Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ بــه ارتفــاع ابــدیــت، دوستــت مــیدارم! حتــی اگــر بــه رســم پــرهیــزکــاریهــای صــوفیــانــه، از لــذت گفتنــش، امتنــاع کنــم . . . 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ فراموش کردنت برایم مثل آب خوردن بود ... از همان آبهایی که میپرد توی گلو و هی سرفه می کنیم.... 4 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ دست هایم این روزها بوی حافظ می دهند... تـفأل که می زنم ،کنعـانم بدجـور . . یوسفش را می خواهد 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ ياد گرفتم که عشق با تمام عظمتش دو سه ماه بيشتر زنده نيست ياد گرفتم که عشق يعني فاصله و فاصله يعني دو خط موازي که هيچگاه به هم نمي رسند ياد گرفتم در عشق هيچکس به اندازه خودت وفادار نيست و ياد گرفتم هر چه عا شق تري ، تنهاتري... 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ وقتی آدم کسی را دوست داشته باشد ... بیش تر تنهاست. چون نمی تواند به هیچ کس جز همان آدم بگوید که چه حسی دارد … و اگر آن آدم کسی باشد که تو را به سکوت تشویق کند، ... تنهایی تو کامل میشود .... 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ یک شهروند مضطرب یک کارمند گیج یک شاعر سرگشته یک انسان بـﮯرؤیا تنهایــﮯمن شکلهایـﮯمختلف دارد... سید علـﮯ میرافضلـﮯ 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ [TABLE] [TR] [TD]لباسهایم که تنگ می شد می بخشیدم به این و آن ولی دل تنگم را ، حالا چه کسی می خواهد ؟!...[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ خدا نگذرد از فالگیرانی که تو را در کف دستهایم دیدند... و هیچ نگفتند.... 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ تنهاییم را به گردن هیچکس نمی اندازم گردن هیچکس تاب این همه سنگینی را ندارد ! 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ پیش روی من تا چشم یاری میکند دریاست چراغ ساحل آسودگی ها در افق پیداست در این ساحل که من افتاده ام خاموش غمم دریا ، دلم تنهاست 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ ...پایان راه کاملاً پیداست! می دهم قابش کنند کنایه هایت را به رسم یادگاری. و به همان دیوار میاویزمش! جای همان دستخط تماشائی . . . خداحافظ 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ يــــاد بِگيــر! اگـــه کســـي بِهـــت گفـــت دوسِـتـــــــ دارَم لـُــزومـــا بـه ايــن مَعنــي نيستـــ کــه کَــس ديگـــه اي را دوسـتـــ نـَــدارد ... 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ باورهایم....نَم بسته بودند.... بر طناب روزگار آویختم که خشک شوند.... اما دوده گرفتند.... خاکستری شدند از هوای روزگار... 4 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ تنهایی های من سال که نه....سال ها شده....از فصل گذشته.... گاه شمارت را عوض کن....تقویمت را عوض کت...مقیاست را عوض کن.... من شده ام آن که دیگر نسلش رو به انقراض است.... 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ آدمــا گاهــی لـــازمه چنــد وقــت کــرکــرشـونـو بکشــن پــایین و یــه پــارچــه ســـــیــاه بـزنـن رو درش و بنـویســـــــــن کســـی نمــــرده ، فقــــط دلــــم گـــرفتــــه ... 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ دوســتــت دارم را هزار بار ديگر تکرار کن . . .اينجا نه بيني کسي دراز مي شود ! . . .نه گرگي به گله ات ميزند ! . . . 4 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ دیــــروز هـــا چـــه زود از یاد مــــی رونـــد امـــروزهـــا چــــه تلـــخ مـــی گذرنـــد و دیـــر و فـــرداها چـــه غریـبـــانـــه از راه مـــی رســــند ...! 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ بـُـگذار کسی نداند که چگونه من به جای نوازش شدن ، بوسیده شدن ، گــَزیده شده ام ... 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ ایــن جــاده را آنقــدر گــره میــزنم کــه هیچــوقــت، نــرفتــه بــاشــی . . . روزبه سوهانی 4 لینک به دیدگاه
ghazal1991 1818 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ این روزها بُرد با کسی ست که بی رحم باشد از دلتــــ که مایه بگذاری ســوخـــــته ای . . . 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده