کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ استادی مگه؟ میگم دستت شفاس منم بیام شاگزدت شم شاید بخت ما هم باز شد یاد یکی افتادماونم تو 5 ماه طلاق گرفت زبان تدریس می کنم...نه بابا مثل این که واسشون اومد نداشتم... 2 لینک به دیدگاه
پرناز 581 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ آره همشون...ولی خب مثلا فکر میکردن که میشناسنشون...ولی نمی دونستن که هیچ آدمی رو نمیشه قبل ازینکه باهاش بری زیر یه سقف بشناسی... شناختي وجود نداره چون طرف به هيچ عنوان خودش رو نشون نميده اونا هم از حول حليم افتادند تو ديگ 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ شناختي وجود نداره چون طرف به هيچ عنوان خودش رو نشون نميده اونا هم از حول حليم افتادند تو ديگ اوهوم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ زبان تدریس می کنم...نه بابا مثل این که واسشون اومد نداشتم... وای زبان:icon_pf (34): شناختي وجود نداره چون طرف به هيچ عنوان خودش رو نشون نميده اونا هم از حول حليم افتادند تو ديگ نه بابا اینا بچه دبیرستانیان تا یکی میبینن فکر میکنن شاهزاده سوار بر الاغشونهادم باید تیز باشه 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ وای زبان:icon_pf (34): نه بابا اینا بچه دبیرستانیان تا یکی میبینن فکر میکنن شاهزاده سوار بر الاغشونهادم باید تیز باشه نه اتفاقا الان دبیرستانیا زرنگ شدن...اینایی که بهت میگن جوونترینشون 23 سالشه... 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ نه اتفاقا الان دبیرستانیا زرنگ شدن...اینایی که بهت میگن جوونترینشون 23 سالشه... بلهههههههه اینا نسل مانسر ما یه بسر میدیدم چهار تا رنگ عوض میکردیم دوستی بدترین گناه بود الان راحته اینا چرا همچین شدنادم تو دانشگاهها میبینه مردا رو کفش میبره تا کلاس تعطیل میشه نقری یکی سیگار دارن نمیدونم سیگاریه سیگاره چه کوفتی هست اینا اینقد میکشن خدا طلاقو نصیب هیچ کس نکنه مخصوصا تو جامعه ما 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ بلهههههههه اینا نسل مانسر ما یه بسر میدیدم چهار تا رنگ عوض میکردیم دوستی بدترین گناه بود الان راحته اینا چرا همچین شدنادم تو دانشگاهها میبینه مردا رو کفش میبره تا کلاس تعطیل میشه نقری یکی سیگار دارن نمیدونم سیگاریه سیگاره چه کوفتی هست اینا اینقد میکشن خدا طلاقو نصیب هیچ کس نکنه مخصوصا تو جامعه ما عجب نسل گناهی هستیم ما...هرچی بلا بود کشیدیم...اون از کنکورمون با اون همه شرکت کننده...اینم از ازدواج و کار و... 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ عجب نسل گناهی هستیم ما...هرچی بلا بود کشیدیم...اون از کنکورمون با اون همه شرکت کننده...اینم از ازدواج و کار و... بله مدرسه رفتامون همش با بدبختی بودچه درسی خوندیم واسه کنکور:icon_pf (34): الانم شدیم ایناما به من همیشه خوش گذشت 2 لینک به دیدگاه
پرناز 581 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ عجب نسل گناهی هستیم ما...هرچی بلا بود کشیدیم...اون از کنکورمون با اون همه شرکت کننده...اینم از ازدواج و کار و... نسل سوخته ماییم به قول یکی که میگفت تا زمان مابود پدر سالاری بود بعد تا ما بزرگ شدیم شد فرزند سالاری چقدر برای کنکور شب نخوابی کردم چقدر شیمی و ریاضی خوندم تا کنکور قبول شدم الان رشته من بدون کنکور دانشجو میگیره ای بابا 2 لینک به دیدگاه
محمدa 1104 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ منم معتقدم باید ازدواج کرد ولی شرایط باید مهیا باشدو نیاز به فکر کردن زیاد دارد 5 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ منم معتقدم باید ازدواج کرد ولی شرایط باید مهیا باشدو نیاز به فکر کردن زیاد دارد :w16: ولی شرایط رو هم نباید سختش کرد 3 لینک به دیدگاه
پرناز 581 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ :w16:ولی شرایط رو هم نباید سختش کرد از من به تو نصیحت تا میتونی سختش کن من تجربه دارم که بهت میگم 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ از من به تو نصیحت تا میتونی سختش کن من تجربه دارم که بهت میگم نه من سخت گرفتن خوشم نمیاد واسه همین از طرف مقابلم از لحاظ مالی توقع چندانی ندارم کلا آدم قانعیم:ws2:(اینو جدی میگم) 3 لینک به دیدگاه
پرناز 581 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ منم معتقدم باید ازدواج کرد ولی شرایط باید مهیا باشدو نیاز به فکر کردن زیاد دارد خیلی باید فکر کرد ........................ 2 لینک به دیدگاه
پرناز 581 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ نه من سخت گرفتن خوشم نمیادواسه همین از طرف مقابلم از لحاظ مالی توقع چندانی ندارم کلا آدم قانعیم:ws2:(اینو جدی میگم) بچه ای هنوز به حرف من نرسیدی اما میرسی ......................منم مثل تو فکر میکردم اما فهمیدم اشتباه فکر کردم 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ بچه ای هنوز به حرف من نرسیدی اما میرسی ......................منم مثل تو فکر میکردم اما فهمیدم اشتباه فکر کردم 2 لینک به دیدگاه
محمدa 1104 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ :w16:ولی شرایط رو هم نباید سختش کرد نه زیاد باید سخت گرفت ونه اسان من بین این دوماند وسر گردانم 3 لینک به دیدگاه
محمدa 1104 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ خیلی باید فکر کرد ........................ بیش از اندازه فکر می کنم وهر راهش فکر مکنم ولی نمی شو د نمی شود 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ سلامی پس از مدتی دوری به همه ی دوستان خوبم ببخشید یه سوال از خانوم ها داشتم احازه هست من چند بار ازدواج کنم؟ 5 لینک به دیدگاه
پرناز 581 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ سلامی پس از مدتی دوری به همه ی دوستان خوبمببخشید یه سوال از خانوم ها داشتم احازه هست من چند بار ازدواج کنم؟ شما که سهله تمامی آقایون میتونند هر چند باری که دلشون میخواد ازدواج کنند راحت باش 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده