه کنید. در مورد بحثای اعتقادی اصلا چنین نظری ندارم که قوانین حاکم بر اینترنت باعثشه چون سایتهایی هستند که توشون فقط بحث اعتقادی و حتی مذهبی میشه و کسی کاریشون نداره! همینجا هم تاپیکها و پستهای سیاسی کم نیست که اتفاقا اگه کسی گیر بخواد گیر بده به همینا بیشتر گیر میده تا بحثای اعتقادی!! به نظر بنده پاک کردن و قفل کردن تاپیک پاک کردن صورت مسئلست چون هیچ وقت توهین بعضی شرکت کنندگان دلیل از بین بردن تاپیک نمیشه کما اینکه جلوی توهین کننده رو هم نمیگیره! فکر کنم مورد بحثمون خیلی هم گنده نیست که ما گندش میکنیم چون بحث اعتقادی تو 2-3 تاپیک هیچ ضرری به کسی نمیرسونه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده